Dag Eigil: Gleder og fordeler

Skal vi se, har vi grunn til å føle oss glad i dag?  Jo, helt avgjort.  For det første: Vi er mann, mann på hele framsiden.  Helt klart en fordel, en mannlig fordel.  Udiskutabelt, eller som det så treffende heter på engelsk: ”Selv-evident”.  Så kan vi bevege oss omkring, så vel der hjemme som i det offentlige rom, og glede oss over synet av alle de yndige representantene for det smukke kjønn, og det uten å være verken skeiv eller lesbisk.  Og vi er fortsatt rimelig frisk og oppegående, forholdene tatt i betraktning.  At vi er rimelig sulten, fyldig, og attpåtil har passert de 50 med god margin, toner vi selvsagt ned i denne sammenheng.

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 , , , ,

13 comments


 1. Kaldt? Alt holder seg bedre i kulda, det er ikke for ingenting at vi fryser ned greier, serru?
  😀

  Hau, hau! Der har du sannelig et poeng. Vi trodde en stund at det var vinteren som gjorde en eldre, men nå begynner vi å lure på om det likevel er den varme sommeren som gjør det! 😀

 2. avatar Anne Marie Dranger Bachen

  Ja, du er sannelig mann, manne-mann vil jeg si. Jeg må smile. Koselig å lese dine betraktninger.

  Hei, hyggelig med besøk fra den kanten!

  Joda, vi godt voksne og fysisk sett drøye herrer på diett, må av og til likevel konstatere hvor bra vi egentlig har det.. :-)

 3. Det finnes alltid gullkorn å ta med seg,uansett temperatur.. Det å kikke på “alt vakkert” er et slikt gullkorn! 😉 Alder,størrelse og fasong har ikke`no med saken og gjøre! Ha en suveren dag,Dag Eigil! :)

  Ja, og i slike situasjoner kan til og med yndigheter i vinterklær ta seg bra ut! Lyst og fint er det om dagene, også. Ikke verst. :-)

 4. Kos deg Dag Eigil ;))

  Vel er vi middelaldrende. Men vi prøver så godt vi kan… :-)

 5. Jeg er glad jeg er kvinne, så jeg kan se på dere menn uten blygsel i blikket, men helst når det ikke er så kaldt. Alt blir så smått når det er kaldt…. 😆

  Ja, den vinteren kan ha en viss kjølende og forminskende effekt på enkelte kroppsdeler…hmmm. Og damene er iført tykke vinterklær. Men, for å si det på ekta stavangersk: Alligavel! :-)

 6. Heia Dag Eigil :)

  Javisst er du mann! :) Og man faar kanskje se mye man vanligvis ikke ser paa slike veldig kalde dager, og det i seg selv er jo opplevelsesrikt! 😀

  Ha en flott kveld :)

  Og vi modne herrer tar gjerne med oss de små og forsiktige opplevelser vi kan… :-)

 7. Joo, ja hehee. Dermed klarer jeg ikke å holde meg fra en uskikkelig digresjon. Rettere sagt et sitat fra en som nok var eldre enn både du og jeg (med GOD margin) da han sa det:

  “Før va eg mjuge i ryggen og stive i kugen, men nå… nå e’ det omvendt !”

  😀

  Vi er erindrer en annen historie: “Før konne eg hengja ei fodle vassbytta på kugen, å så gjørr knebøyningar. Men isje nå lenger. Eg har fått så vonne kner…!” :-)

 8. haha, joda, men representantene for det presumptivt smukkere kjønn er vitterlig vakrere i litt varmere vær enn nå? må det livne i lundar snart, Dag Eigil, må det lauvast i li 😀

  Hepp!

  Det blir unektelig bedre ettersom dagene går. Men vi kan allerede observere at lyset kommer tilbake, selv her til Oljebyen. Joda, årets gode tider er definivt på vei…! 😀

 9. ****

  Rimelig sulten, hihi Profesore !
  Sult er godt for Sjelen
  snakker gamle Mestere…

  Sulten gnager nok litt om dagene, ja. Men vi må bli venn med sulten. Skal ikke se helt vekk fra at den skjerper sansene..!

  Ha en fortsatt herlig uke! Ikke lenge til helg nå… :-)

 10. ***

  Så er Du Varm og
  Klemmer så godt, hihi !

  Og gode klemmer tilbake…! 😀

 11. Godt nyttår. Kan jeg være med deg og kikke på damer en dag? 😛

  Godt nyttår til deg, også!
  Ja, kanskje det hadde vært hyggelig? :-)

  Ellers blir det nok et år i sultens og slankingens tegn. Nok en gang..pokker også. Men vi smiler allikevel… :-)

 12. ****

  Ja helg i morgen faktisk
  Jeg har fri dag på fredag, hihi
  Ohhh, jeg er så glad !

  Vel, ser man det! :-)

  Selv må vi nok bare tusle oss av gårde til jobben både torsdag og fredag. Men det går nok greit. Vi hverdagshelter er vant med slikt. :-)

 13. Et av livets ubesvarte spørsmål det der, hvorfor er man sulten når man i utgangspunktet ser mett ut?

Leave a Reply