Dag Eigil:Kjære VGB, var det mulig å få vekk sirupen fra teksteditoren?

Det begynner så smått å gå seg til igjen her på VBG, men det gjenstår ennå en del plukk. For eksempel dette med å laste opp bilder. Når man før skulle sette inn et bilde i et innlegg, lastet man det opp, og så kunne man se det som en del av innlegget, selv i teksteditoren. Ikke nå lenger. Nå framtrer bildet kun som koder, og vises ikke før man går tilbake til selve bloggsiden. Ellers kan det jo hende at man får behov for å redigere et innlegg en gang i blant. Men da hopper teksten opp og ned som om den skulle være belastet med en strikk.

Men det som er mest irriterende, er den tregheten som gjør seg gjeldende når man skriver et nytt innlegg i teksteditoren. Det et en skikkelig treghet i systemet, og det virker som om markøren vasser i sirup. Kjære VGB, var det mulig å få gjort noe med dette? Fjern gjerne sirupen først!

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 , , ,

14 comments


 1. Hmmm, har det helt motsatt jeg. Nå går det både litt fortere (men ikke superfort), samt at jeg ser bildet når jeg laster det opp. Det gjorde jeg aldri før. Da måtte jeg forhåndsvis for å få sett det.

  Merkelig. Man skulle jo tro at alle bloggerne forholder seg til samme opplegget. Kanskje noen funksjoner vi ikke helt har blitt kjent med? Vi er jo som kjent en moden herre! :-)

 2. Heldig er du som får noe til! jeg får bare bildekommentaren til. Uansett felt under bildet jeg skriver i så forsvinner det når jeg skal publisere det. nå er jeg ny blogger så mulig jeg gjør noe helt feil.

  Ny blogger? Da vil vi jo for det første ønske deg velkommen! Ellers skjer det stadig nye ting her på vgb, herunder såkalte oppgraderinger. Så da blir det mye nytt å sette seg inn i, også for oss litt mer erfarne vgb’ere. Men du finner nok ut av det. Følg ellers med på hva som kommer av info fra vgb. Lykke til. :-)

 3. Din blogg har alltid vært uvelsignet med treghet av ymse slag, Dag Eigil… før gikk det jo en evighet å skrive hos deg, men nå kommer nesten bokstavene ut før man rekker å tenke på hva man skal skrive… de har bare flytta tregheten et annet sted?

  Hmmmm…det kan se sånn ut. I alle fall her og nå, inntil videre. Men vi har en viss tro på at det vil bedre seg. Flott dersom egen bloggtreghet er forsvunnet. Dette har vi delt med en del andre. Ikke noe savn, akkurat. :-)

 4. He he, selv skriver jeg så tregt at det ikke er noe stort problem…

  Hehehehe…med tregt skal tregt fordrives? 😀

 5. hmmm – det høres rart ut. jeg laster opp bilder som vanlig, og kan se dem som bilder og ikke bare kode i kladden…

  ikke er det treghet i systemet heller. alt går egentlig på skinner …..

  Merkelig, Pisto. Meeget merkelig…! :-)

 6. Eeeøøøææh, Dag Eigil – sikkert at du ikke har det på html-visning når du skriver, og ikke visuell?

  Hmmm. Der kaster du inn et nytt moment. Må sjekke det de… 😀

 7. Hehe.. jeg er ikke alene ser jeg, har prøvd å publisere i en uke uten resultat, helt til support fortalte meg at jeg drev og laget nye sider istedet for nye innlegg 😉

  Tihihi…lett å gå seg vill på det nye krasjbordet for noen og enhver! 😀

 8. Mor i marka: skjønner ikke vitsen med sider, jeg… hvor havner de? hvem trenger dem? Hva er meninga? 😀

  Godt poeng, BB. Vi har heller aldri skjønt det der med sidene. Hva skal vi med dem, liksom…? :-)

 9. tror som Burnieberit at du har det på html-visning når du skriver! Du kan endre det med å klikke på fanen i øverste høyre hjørne i den hvite firkanten der du skriver innlegget.

  En annen ting; denne bloggen fungere best i Firefox…

  Ja, vi har hørt det der med Firefox. Men skeptisk til nye ting som vi er av natur, har vi hittil holdt oss til gode, gamle Iexplorer. Men det kan godt tenkes at det hjelper å gå over fra HTML til Virutell, ja. Skal prøve det når vi skriver dagens innlegg. :-)

 10. Hos meg er det innloggingen som “lugger” og det har den gjort hver dag siden oppgradering.
  Nå har jeg sagt fra 4 ganger og intet skjer.

  Så blir det et spørsmål om hvor mye tid man skal kaste bort etter hvert. Tenker jeg tar en endelig avgjørelse til uka.

  Hmmmm. Vi håper da endelig at det ordner seg med de der problemene. Innloggingen har vi ikke opplevd spesielle problemer med, det måtte i så fall være en gang det var dårlig nettforbindelse, og vi ble “kastet ut” gang etter gang. Ellers kan det late til at våre problemer har med de der HTML-greiene å gjøre, ja…:-)

 11. He he, hos er det annet som henger.:))))
  Åh, nei nei ikke missforstå da, 😀
  ——
  Når du skriver på ett innlegg, Skriver jeg EN setning og må vente, Så EN setning til og må vente, Og sånn fortsetter det timen ut. Fryktelig tregt og irriterende. POff liksom. Men synderen er Autolagringa hos meg, den poffer inn og lagrer hvert minnutt 😮
  Og for hvert minnutt så stopper den opp, Sukker høyt å lenge og tar meg en SmultRing til.
  Ha en fin dag.
  Og en God Helg. :)

  Hehehe…høyt henger de, men de henger! -)

  Tregheten er vi ikke plaget så mye av lenger, men dette med teksteditoren er fortsatt et problem, enten den står på Virtual eller HTML. Kanskje bittelitt raskere på Virtual, men ikke mye. Nei, det får bli Wordpad, eller endog Word. Klipp og lim. Jf. Sjalles kommentar.

  Ha en herlig helg.. :-)

 12. Gi F i hele nettleser-editoren til VGB/WP. Ja, gi F i alle nettleser-editorer. Det er som å skrive på vått dopapir i motvind og fritt fall.
  Bruk wordpad, skriv hele saken der og lim inn. Så er det bare å putle på plass bildene etterpå. Yess 😀

  Joda, det er nok den beste metoden å omgå problemet her. Funker helt greit, til og med ved bruk av Word. :-)

 13. Hos meg funker alt fint, men jeg gjør som Sjalle og skriver teksten i Word først. Dermed har jeg teksten lagret lokalt også, som backup :)

  Det fungerer rimelig greit etter hvert, ja. Men vi tror nok også det lureste er å omgå editorens treghet på den måten du og Sjalle beskriver, ja. :-)

 14. avatar Absolutt-Spania

  Der er en del ting jeg er misfornoyed med og, for eksempel er det irriterende at man ikke kan se hvor mange som er innom bloggen, det kan jeg paa min andre wordpress bloggen min (vg bloggen er jo en kopi av wordpress bloggen)
  Du har en fin blogg,jeg lurer på hvor jeg kan kontakte deg? jeg lurer på om vi kan bytte link? Jeg har 2 blogger Absoloutt Spania + http://omspania.wordpress.com

  Det er en fin teller som du kan hente her: http://www.millionhitcounters.com/

  Funker helt greit.

  Ellers har vi jo vår mail, da, på drusnes@start.no.

Leave a Reply