Dag Eigil: Uinteressant person som diskuteres som om han var verdens frelser

Hva pokker er det med denne Hamrèn, som er så vanvittig interessant?  Jo, RBK’s fotballtrener, som vil hjem og overta som trener for det svenske landslaget.  Hjem til Folkhemmet.  Jaha, and so?  Er fotball og fotballtrenere virkelig såååå interessante?  Hva er poenget med å klistre dette ut over avissidene uke etter uke?  Fullstendig latterlig!  For å si det på folkelig vis: Drit og dra!

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 , ,

17 comments


 1. Oj, unnskyld, trodde det var meg du skrev om ..

  Hmmm…nå er Mr. Green en særdeles interessant person å skrive om, og du burde i så måte vært langt oftere i medias søkelys. Men akkurat i dette tilfellet stremmer det nok kanskje ikke helt.. 😀

 2. kunne ikke vært mer enig..

  Sport, og fotball i særdeleshet, får altfor mye oppmerksomhet i media. Samt alt rundt. Og aldeles ufortjent. :-)

 3. Trenere,-det ene eller andre landet,klubblag og alskens annet..! Jeg er ganske så sikker på at det finnes større og mer betydningsfulle hendelser der ute i den store verden!

  Skulle tro det, Cezanne. Skulle absolutt tro det. Ha en fortsatt herlig aften… :-)

 4. Fotballkamper er viktig! Men hva spillere, trenere og støtteapperat forøvrig måtte ha lyst til, grunne på og ønske seg er totalt uinteressant.

  De kan informere om hvem som blir ny trener når de skifter. Det holder vel. Og konsentrere seg om det som skjer ute på banen. Det er det som er spennende!

  Selv om fotballinteressen her i residensen er minimal, må vi vel vedgå at vi har fått med oss noen kamper, i alle fall på VM- og EM-nivå. Men i det store og det hele står vi over slikt. Og trenerne og forholdene rundt dem er enda mindre interessante…! :-(

 5. Takk for oppklaringen, har alltid lurt på hvem denne Hamren er, nå vet jeg at han driver med ball:)

  Mannen er i ballebransjen, ja. Dessuten er han svensk. :-)

 6. Tenk jeg visste at det hadde noe med fotball å gjøre!
  Nådde ikke å slå av nyhetene før de fortalte meg det. Så nå er jeg enda klokere enn jeg var fra før :)

  Alltid hyggelig å kunne bidra til den alminnelige folkeopplysning! 😆

 7. Hamrèn? Tsk, tsk, tsk. Jeg vet du ikke underviser i fransk, men kjære Watson, det er elementært at apostrofen skal være andre veien, altså Hamrén. 😉 Uttalen blir vidt forskjellig, you see. Første utgave ville blitt uttalt “Hamraaan”, mens siste blir “Hamreeen”.

  Ja, vi vet. Akk, de tastene, de tastene. For ikke å snakke om tastekombinasjonene. Og vi, som skriver touch, og allslags. :-)

 8. Hamrén er sikkert en OK person og muligens en god foppalltrener. Men journalistene som beskriver situasjonen omkring ham, må være totalt åndsfraværende. Spalteplassen og tiden på skjermen som blir viet saken, sier mer om journalistenes totale åndsfraværelse enn om denne lille fillesaken som har minimal betydning for de fleste av oss. (Jeg får vel noen foppallidioter på nakken etter dette? Inklusive junior?)

  Han er helt sikkert kjempeflink, og vil bli en velsignelse for det svenske landslaget. De vil sikkert vinne både VM og EM nå. 😀
  Men som nyhetssak er dette ikke spesielt interessant i lengden. Mener nå vi. :-)

 9. Æ e trønder. Æ e enig med Dag Eigil. Drit å dra.
  Fløøøøøssssssj…

  hæhæhæhæhæ…det er nesten så vi synes vi hører fløsjelyden… :-)

 10. Uinteressant for Demses – men slett ikke for alle :)

  (Og selvhøytidelig er han heller ikke, Hamrèn…)

  Ja, vi skal ikke underslå at han sikkert er interessant for gansks mange mennesker. Og han er helt sikkert en smilende og likandes kar. Vi ønsker i så måte både han og det svenske landslaget lykke til… :-)

 11. Hm, nei si det? Vel jeg er heller ikke nevneverdig interessert i ballsparkekunsten. Men jeg har fått med meg at han er en både sjarmerende og flink mann. Og at han er svensk og har briller 8) .

  Ja, han er helt sikkert både hyggelig, sjarmerende og dyktig. Brillene har vi også fått med oss… 😀

 12. Godt sagt. Det er totalt uinteressant for meg vaffal!!

  Hva, er han ikke interessant for deg, heller? Du verden…! 😀

 13. Tiltredes !!!!! Medias bedekning av fotball passerte grensen for det groteske for lenge siden. Fotball er forurensing. Som klatter med møkk strødd nedover forsiden til hver bidige nettavis. Noen burde lage en sk plug-in til nettlesere som renset vekk hver bidige drepende kjedelige idiotnyhet bare den hadde den minste hentydning til fotball. Jeg håper jeg lever lenge nok til å oppleve at fotball havner i samme liga som lengdeløp på skøyter. Var det ikke det vi kalte det for ? Jeg husker ikke lenger, og godt er det. Selektiv demens, ye ! 😀

  Ja, det hadde vært litt av en plug-in. Vi erindrer også de der lengdeløpsgreiene. 10 000-meteren var jo intenst spennende, da. Med skjema og rundetider! 😀

 14. Heia Dag Eigil

  Synes ikke herren at dette er interessant sett ut fra et ståsted om slaveriets bortfall heller ? Det er lov å kjøpe trenere , men ikke sex ?

  Hehehe….ja, det er straks en mer interessant vinkling på saken. :-)
  Ellers kjøper man jo fotballspillere, også. Helt forferdelig. 😆

 15. Freddy: Hva med sextrenere? 😆 Er de lov å… kjøpe?

  Oohh! Spenstig forslag… :-)

 16. Heia Burnie Berit
  Det var ikke nødvendig å kjøpe dem , slik jeg så det…
  😀 , men det var før sykdommen slo nock out på hele systemet ….. Så er det bare å drømme om man skal komme i trening igjen ….. I så fall blir det neppe behov hverken for kjøp eller salg tenker jeg … 😆

  Huff da! Her er det vel bare å ønske lykke til… 😀

 17. Hahaha, Freddy… nå kom ordene “leieavtale” og “leasing” opp i huet mitt… loven sier bare kjøp av prostitu… men det er ingen som sier noe om å ha leasingavtale? Det skal jo være så populært… Thank you, Thorn 😀 ?
  Det er i alle fall sunt å trene…

  Hehehe…vi har heller ikke forstått det der med “salg av kvinnekroppen”. Det må i høyden være snakk om kortsiktig leie.

  Ellers erindrer vi jo følgende engelske gullkorn: “Whatever you’re selling, I’m not buying…!” :-)

Leave a Reply