Dag Eigil: Mannedag nå!

Joda, selvfølgelig.  Helt klart.  Det burde absolutt vært en egen mannedag, gjerne en internasjonal sådan.  Det bør absolutt være på tide.  Vi herrer har latt oss herse med altfor lenge, det er jo snart å betrakte som suspekt i det hele tatt å være mann.  Vi er mannssjåvinister og horekunder og overgripere og voldtektsmenn, for ikke å snakke om voldsutøvere og drittsekker generelt.  Eller er det egentlig ikke slik?  En del av oss er faktisk ganske greie.  Noen av oss er endatil rendyrkede gentlemen!

Nei, det må nok bli en mannedag snart.  Men hvilke slagord skulle vi brukt? “Jeg er ikke slem!”? “Vi er kvalitetsherrer fra øverste hylle!”?  Eller kanskje “Vi er så snille at man kan melke oss!”?  Flere forslag? 😀

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 , , ,

5 comments


 1. avatar SissyFoss

  Mannedag? Er ikke det hver fredag, 17 mai og nyttårsaften allerede da.

  Hvis jeg skal stemme for en mannedag til så stemmer jeg kun for norske menn. Jeg er ikke sikker på om jeg mener alle verdens menn fortjener en slik dag og er så undertrykte som du skal ha det til.

  I noen kulturer tror jeg det er mannedag hele året, hele livet og i det hinsidige er det mannedager med 72 jomfruer hvis de blåser noen av oss andre til helvete.

  Kloke ord der. Akk ja, det er ikke alle steder at man har kommet like langt. Verden går i sannhet langsomt framover.

 2. “Jeg er ikke slem!” var et godt forslag – kanskje ta med en “øy”, så vi kan skrike “Øy, jeg er ikke slem!” hvis stygge blikk skulle bli utvekslet på selveste Mannedagen?

  Mannedagen burde for øvrig – etter min mening – finne sted midt på sommeren, så den kan tilbringes med grilling og øl.

  Hæhæhæhæhæ! Meeget bra forslag! 😆

 3. Hahaha, vel…iallefall her i vesten kan det trenges! Her er vi jo redusert til sexobjekter! 😀

  Ja, vi vestlige herrer har ikke så mye vi skulle ha sagt lenger i et feminisert samfunn. Rene tøffelheltene, hele gjengen… 😆

 4. 19. november – hvert år! Værsågod http://no.wikipedia.org/wiki/Mannsdagen

  Du verden, ser man det…! 😀

 5. Så lenge vi passer til denne “profilen” her, så trenger ikke vi noen “Mannedag” Dag Eigil.

  “Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. En veloppdragen herre, som i ren høflighet godt kunne finne på å reise seg opp for en gammel krok om han så satt på et offentlig toalett!”

  Nå har jeg riktignok hverken katt eller frue, men jeg finner da alltids en pels å stryke 😉

  Fortsatt god helg :-)

  Ja, vi er selvsagt et prakteksemplar av en mann i så måte. Går ut fra at du selv føler det på samme måte. Og når foten og ganglaget blir bedre, og det blir vår og sommer, så er det rart med hva som kan skje! 😀

Leave a Reply