Dag Eigil: Vi har stått opp fra vårt leie, og en grå dag truer

f1e1f_AA.jpg

Etter en for alle formål grei natt, har vi atter en gang stått opp fra vårt leie for å møte virkeligheten.  Det er et helt annet værlag enn i går, og en grå dag truer.  Men vi har tross alt fri, og føler oss som “men of leisure”, så vi kan ta det med ro og gjøre som vi vil, med den aller beste samvittighet. 

Men snart tar vi vel bena fatt, og beveger oss i retning av steder som for den idylliske, gamle bydelen Haga.  Så får vi se hva vi finner på…

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 , , ,

6 comments


 1. Ha en fin fridag Dag Eigil!

  Grå dag eller ikke, å ta seg en tur ut… er herlig uansett :)

  Ja, det har blitt en del gåing i dag, i det som viste seg å utvikle seg til å bli en riktig så fin dag, med oppholdsvær og behagelig temperatur. Noe helt annet enn hjemme på den sørvestlandske regnkysten! :-)

 2. Kos deg videre Dag Eigil ;))

  Takker så mye for det. Joda, en riktig å hyggelig dag har det vært. Ha en fin aften.. 😀

 3. Prøv Sjøfartsmuseet på formiddagen. Og noen av Gøteborgs mange hyggelige restauranter, kroer og/eller barer utover ettermiddagen/kvelden. Men pass på, denne kombinasjonen kan gi kraftig sjøgang! Lykke til.

  Ja, vi har hørt om det der museet, det skal være bra. Ikke umulig at i forsøker oss på et besøk dit. :-)

 4. Hepp, hepp, opp med legemet – du skal jo ut og vise oss byen, for svarte! Det kan man ikke fra horisontalen.

  Dårlig med det, ja. Et litt sånn stilleliggende utgangspunkt, på en måte. Har igjen tatt noen halvdårlige mobilbilder, men det blir vel en liten reportasje av dem i løpet av aftenen… :-)

 5. Ha en super dag! Ta med deg alle gullkorn du kommer over! :)

  Joda, en rolig, men likevel innholdsrik dag har det vært. Med en del gullkorn av varierende størrelse og kvalitet. En ny liten bildereportasje er i kjømda… :-)

 6. Ypperlig bar-dag, whisky and rain 😀

  En tanke, en tanke. Men det regner heldigvis ikke… :-)

Leave a Reply