Dag Eigil: Husk å være snille og vise kjærlighet til hverandre hele julen!

Joda, vi har hørt det før.  Julen kan av og til føles lang, og selv om julen skal være et lyspunkt i mørket, og en tid der vi skal legge vekk alt grums og gruff, og være ekstra snille mot hverandre, så er det ikke alltid like lett.  Avstanden mellom den ideelle fordring og tingenes egentlige tilstand føles simpelthen for stor.  Men fortvil ikke.  Man skal alltid forsøke å gjøre det sitt beste.  Og det finnes hjelp å få, selv om man kjenner hverandre ut og inn, er godt voksne, og kanskje til og med har vært gift en stund…. 😀

Fortsatt god jul!

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 , , , ,

9 comments


 1. :) Når en har gjort sitt beste, kan en ikke gjøre mere. Ha en fortsatt god jul!

  Ja, ikke sant….? Men så er jo selvsagt Tanteprinsesse en skikkelig kvalitetskvinne! Ha en fortsatt herlig jul og romjul! :-)

 2. Herlig du med dine ord og bilder:))))
  Håper julaften ble fin? Vi har kost oss og koser oss videre. Ute daler snøen fortsatt ned, så jeg er glad det ikke er julekveld i dag. Det er ikke videre bra kjøreforhold her. Vi nyter kvelden med stearinlys, hyggelige filmer og god mat. God romjul til deg:)

  Hei og hopp, hyggelig med besøk fra den kanten! :-)
  Julaften ble riktig så rolig og fin, uten de store eksesser i verken mat- eller drikkeveien. Men noe pinnekjøtt og tilbehør, og et par glass akevitt ble det da.

  Kjørerforholdene her er fortsatt dårlige, med issørpe, skiftesvis issvuller og nullføre og hele pakka. Skal visst bli finere og kaldere til nyttår. Og i morge skal vi på tradisjonelt romjulsparty. Det blir nok bra.

  Ha en herlig og velgjørende jul fortsatt..! Med godt tilbehør. :-)

 3. En ting jeg ikke forstår. Hvorfor skal vi være så forbanna snille mot hverandre i julen, hvorfor ikke hele tiden????Hele året lizzom????? Jeg er snill hele tiden jeg.

  Vi er også snill hele året. Eller så prøver vi i alle fall å være det. Så det med snillheten i julen er vel kanskje heller et munnhell.

  Vi har ellers ofte lurt på om pinsevennene kun er snille med hverande i pinsen, for ellers i året å oppføre seg som rasshøl…? 😆

 4. Heia Dag Eigil :)

  Herlige ord! :)
  Julen er en merkelig tid for mange..det er da mange foelelser kommer opp og man blir kanskje enda mer saarbare, saa da er det godt at man kan sende gode tanker til de som sliter mest. Jeg kan bare gaa ut fra meg selv, og jeg vet at julen bringer opp mange minner, gode, og de som ikke er saa altfor gode. Da er det godt aa kunne faa en liten klem eller et oppmuntrende ord som betyr noe akkurat der og da..naar man trenger det som mest.

  Ha en flott romjul Dag Eigil :)

  Julen er avgjort en følelsenes tid. Og selvsagt også romjulen og nyttårshelgen. Og denne gangen blir også nyttårshelgen fin og lang. Og der ute er det mange som nok føler seg ekstra ensomme i slike tider. Vi sender våre tanker til dem, og håper de finner noe å glede seg over, tross alt. Ellers bringer denne tiden fram minner hos oss alle, og alle er ikke like kjekke. Vi velger derfor å konsentrere oss om de som tross alt er positive. Nyt romjulen fortsatt! :-)

 5. Pinsevennene? hehe den var god :)

  Ja, av og til kan man jo gjøre seg sine tanker om så mangt. Og hva med adventistene? :-)

 6. Tror ikke helt jeg har fått ønsket deg og kona God Jul, Eigil. Det får komme litt i etterkant da! Og enda er det vel litt snø å måke? (Så da holder julestemningen seg enda noen dager…)

  Her er det julestemning og julesnømåking så det holder. Og hva mer er, det ser ut til vare ved med vinterlige forhold i dagene framover. Stabilt vintervær, med diverse kalde grader, dette er ikke hverdagskost for oss sørvestlendinger.!

 7. Så sant så sant..! 😉

  Ha en trivelig og god romjul,Dag Eigil :)

  Julekoseklapp til Red Fox!

  Her trives vi og blomstrer vi, vet du! Selv om vi også må ofre oss littegrann for rettebunkene selv i romjulen. Kos deg fortsatt, og fortsatt fin romjul til dere, også! 😀

 8. Hei, hei
  SÅ sant som det er sagt.
  Fortsatt god jul – nå laver snøen ned i store monn også på østlandet… Det ble jo hvit jul da for de som er glad for det, og ungene synes nok det er stas!

  Det er hvit jul her, også. Hvilket altså ikke er så vanlig. Og det er varslet mer vinter i dagene og ukene framover. Snømåking og glatte veier har det blitt litt av, men vi får ta det som kommer. Og glede oss over at det som kommer ned, er snø og ikke bomber og granater. Ha en fortsatt fin romjul og lille nyttårsaften. 😀

 9. Så sant så sant. Fordring og egentlig tilstand ja, blir nesten som den professoren; – Det er ikke mine teorier som er feil, det er fakta som ikke stemmer !
  .. men sånt går seg til 😛

  Ja, det kartet og det forbaskede terrenget! Men i denne søte jule- og nyttårstid, who cares? Nyt julens gleder i fulle drag fortsatt! 😀

Leave a Reply