Dag Eigil: Farlig å komme ut av skapet!

Det er heldigvis lørdag, og vi sitter og slapper av med kaffe og sen frokost. Og ikke minst, en herværende lokalavis, i papirformat.  Vi leser og og lar oss berike med viktige lokale hendeler, men hva i alle dager står det her?  En liten notis nederst på siden fanger vår oppmerksomhet:

– Dratt ut av skap og banket!

“En 45 år gammel mann er tiltalt for å ha dratt en mann ut av et skap (!) i en bolig på Tjensvoll.  Etter å ha blitt dratt ut skal fornærmede ha blitt tildelt flere slag i ansiktet samtidig som han skal ha fått beskjed av 45-åringen om at han skulle dø denne kvelden.”

Jaha, ser man det.  Ting skjer sannelig rundt omkring i de tusen hjem.  Og så kan man jo lure på  “den fornærmede” egentlig hadde i skapet å gjøre, og utallige scener fra ditto vitsetegninger kommer fram for vårt indre blikk.  Men en ting er i alle fall sikkert: Det kan være forbundet med en viss fare å komme ut av skapet! 😀

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 , ,

10 comments


 1. Tror det er tryggest og best at folk kommer ut av skapet når de selv ønsker det jeg :)

  Ja, selvbestemmelsesrett er nok viktig, også her… 😆

 2. Dra meg baklengs utav fuglekassa !! 😉

  Heftige greier, det der. Man burde i det hele tatt tenke seg om før man går inn i skapet! 😀

 3. Jeg mener å huske at det var en som sto inne i et skap og ventet på trikken, men jeg husker ikke helt foranledningen til den unnskyldningen :)

 4. Hahahahahaha!

  Den dagen jeg blir dratt ut av skapet og truet på livet, ja den dagen tror jeg at jeg skal (hvis jeg overlever) sette meg ned og tenke hardt og lenge over livet mitt 😆

  De og deres hustru ønskes en fortreffelig helg, her er det sol og det gjør absolutt noe med humøret! 😀

 5. -Hmm… Så han som _ikkje_ var i skapet kom i skade for å skape seg litt for mykje? 😉

 6. Jepp. I alle fall hvis det ikke er ens eget skap man befinner seg i… 😉

 7. Er det no’ rart mange vegrer seg for å komme ut av skapet?
  Du kan jo bli banket opp.
  Du finner de snodigste saker i din avislesing Dag Eigil. Og heldigvis deler du dine “rablerier” om saken med oss :-)

  Tenkte bare jeg ville gi litt skryt i anledning dagen med solskinn og strålende vårvær :-)

 8. Kanskje det er best å holde seg utenfor skapet så man slipper å komme ut av det ?

 9. Tror jeg holder meg unna skap jeg 😀

 10. Jeg tror jeg nesten holder med slåeren jeg! Hva hadde mannen i skapet å gjøre? Om ikke å skjule seg og sine hensikter med slåerens kone? Hmmm? Han var neppe skapinspektør! 😀

Leave a Reply