Dag Egil: Testikler eller tekstiler?

Dag Egil: Testikler eller tekstiler? Ja, vi er klar over at det er en viss forskjell. Men likevel, vi er sjokkert. For hva leser vi vel sa VG-nett: En frustrert, ung herre ved navn Rose ble så fortvilt over tingenes tilstand, at han ikke så noen annen utvei enn å skjære av seg testiklene! Disse var åpenbart til stort besvær, i og med at han visstnok ønsket å bli ombygd til kvinne. I tillegg til dette skulle det etter sigende også foreligge såkalt tilleggsproblematikk. Vi har lurt litt på dette, og kommet fram til at det kan dreie seg om dysleksi. Kanskje han egentlig bare hadde tenkt å skjære av seg tekstilene!

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 , ,

9 comments


 1. Hæhæhæhæhæ dysleksi 😆 Men må i grunnen innrømme at jeg allerede stusset da jeg leste navnet til den unge herremannen 😆

  Ja, det var noe med det der navnet som fikk oss til aa stusse littegrann. I alle fall et par oeyeblikk. :-)

 2. 😆 ja tenk om….

  En forferdelig mulighet, ja. Men saa er jo dysleksi utbredt, da…

 3. He he he, det hadde nok vært å foretrekke. Da hadde h?n jo til og med kunne fått seg en leif… 😉

  Ja, og en tyrkkleif er jo bedre enn ingen leif i det hele tatt.

 4. Bestikk. Det sto det på en krukke på en kjøkkenbenk hos ei venninne, og jeg leste alltid testikler.
  Leste om “Rose” jeg også, men syns det er tragisk at det skal gå så langt… når Gud har gjort en feil.
  Akk, ja. Det hadde kanskje vært unngått uten syndefallet, så vi slapp å gå med klær?

  Herrens veier er som kjent uransakelige. Men tenk aa maatte gaa uten klaer paa hele aaret, da?

 5. Huffåhuff. Tenk å ende opp som nn dyslektisk..ehh.. kvann. Høres ut som en skjebne verre enn dotten…

  Man maa her komme i hu at det ikke er saa lett aa bli ombygd til kvinne, i alle fall ikke ved hjelp av grove kjoekkenredskaper. Men dotten kan saa menn ha sine positive sider!

 6. Heia Dag Eigil :)

  Ja huff! Her har kanskje mannen/kvinnen/Rose simpelten “lest” litt feil, og endt opp som, ja, Rose!
  Du verden man skal lese mye foer, eh, oeynene, eller var det oeyene, detter ut!

  Ha en fortsatt flott sommer baade du og din hustru, velsigne henne :)

  Det er lett aa lese feil, som man vet. Eller misforstaa. En gang skulle vi proeve aa si noe i retning av “sint neger uten oel”, og saa kom det fram som “Negro aggressivo sin cerveza”!

 7. Dette er nok ikke en jobb for amatörer, og med litt pondus kan man knapt finne disse :-) La bjellene henge fritt og klinge sier nå jeg, så får en kyndig skapellförer/förerinne ta jobben.

  En fin sommer videre til deg fra et Tinghus i Sverige :-)

  Slik bramfri omgang med kniv eller skalpell er nok absolutt ikke en sak for amatoerer, nei. Men slik kan det visst gaa, naar helsevesenet ikke vil prioritere slike..

 8. Huffda, det var da en svært upraktisk måte å kle av seg? Men om man velger den avkledningsmetoden vil det være en viss risiko for at “det andre” blir skjært av også…

  Ja, men det finnes tydeligvis folk der ute som er villige til aa gaa utradisjonelle veier hva gjelder tekstiler, og paa- og avfoering av disse. 😀

 9. avatar Malinka

  Syntes det er utrolig trist å lese hvor respektløse dere er ovenfor “Rose”. Hun er faktisk ingen herremann. Når det er sagt, regner jeg med at hun som har skrevet bloginlegget syntes det er koselig å bli omtalt som noe hun ikke er.

  Mulig at tonen kanskje er en liten smule flåsete. Men så er jo dette i høyeste grad et luksusproblem, i en verden der de fleste mennesker har mer enn nok med å overleve fra dag til dag. :-)

Leave a Reply