Dag Eigil: Konstatering av frustrerende faktum

Hvor to pedagoger er samlet, er det fem meninger.  Minst. Frustrerende, men sant.

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 , ,

6 comments


 1. Jeg vil ihvertfall ønske deg en fin helg og .17mai ;)))

  Vi takker og bukker for fin hilsen. Nå nyter vi langhelgen uten påtrengende rettebunker i fulle drag! :-)

 2. I’ll take your word for it Dag Eigil :-)

  Vanskelig å planlegge noe under slike forhold, vet du! 😆

 3. Skremmende! Jeg har en sønn som skal opp i skriftlig avsluttende eksamen i bokmål, matte og kjemi. Ettersom dere har så ulike meninger, selv om dere bare er to, så bør han vel nesten klage på resultatet hvis han ikke får veldig god karakter, det kan jo være to pedagoger som har diskutert…..

  Det er absolutt en fare! Heldigvis finnes det klagemuligheter, på laveste nivå, dersom to sensorer ikke blir enige, i form av en oppmann. Dennes mening vil da bli “tungen på vektskålen”. Men de tre bør helst ikke begynne å diskutere! 😀

 4. Faderullan, tre pedagoger er sikkert værre enn to…. Håper sønn har nok vett i skallen til at de to første er enige. Nå gjør du meg nervøs, hvis to har fem meninger, da må tre ha omlag ni forskjellige syn :)

  Ja, forferdelig. Knapt nok til å tenke på, en gang. Nei, det gjelder å holde ryggen rak og tungen bent i munnen, stilt overfor slike utfordringer! 😀

 5. 😆 Det forundrer meg overhodet ikke. Godt du har selvinnsikt!

 6. Yi-haaa!!

  K 😉

Leave a Reply