Dag Eigil: Akk og akk! Rettebunkene strømmer inn igjen.

Retting

Ja, så er vi i gang med rettebunkene igjen.  Elevene skal jo vurderes, så det er ingen vei utenom.  Om vi liker denne delen av jobben, og attpåtil på en søndag?  Ja, dere kan jo gjette.

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 , , ,

9 comments


 1. Ja, og så i det fine været! Man kan ikke sitte på verandaen en gang, pga blafre-framkallende vind. Kjipe greier. Men det monner vel smått om senn?

  Det monner, men man må holde ut, og ta noe hver dag. Men det er mye å ta av.. :-(

 2. Fatt mot,-det har en ende! :) Skulle du komme over et gullkorn,sprett eller en latter så må du love å dele den med oss!

  Ha en fin kveld,Dag Eigil :)

  Svært dårlig med gullkorn i denne retteomgangen, i alle fall så langt. Men hvem vet hva som dukker opp bak neste ark? God fredag, forresten. :-)

 3. Og de skriver på papir fortsatt også altså? Du må være en kløpper i å lese håndskrift.

  Men slapp av Dag Eigil, det er bare drøye to måneder til sommerferien!

  Vi retter både nettbasert og på papir. Tror i grunnen at disiplene har godt av å skrive en vanlig besvarelse med penn og papir fra tid til annen. Og den tiden fram til sommerferien blir rimelig stressende…hvert år… :-)

 4. Det er da positivt at de i det hele tatt strømmer inn så mye frafall det er i videregående skole. Du er tydeligvis en pedagog som holder fast på dine disipler 😀
  God søndag :)

  De sier at det er del frafall, ja. Men ikke så mange hos oss. Noen få har det vært, men de fleste er glade for at de har kommet inn på f. eks. den prestisjefylte brønnteknikk-linjen.. :-)

 5. Desse bunkane verkar av og til endelause. Heldigvis er dei ikkje det, sånn eigentleg. 😉
  Ha ein god kveld! :)

  Når man sitter midt oppi det, føles det absolutt slik, ja. Og retteperiodene kan vare lenge. Men vi lever i håpet. Ha en fin fredagskveld og helg for øvrig. 😀

 6. Du gjør en viktig og ansvarbevisst jobb, dine elever skal inn i fremtiden med din rettesnor og hjelp..
  Men forstår at det er tungt på en solskinnsdag å sitte der å rette bøker i varmen. Men du er sikkert ferdig med den jobben nå…..
  Og kan nyte resten av Søndagskvelden. :)
  God Kveld.

  De der retteperiodene kan vare lenge, og er dessuten kjedelige. Men vi får vel holde ut. Ha en fil helg! :-)

 7. Hmm. det at du blir en kløpper til å lese håndskrift kan jeg kanskje benytte meg av ? :)
  Når jeg ryddet i papirer her for noen måneder siden fant jeg brevene min mmormor skrev til meg.
  Nå klarer jeg ikke å tyde håndskriften,men det kunne jeg for 50 år siden ?
  Hvordan kan jeg sette meg inn i forståelsen av håndskrift igjen.
  Må jeg bli lærer da å sitte inne om søndagene?

  Man blir absolutt en smule dreven ved å lese alle disse kråketærne. Men noen er så ille at det bare er til å kaste inn det berømmelige håndkleet. Heldigvis er det sjelden. Ha en fin aften…. :-)

 8. avatar Abi

  Men atte det er jo derfor du kan ha så lang sommerferie, eller er det ikke det a??? Dessuten er du jo så flink. Jeg tror skolen ville vært et bedre sted om flere hadde vært som deg jeg….

  Det er nok noe slikt som gjør det, ja. Men av og til lurer vi på om det er verdt det. Ellers takk for pene og oppmuntrende ord.. :-)

 9. Stay cool, – dette går bra, skjønner du. God helg, Dag Eigil :-)

  Hei og hopp, og takk for besøk. Vi forsøker å holde roen. Nå er vi snart tilbake i god bloggemodus igjen. Nyt helgen i lange drag! :-)

Leave a Reply