Dag Eigil: Konstatering av faktum

Snøen som falt i fjor. er faktisk relevant i år, også.

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 ,

5 comments


 1. Ja desverre…….

  Men på den annen side er det jo lenge siden forrige kalde snøvinter. I alle fall her på våre trakter. :-)

 2. Jepp. Prognosene så langt for i år viser at hvis det fortsetter sånn ligger det an til hvit jul 😉

  Ikke utenkelig. Det er liksom en indre logikk i det der.. :-)

 3. Snø er flott. tjue minus derimot er noe herk!!!

  Kan bli litt for mye av det gode da, ja. Men heldigvis har vi jo både hus og vedovn! 😀

 4. Hehe. ja det stemmer det

  -Argy

  Så det kan nok tenkes at det er mange der ute for tiden som snakker om snøen som falt i fjor.. 😀

 5. Ja.. det er ganske snodig at gammel snø skal være sånn til plag..! 😉 Har åpnet vente-på-våren “sesongen” jeg nå.. Så er det jo slik at om skaresnøen blir liggende til St.Hans blir det som kjent en veldig sen vår..!

  Ha en suveren dag! :)

  Hehehe…det kan se litt rart ut, ja. Men det blir vel vår denne gangen, også. Vi erindrer imidlertid et år mens vi var student i Bergen. Det hadde vært en del snø, og snøkanter, issvuller og skitne rester etter brøytebilenes snøfenner lot til å bli liggende til i alle fall ut i mai. Var ganske så lei, ja… :-)

  Ha en herlig oppgraderingsperiode… 😆

Leave a Reply