Dag Eigil: Om å kaste glans

Dersom man titt og ofte bidrar til å kaste glans over noe, kan man da til slutt ende opp med å bli en kjent glanskaster?  Det må da være grenser for hvor mange ganger man kan kaste rundt på den der glansen, selv for kvalitetsherrer fra øverste hylle.  Og kan kvinner kaste glans over noe, eller er glanskasting en typisk mannlig aktivitet? 

Vi tror uansett ikke at dette han noe med salmen  “Han tek ikkje glansen av livet” å gjøre. Men sikker kan man jo aldri være.

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 , ,

6 comments


 1. Glans er også toppen eller tuppen av penis. “han kastet sin glans over…” får da en helt annen og litt creepy mening 😀

  Hehehe…skikkelig creepy, ja… 😀

 2. avatar kungfuz

  Omskjæring?

  Hmm..da øker nok sjansene til å kaste glans over begivenhetene betraktelig! :-)

 3. Gifte menn bør i alle fall ikke kaste sin glans over alt for mange.. 😉

  Helst ikke, skulle man tro. Vi har en følelse av at vi i så fall ikke ville høste særlig gunst hos vår hustru – velsigne henne – …. :-)

 4. Bare du ikke kaster hodet så, tilbake, for det kan visst by på problemer. Og hvis du kaster stein på noen, så steiner du ham. Men hvis du kaster sokker da?

 5. Sokker skal parres – ikke kastes!
  Noen kan nok kanskje bli litt pussa også – av all glansen?

 6. Nei, sikker kan man aldri være;)

  Kunne forresten tenke meg litt glans nå om dagen, bli helt rusten av alt det regnet

Leave a Reply