Dag Eigil: Korseminar i helgen. Travelt.

Korseminar hele helgen, også søndag.  Travelt, men det er jo kjekt, da.  Men litt trøtt blir man.  Kanskje det kan passe med et aldri så lite glass Metaxa eller to om ikke så brått?   Ha en fortsatt hyggelig aften!

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 ,

9 comments


 1. Du får ta deg en metaxa å kose deg ;))

  Hehehe…kanskje det, ja… :-)

 2. Gresk brandy blandet med vin ? Høres ut som en ålreit gehirntöter. Det går an å la være å tenke, faktisk,
  og en god kveld til deg og hustruen :)

  Hmmm…den der blandingen høres rimelig heftig ut. Med mindre vinen og brandyen drikkes hver for seg, da. Alt til sin tid. Akk ja. Men Metaxa er jo godt, da… :-)

 3. Å, metaxa er godt :-)
  Ta en for meg også da!

  Den går absolutt an, ja. Til og med med isbiter! 😀

 4. Er vel greit å smøre stemmebåndene litt?

  Det kunne nok trenges litt stemmebåndssmørning etter all denne sanglige utagering, ja. :-)

 5. Venter spent på at du legger ut en lydsnutt her fra seminaret eller deg solo :)

  Burde kanskje gjort noe slikt, ja. Men det får nok vente til en annen anledning. Koret er faktisk slett ikke verst. Operakor og greier. :-)

 6. Velkommen tilbake med referater og bilder fra seminaret. Undertegnede har en usannsynlig dårlig sangstemme, og imponeres av mennesker med “godlåt” i stemmebåndene :-)

  Vi burde tatt noen bilder, ja. Men vi hadde ikke med oss kamera.. dog kommer deg flere anledninger. Vi øver relativt ofte, kan man si…. :-)

 7. Håper du har hatt en fin og flott helg 😉

  Det var en fin og lærerik øvingshelg, ja. Så absolutt. Men travelt. Tøft å stille på jobben igjen mandagen. Heldigvis snart helg igjen… :-)

 8. ouzo…… mye bedre :-)

  Ouzo er heller ikke verst. Får litt sånn feriestemning igjen da. Men Metaxa er jo absolutt godt. Hvert til sitt bruk… 😀

 9. Moro med ennå en korinteressert blogger her inne!:) Jobber selv som kordirigent for kor i Trondheim!:) Du har en flott blogg!:)

  Joda, vi har noen år på baken som kormenneske etter hvert, ingen tvil om det. Fra gospelkor via kammerkor til operakor! Jada, det var en voldsom overgang… ! 😀

  Hyggelig at du liker vår smule bloggside, velkommen tilbake på besøk! 😀

Leave a Reply