Dag Eigil: Rasistisk motivert knivstikking?

Nei, selvfølgelig kan det ikke være det.  Det er jo uhørt, fullstendig utenkelig.  Og dersom det likevel, mot formodning, skulle være noen som helst grunn til å anta noe slikt, sånn rent hypotetisk, så vil vel SOS Rasisme og hele kobbelet fra samtlige media trø støttende til.  For makan til frekkhet! Her går en vanlig norsking ut fra hotellet for å ta en røyk, hvilket i seg selv er forkastelig, og så nekter han å dele sin overflod av sigaretter med en visstnok mørkhudet herre som kommer forbi.  Sikkert en lokal helt og ressursperson i sitt opprinnelsesland. som daglig blir trakassert og diskriminert av ekle, hvite norskinger, uten forståelse og respekt for andre kulturer.  Ikke rart den unge jyplingen av en norsking blir knivstukket, da.  Selvfølgelig helt til pass for ham.  Og hvorfor i all verden kunne han ikke bare holdt seg innendørs? Eller?

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=585110

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 , , ,

11 comments


 1. Jeg så stykket jeg også Dag Eigil og jeg blir så inn i helvetes provosert av sånt. Hva skjer i samfunnet vårt? Det er jo helt på trynet!!!!!! Forbanna dritt!!!
  Er det rart man blir en smule smårasistisk? Ikke f… JA, jeg har mensen og JA, jeg blir fortere forbanna, men det hadde jeg blitt uansett i dag….

  Ja, man kan selvfølgelig bli fristet til å heve litt på det ene øyenbrynet, bare littegrann, av forbauselse. Men så tar vi oss i det, og kjenner at den politisk korrekte følelsen av aksept og forståelse kommer på plass igjen. Bare en liten glipp. Man er jo en dannet og moden herre! :-)

 2. Lady Embla

  Eh, har du slettet den flotte bloggen din…? Vi bare lurer. :-)

 3. Den forrige slettet jeg ja, men er tilbake nå. Det ble så mye sykdom og triste greier at jeg orket ikke å lese den selv engang. Men er jeg ikke flott lenger nå eller?

  Hmmm…vi er her inne på sakens kjerne, hva bloggen din angår. Den nye bloggen, herunder profilbildet, er jo kjempeflott! Og dersom vi tolker det hele riktig, så går det for tiden bra med deg. Joda, vi var innom den nye bloggen din ved et par anledninger, og la igjen kommentar. Men så bled et plutselig nedtur og melding om at bloggen var slettet. Eller utilgjengelig. Slik er det fortsatt. :-(

 4. Hmmmm men jeg ser jo det nå at om du klikker på navnet mitt så er jeg jo ikke der……sjekkes ut umiddelbart!!

  Ja,du ser problemet? Ha en fortsatt herlig helg! :-)

 5. Like sikkert som at hvite vil bli knivstukket av kulørhudete, like sikkert er det at vi er milevis fra å være bugsfrie på vgb. Det er sikkert en fillefeil fra bakrommet, Lady Embla. Intet nytt under solen bak det grå skydekket vårt, med andre ord.
  Nei, Dag Eigil, hvordan kan du i det hele tatt tenke den uhørte tanken på at det kunne være rasistisk?????? Det ville det vært hvis en hvit stakk ned en mørkhuda. Men du er heldig som har meg til å forklare deg slike ting.

  Ja, og vi takker så mye for innspill fra en voksen og dannet person, som har skjønt dette her, altså hvordan den indre logikken i slike saker fungerer! Ja, slik må det være. Helt klart. Tingener faller liksom på plass igjen, etter en liten periode med malplassert forvirring! :-)

 6. Sorry om jeg blir litt off topic her nå, men åssen kan jeg fikse så dere liksom bare kan klikke på meg og komme til meg liksom???

  Tenker og sjekker… 😀

 7. Funker jo det nå vel???

  Eh, plutselig, som ved ren magi, funker det! Bra! :-)

 8. Folk som ikke vil dele røyken sin fortjener å bli knivstukket. Og kvinner som enten har manlige bekjente eller ikler seg skjørt som viser mer enn tær fortjener å bli voldtatt. Vi lever tross alt i en fri og flerkulturell verden hvor folk må få gjøre som de føler for..

  Ja, helt klart. Slik henger det sammen, og det er da ikke mer enn rett og rimelig. Og dersom vi attpåtil har frekkhetens nådegave nok til å være hvit norsking, så er det jo fritt fram. Klart at våre nye landsmenn må få lov til å stikke og skjære litt i hvitingkjøtt sånn en gang i blant. :-)

 9. Alt jeg kan si til dette er “huff” mens jeg rister uforstående på hodet…

  Ja, vi skjønner godt at det tar litt tid til å venne seg til og forstå situasjonen. Men etter en stund med stille introspeksjon, ordner det seg nok! :-)

 10. avatar Anne Marie Dranger Bachen

  Nei, denne lukter det av, Dag Eigill !!!!

  Vel, kanskje en smule raljerende og politisk ukorrekt, men med en solid dose ironi! :-)

 11. Kniven er yndlingsvåpenet til disse, det _vet_ vi. Straffene som idømms for knivbruk bør skjerpes. Så kan disse som bare må stikke og drepe litt av og til pakkes vekk i årevis, eller aller helst sendes hjem som flatpakke når det er mulig.

  Knivbruk er jo en del av kulturen for mange av våre nye landsmenn. Og kulturelle uttrykk må man jo selvfølgelig akseptere fullt ut, og helst bøye oss baklengs i alle mulige former for støv, i rezzzzpekt! Vi lurer ellers på hvilken medalje og belønning gjerningsmannen vil få tildelt, dersom han overhodet blir tatt, da. :-)

Leave a Reply