Dag Eigil: Her er vi igjen, og hva mer er, vår hustru – velsigne henne – har bursdag i morgen!

Nok en gang har hverdagshelten kommet hjem til residensen etter å ha brakt ny innsikt til i alle fall noen av våre disipler, på en ganske alminnelig onsdag i pedagogikkens tjeneste, bukket høflig og tatt imot applausen.  Intelligent samtale med våre kolleger har vi også tatt oss tid til.  Vi er da en sosialt anlagt person.  Her hjemme i residensen har vi som vanlig tilberedt et sunt og velsmakende måltid, som stod dampende klart da vår hustru – velsigne henne – kom hjem etter en tøff dag i tjeneste for petroleumsindustrien, landet, folket og bruttonasjonalproduktet.  Og etter måltidet har vi igjen trukket oss tilbake til hjemmekontoret.  Vi gjør oss klar til å kaste oss over dagens rettebunke.  Alt som vanlig, med andre ord.

Rettebunke

Og mens vi sitter her og skuer lett misbiliggende på bunken, kommer vi på et par saker og ting.  Alt er slett ikke som vanlig.  For det første har vi ikke hatt verken tid eller inspirasjon til å blogge de siste dagene.  Det har rett og slett blitt for mye retting.  Den siste tiden har det vært som om rettebunkene har kommet på transportbånd, tett som hagl. Det meste har selvsagt vært vanlig retting, og som sådan bare en del av jobben, men i tillegg har deg også vært en del retting og vurdering av besvarelser fra de nettbaserte klassene ved kurssenteret.  Denne delen av arbeidet er å betrakte som en separat bijobb.  Så nå har vi snart kommet til den kjekke delen av dette, hvilket vil si å sende av gårde en rimelig fet faktura for ”services rendered”.  Det skal bli en sann svir. Så glad og fornøyd føler vi oss, at vi rett og slett bare er nødt til å blogge litt. Og hva mer er, det føles herlig!

For det andre, og her kommer vi endelig til poenget, forholder det seg slik at vår hustru – velsigne henne – vårt livs lys og vår sengs varmekolbe – atter en gang skal feire sin 29-årsdag i morgen.  Du verden, hvor tiden flyr, det er helt utrolig at det allerede er et helt år siden forrige feiring, og vi som egentlig er så unge og pene, men slik er det.  Og nok en gang vet vi ikke hva vi skal begave den skjønne med!  Nei, det er ikke lett med disse kvinnene som har det meste.

Støtte og forslag til gave mottas med takk….

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 , , , ,

11 comments


 1. Lykke til med bunkene du har til retting, – og som er tidkrevende – og ikke minst: Lykke til med fødselsdagsfeiringen til hustruen i morgen! :)

 2. Gaveidé: SPA-behandling. Enten gavekort på et eksklusivt SPA-senter eller innkjøp av godluktende oljer og stort lekkert håndkle, tenn levende lys og massér hustruen selv!

 3. Men hva skuer vårt øye? Ikke bare er Dag Eigil atter en gang inne på bloggen med sine velvalgte trivialiteter, han røper endog at hans hustru – velsigne henne – fyller år i morgendagen? 😯 Bevare oss vel. Men å foreslå noe for en velsigned hustru som har alt vil være vanskelig, om enn umulig – for ikke å snakke om at Dag Eigil kanskje ikke har tenkt tanken på at hans velsignede kanskje leser hans blogg? Og dermed blir det ikke særlig til overraskelse hva han skaffer til sin hustru – velsigne henne – ?

 4. For to uker siden hadde jeg bursdag, og jeg har jo det jeg trenger, iallefall innen den prisklassen jeg kunne forvente meg å få gaver i, så det er ikke bare vanskelig å finne gaver til andre, men også å komme med øsnker på vegne av seg selv..
  Ser forresten at den der geogreia di fjusker litt.. når jeg kommer inn på blogger med den greia der så står det at jeg holder til i bjørnevatn, og det gjør jeg jo ikke.. sånn i tilfelle det er noen som skulle finne på å tro at jeg er bjørnevatning..

 5. Hipors, heter det “Bjørnevatning?” 😯 Dævven, jeg som har flytta til Ekli… kalles jeg Ekling da?
  😆 Æææææææææææææææææææææææææææ 😆

 6. Playstation, har hun det?

 7. Gavekort på hud og fotpleie, frisør. eller la henne få visakortet. :)
  hmmm..

 8. Gratulerer med kona .gi henne røde roser ;))

 9. Gratulerer med dagen til din hustru, Dag Eigil. En god parfyme, kulinariske utskeielser og påfølgende massasje kan aldri bli feil 😀

 10. Noe fint og ikke minst dyrt! 😉

 11. jeg blir lett kvalm ved å se slike bilder. Vennligst hold grisebildene for dem selv, herr Dag Eigil! :(

Leave a Reply