Dag Eigil: Politisk korrekt forståelse av viktig sak

Vi registrerer at seks advokater har anmeldt ti israelske ledere for krigsforbrytelser.  Pussig nok er ingen Hamas-ledere anmeldt for noe tilsvarende, enn si for terror.  Men det er jo som det skal være.  Israelske ledere, så vel som israelere generelt, skal alltid regnes som slemme.  Palestinerne er derimot alltid snille og greie, og totalt uskyldsrene.  Tanken på at de kan være slemme, er simpelthen umulig. Slik er det bare.  Det føles betryggende, og ikke minst tilfredsstillende, med en slik politisk korrekt forståelse av saken.  Alt i orden, med andre ord….

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 , , , , ,

6 comments


 1. Ja men da er jo alt ved det gamle.

  Er Stabell en av dem eller skal han vente i tilfelle noen Hamasledere blir anmeldt slik at han kan være forsvarer?

  Jada, alt er ved det samme. Stabell er naturligvis blant Israel-anmelderne. Trygt og godt. 😀

 2. For min del måde svært gjerne få disse israelske lederne dømt. Jeg har ingen ting til overs for dem! Ganske akkurat like lite som jeg har til overs for disse Hamas-folkene faktisk.

  Verden hadde vel strengt tatt klart seg fint uten dem alle sammen! Men det er det jo ikke politisk korrekt å verken si eller mene….

  Fryktelig tanke! Vi detter nesten av stolen av sjokk, her vi sitter… 😀

 3. Å sånn går no dagan…

  Ja, og det har det gjort i æille år! 😀

 4. avatar kungfuz

  Der er en ting som nå har skjedd som avslører Hamas indre tanker:
  Hamas har skutt i stykker over 100 jenteskoler.

  Behøver man da forklare noe som helst?

  Glem det ikke for fremtiden.

  Mennesker som avslører seg selv på den måten og ikke forstår at verden ser rett inn i deres maktsyke indre, over kvinner og derfor også over andre mennesker.

  Det neste blir vel å brenne biblioteker, for dette gjentar seg i historien gang på gang.

  I hvertfall for meg, trenger jeg ikke vite mer.

  Ja, skikkelig kjekke folk, de der. Og selvfølgelig, alle deres sympatisører og medløpere. En tro og en kultur som lover godt for framtiden. Og hvorfor skal jenter ha utdanning? Nei, det er bare israelerne som er slemme! :-)

 5. Det er jo slik at det finnes bare to grupper mennesker her i verden.. de snille og de slemme..!! Det at det stadig krangles og sloss om hvem som er hvem er jo bare naturlig! 😉

  Ja, du sier noe der. Men det finnes vel egentlig en tredje gruppe: De dumme! :-)

 6. ..Og sånn går dagene.
  K.

  De pleier å gjøre det, vet du. År ut og år inn… :-)

Leave a Reply