Dag Eigil: Vi har kjøpt oss ny mobil. Har vi gjort et godt valg?

Etter lang tids overveielse og vurdering – vi modne herrer har det gjerne slik – har vi endelig fått ut fingeren fra…nuvel, og gått til anskaffelse av ny mobiltelefon.  Siden det var venteliste herfra til sånn ca. jul for de der oppskrytte IPhone-greiene, etter vårt syn en rimelig opphausset affære, falt valget på NOKIA N97.  Er den ikke fin? 

Så får vi håpe at vi blir fornøyd, og har gjort et godt valg.  Det blir sikkert en del å lære seg, men alligavel.  Noen utfordringer må selv vi pene og velkonserverte herrer klare.

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 , , ,

12 comments


 1. Oisann, en sånn en… må du snakke horisontalt og ikke vertikalt nå? 😀
  Jeg er så pinglete på mobiler, det holder med samtale inn og ut, tekst inn og ut, bilder inn og ut og kanskje noen bilder som rør på sej… 😀
  Gratulerer – og du som klager over pølsefingre… åssen funker tastiset for sossissene?

  Det må i all anstendighetens navn vedgås at vi også er en smule pinglete hva gjelder dette helt nye og avanserte. Og her har vi gitt oss i kamp med NOKIAs toppmodell. Egentlig helt utrolig. Men noen utfordringer skal man jo ta, selv om vi har passert de 50 med god margin. :-)

  Bildet viser selvfølgelig mobilen i utfoldet tilstand. Det skal nok holde hardt å få sossissene til å passe, vi har som kjent nok med mini-pc’en… :-)

 2. Det blir jo spennende å høre om du er like fornøyd om et års tid? (Lest mye om Nokia – ikke alt like pent!)
  Men jeg har da ikke hatt noen Nokia-telefoner så langt og kan vanskelig uttale meg og ditt valg. Derfor må man vel bare ta tiden til hjelp?

  Ja, det skal i sannhet bli spennende. Har så langt ikke gjort annet enn å sette inn SIM-kortet og satt den til lading. Men vi har hatt NOKIA før, og har vært fornøyd. Vi har ellers sjekket og innhentet info om vidunderet, og det er stort sett bare positivt. Så får vi se! :-)

 3. En skatt av en mobil ser det ut til å være! :)

  Når det meste av inlæringen er gjort unna blir det hele veldig gøy,sikkert!

  Ja, den ser absolutt lekker ut, og ekspertomtalen er stort sett bare positiv. Det blir nok en læringsprosess, men vi får ta utfordringen, og satser på at det blir gøy! :-)

 4. Det blir nok ganske sikkert bra, skal du se! Med touchscreen og gode greier. Håper bare fingrene ikke blir for store 😉

  Her er det både touch-screen og vanlige taster, dog små. Våre pølsefingrer har tidligere tatt diverse utfordringer, så vi får satse på at det går bra en gang til.. 😀

 5. Snerten sak det der, men om det er ett bra valg kan bare du svare på. Den ser bra ut, Få høre om en tid om du er fornøyd da. ? Vurderer ny mobil selv…
  Det skulle være en regel om å kunne ha mobil på prøve…
  Det finnes vel bytterett om man ikke er fornøyd.?
  Så er det bare om at taster og fingre passer sammen.
  Ha en fin Søndag. :)

  Vet ikke om det er bytterett på det grunnlaget, men snerten er den. Dog litt tung. Valgte denne der og da, i Telehuset, etter en del tids overveielser. Så får vi se. Men vi er jo litt sånn giret på nye dingser, så vi er forsiktig optimist. Ha en fortsatt herlig søndag… :-)

 6. Touchscreen – æsj. Noe av det verste jeg ser eer en klissete skjerm full av fettmerker fra fingre. Men ellers – gratulerer med ny mobil! Men sier litt sånn som Argus, Nokia??? Hmm.

  Ja, hmmmm, det der med fettmerkene er kanskje litt ulekkert. Men vi får kompensere med å bruke det der lille tastaturet ved behov. Den har i alle fall tastatur, i motsetning til IPhone. Ellers har vi vært skuffende fornøyd med NOKIA tidligere. 😀

 7. Kjøp først, vurdere etterpå? Vurdere først, kjøpe etterpå?

  Vel, en del research har vi jo gjort i forkant, da. Blant annet via nettet. Og dette er jo toppmodellen. Som har fått svært gode kritikker i fagpressen. Det måtte i så fall være overtegnede, forsiktige herremann som er begrensningen. Men vi smiler allikevel. 😀

 8. Visst var den fin Dag Eigil! Har ikke Nokia selv, men har hatt, var i grunnen fornøyd med Nokia. Gikk over til Erikson og er fornøyd nå og. Men jeg har ikke sånn fancy mobil som deg, da:)

  Vi har hatt Nokia før, og vært fornøyd med det. Sony Ericsson har vi også vært borti. Vi har sågar drevet på med Siemens, også. Denne vi nå har kjøpt, er fancy som fy, men den har fått meget gode kritikker av ekspertisen. Satser på at det går greit.

  Nyt søndagen… :-)

 9. avatar 124-1

  Trenger en som er vanntett.

  Da må du nok velge en annen modell enn denne. Den er ikke vanntett. :-)

 10. Nokia ? Hmm. Har en selv, den er så primitiv at den ikke kan feile. Husker dog tidligere erfaring med Nokia, – telefonen hadde en program/memory -feil som gjorde at den ble lallende gal med jevne mellomrom og gikk til skogs. Dvs at den tegnet noe som lignet på granskog over hele skjermen, med ett nytt tre pr. sekund og nektet å gjøre noe annet. Da måtte den lobotomeres (skrus av og på igjen).

  MEN, denne her ser jo riktig snedden ut, med keyboard og alskens ! Ser mer ut som en mikro-pc. :)

  Ja, vi har hørt om den del festlige feil og mangler med Nokia-mobiler, og andre merker også for den del. Festlig feil du beskriver der. Men stort sett har vi vært fornøyd med våre Nokia-mobiler.

  På bildet er telefonen slått ut, slik at tastaturet viser. Den har ellers tøtsjskrin. Jada, den kan legges sammen. :-)

 11. Den var stilig :-)

  Absolutt stilig. Helt klart. Vurderte den svarte versjonen, men den hvite ser kulere ut, da. 😉

 12. Og et tips fra en som selv ikke er fremmed for å trykke ned både tre og fire taster i slengen: Blyant med viskelær. Nei, ikke skrible på skjermen, men brukke viskelærenden som trykkepinne. Omtrent smme system som fine damer med lange negler brukte den gang telefonene var i bakelitt og ikke kunne tas med lenger enn ledningen rakk. Da var det snurrehjul til å slå nummeret med, og for ikke å knekke neglene, kunne man bruke en pinne. Man kunne tilogmed få kjøpt pinner i sølv eller elfenben, laget utelukkende for dette formålet.

  Hehehe…kjempefin ide. Må prøves. Ellers er det heldigvis også touchscreen på den nye mobilen. Mye nytt her, håper vi får glede av den. Nyt ellers dagen og uken i fulle drag! :-)

Leave a Reply