Dag Eigil: Hurra for pulitiet og potente myndigheter!

Vi setter oss ned med frokosten og morgenavisen, slik vi nå gjerne pleier å gjøre om morgenen, og begynner å lese.  Og med ett fylles vårt legeme og sjel av en en følelse av lutter velbehag.  Maten smaker bedre, og traktekaffen fra Prix smaker plutselig som den edleste javamokka.  Ting faller liksom på plass, og blir avklart.  Jaha, nettopp slik skal det være.   For hvilken velbehagelig lesning er det ikke som åpenbarer seg på en av avissidene? 

De tenkende av dere der ute har vel forlengst tatt poenget.  Det dreier seg selvsagt om våre myndigheters handlekraft hva gjelder saker som virkelig betyr noe.  Viljen til å opprettholde den offentlige moral.  Og det er så visst ikke et øyeblikk for tidlig.  For endelig har pulitiet i hovedstaden funnet fram til løsningen på Det Store Samfunnsproblemet, en sak hvis viktighet langt overgår så vel svinfluensakrisen, finanskrisen og klimakrisen.  For nå heves nemlig bøtesatsen for å bli tatt på fersk gjerning, in flagranti, kanskje med buksene nede og utstyret i bruk, mens man er i ferd med å kjøpe, eller endog nyte, seksuelle tjenester fra prostituerte.  Fra lusne kr. 9. 000.- til spenstige kr. 25.000,-.

For oss pene, modne og veloppdragne herrer fra byens bedre strøk, er jo dette til å bli rent ut euforisk av.  HURRA!  Endelig skal disse ekle, seksuelt frusterte og perverte representantene for mannekjønnet bli straffet med en skikkelig smekk på pungen, noe som virkelig svir.  Etter alle disse år, for ikke å si århundrer, skal horekundene, denne samfunnets berme og svøpe, disse seksualitetens femtekolonnister, endelig tas.  Denne så nederdrektige skam for manneslekten skal endelig får som fortjent.  Pulitiet gjør her en helt korrekt prioritering.  Og la oss endelig håpe at det her settes inn dugelig med ressurser, ikke bare i hovedstaden, slik at man virkelig kan komme dette svineriet til livs!  Ja, se til å få tauet inn de utbyttende mannsgrissvina, og tips gjerne også media, slik at de kan være parat med så vel journalister som kamerafolk.  En skikkelig lineup med skyldbetyngte fjes og dingledryppende utstyr ville virkelig gjort seg på førstesiden mandag morgen.  Og bare mannsgrisene.  De sex-selgende søndagsskolepikene er jo selvsagt helt uskyldige, i tråd med den gjeldende, politisk korrekte oppfatning.  For det er jo dette som er viktig. Så får fyllikene, slåsskjempene, overfallmennene og pakket for øvrig heller bare ta seg til rette som best de kan.  Publikum får klare seg selv. 

Og som selve rosinen i pølsen: Det diskuteres nå også hvorvidt pulitiet også skal få anledning til å informere sexkjøpernes arbeidsgivere om sine ansattes eksesser.  Kan det overhodet bli bedre?  Endelig viser våre kjære pulitikere, og vårt ditto puliti, både handlekraft og potens.  Dette blir nesten som 17. mai, påske og jul på samme tid, så vi hever vårt kaffekrus og roper i jubelbrus: HIPP HIPP HURRAAAA!

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 , , ,

16 comments


 1. Det er jo så lite annet å henge fingrene i, så…

  Ja, for ellers lever vi jo i fred og fordragelighet, i et samfunn som er bortimot fritt for kriminalitet, det være seg nasjonal eller internasjonal. Men da er det flott at vi også har ansvarsbevisste pulitikere, som vet å iverksette viktige vedtak! Som her, for eksempel. :-)

 2. Samtidig bør de, siden boten nå er en drøy netto månedslønn, senke beviskravene kraftig. Det burde egentlig være nok å bare peke; “han snakket med hun !”.

  SYKT !!! 👿

  Ja, det bør absolutt være enda et skritt (!) i riktig retning. Egentlig burde det vært nok bare med en beskyldning om at en mann så i deres retning. Helst bør menn holde seg hjemme om kveldene, ikke minst i helgene. :-)

 3. ‘Pulitiet’, ja 😆

  Ja, det er viktig at pulitiet har en streng kontroll med den der forferdelige betalinsgpulingen! Fysjom, sier nå vi, da. 😆

 4. Og jeg som alltid har trodd at “akkordbetaling” var billigere enn å gifte seg….

  Jeg må visst revidere min oppfatning nå!

  Med slike priser er det bare til å finne fram bryllupsdressen! And get me to the church on time….! 😀

 5. Jupp, handlekraftige myndigheter setter vi selvsagt stooor pris på…

  Jeg løfter stolt kaffekruset mitt og skåler mens jeg også roper et rungende HURRA, tre ganger tre til og med.
  Noen ganger blir man ekstra stolt av å være nordmann! 😈

  Ja, der har vi enda et fornuftig og oppegående menneske! De norske pulitikere og puliti ordner opp! 😀

 6. Slipper man billigere her hvis man faktisk har en rosin i pølsen?

  Ikke det at jeg springer rundt med rosiner i lomma altså :-)

  Hmmm…vanskelig, det der. Men man kunne kanskje brukt det som unnskyldning, og påstått at man slett ikke var i ferd med forbudte og betalte, seksuelle tjenester, men tvert imot var i ferd med å fjerne den der irriterende rosinen! Om det så var på offentlig sted. 😆

 7. Til og med jeg, som har størst sans for lovlige omgangsformet, hoppet en smule i stolen da jeg hørte at straffen nå var oppe i 25.000. Det var nå voldsomt… Jeg synes for øvrig at å måtte ut med 4000 for å slippe en skvett bak en busk i nattens mulm er for drøyt.

  Vi er på ingen måte noen direkte tilhenger av prostitusjon, men dette tiltaket med å heve bøtenivået til bortimot en netto månedslønn, i tillegg til uthenging i form av informasjon til arbeidsgiver, blir å gå for langt. Vanvittig. Helt hysterisk galt. Men det å være mann er jo i seg selv etter hvert blitt suspekt. :-(

 8. Det er ikke til å komme fra at prostitusjon overlever fordi menn -og vi øvrige kvinner – tillater at et gitt antall kvinner i hver generasjon “kan brukes”
  Noen kjøpes – andre ektes.
  Men dette bøte-tullet er å strekke stikken langt og det er andre ting som forsvinner i kålen i og med dette.
  Og jeg må si at formuleringsevnen ikke på noen måte har forlatt deg O’Helt i Skoleverket.
  K :)

  Vi prøver å holde stilen, i alle fall så noenlunde. Ja, her har våre mer eller mindre kjære pulitikere strukket strikken ganske så for langt. :-)

 9. Jeg er en av de som synes vi burde ha Bordeller ! For begge kjønn! Uten halliker men med mye koooos :) og vanlig skatt legging. Galen ? :)

 10. Oi! Et spenstig forslag, og det fra en representant for det smukke kjønn! Ikke verst.. :-)
  Ha en ellers fortsatt herlig dag…

 11. Ja, det er godt å se at de har sine prioriteringer i orden! Hvordan skulle verden ha blitt ellers?

 12. Ja, absolutt! Og her har våre myndigheter prioritert helt riktig. Selvfølgelig. :-)

 13. Ser at du er ein stor “sympatisør” med kvinnegruppa Ottar Dag, medlamsskaper er vel allereir betalt :)

 14. Ja, vi støtter selvsagt kvinnegruppen Ottar fullt ut her. Vi tenker i så måte å etablere mannegruppen Snefrid, for ytterligere å støtte opp om den gode sak. Ellers er det flott at folk nå får øynene opp for hvor viktig det er å jakte på horekunder. Det viktige her i verden er selvsagt hvor enkelte skamløse herrer velger å anbringe snabben sin! Så får finanskrise og truende arbeidsløshet heller vente. :-)

 15. Takk for at du ser på meg som en representant for
  “det smukke kjønn” :) Kjennes ikke særlig “smukk” ut idag: Ha en fin dag selv :)

  Vel, det er sikkert en overgang. En natts skjønnhetssøvn, og du er sikkert smukk og bedårende igjen i morgen den dag. Og hva mer er, alt kler den smukke! :-)

 16. Når man skal bøtelegge dette på lik linje som å kjøre i fylla, ja da blir det en smule patetisk i mine øyne. Det er vel bare et tidspørsmål før de skal havne på innsiden av murene våre også, bare sånn for sikkerhets skyld mener jeg. Hurrrraaaa ja.

  Fyllekjøring er faktisk drepende farlig. Så her støtter vi fullt opp om strenge straffereaksjoner. Men denne forfølgelsen av seksualfrusterte menn er både provoserende og direkte diskriminerende. Og hva med de der søndagsskolejentene som selger sexen? Nei, det var jo sant. De er jo alltid uskyldsrene, i kraft av sitt kjønn! :-(

Leave a Reply