Dag Eigil: Skinker med nogo attåt?

Vi er en ivrig leser av papiraviser, og vi setter også pris på å holde oss oppdatert ved å lese boulevardpressens søndagsutgaver.  Og det kan jo være riktig så nyttig og informativt, for i gårsdagens, og altså søndagens utgave av ærverdige Dagbladet, kunne man lese en heftig notis om en mannlig Frp-politiker fra Bergen, som i sin indignasjon over å bli bedt om å forlate et utested, like gjerne viste rumpestumpen til politiet.  Ille, selvfølgelig, og totalt fremmed for kvalitetsherrer.  Pene og veloppdragne mennesker viser simpelthen ikke fram legemets privatsfærer i utrengsmål, og aldeles ikke under slike omstendigheter.  Nei, langt ifra! 

Men ta nå likevel en nærmere titt på det tilhørende bildet.  Kan det virkelig være slik at Dagbladets brave bladfyker her virkelig har gjort et scoop, og avbildet den bergenske rumpeflasheren “in flagranti””?  Eller er det noe som på en måte ikke stemmer her?  Skinker er det unektelig, men er det ikke noe mer, også?  Skinker med nogo attåt, på en måte, en detalj man ikke uten videre forbinder med en mer eller mindre hårete herrestump?  Vi har gjort oss våre tanker her, men…vel, dere får dømme selv.  😀

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 , ,

9 comments


 1. … tupè? 😀

  Vel, ahemmm…noe må det være. På oss virker det ikke direkte som tupe, men snarere tvert imot…! 😆

 2. Har du ikke hørt denne:

  “Har du’kje hår
  på legger og lår?
  Så har en dott i ræææva.”

  😀

  “So var det kje nok te hosor og sokk, så tok ho set ti ræva, røska ut ein dott.
  So vart det nok til hosor og sokk, og stallguten fekk til lue!” :-)

 3. Kan det være hun der sandvolleyballspillersken, ved navn Okka Rau. Hun finnes i alle fall, hvis man skal tro papirutgaven av SA her om dagen. Egersund var hun i alle fall ikke fra.

  Hmmm….det virker jo som en relativt veltrimmet rumpe, med visse unektelig kvinnelige attributter. Okka Rau…hehehe… 😆

 4. Virker som det har vært fiklet ..på denne.
  Lurer på hva db _egentlig_ har i arkivene sine. haha!

  Ja, det virker litt sånn, vel, illustrasjonsaktig, på en måte. Fra arkivet. Og man kan jo også lure på om dette virkelig er en herrestump, da….! 😀

 5. Ja, nei, ikke akkurat nå, nei, men et sted må de jo plukke hårene for å lage en troverdig tupè… såh… En kommende tupè? 😀

  Ja, stedet virker rimelig plukket, kan man kanskje si. Men det blir sikkert en skikkelig flott krøllhårsparykk ut av det… 😀

 6. Hva faen… den… den blunka til meg 😯

  Hæhæhæhæhæ… 😆

 7. du må slutte å spise så mye grønt BB :-)

  Men så er jo frukt og grønt skikkelig sunt, da. Og tenk på all den kostfiberen! 😀

 8. Sikker på at de skrev “en mannlig Frp-poliltker og ikke Frp-formannen? Da hadde hvertfall gåten vært løst. Men det skurrer litt når man må ha med Bergen, og Siv driver helt sikkert ikke med sånt! Fysjda!
  En ting sånn litt på siden (eller kanskje heller kanten?) var dette også på torgallmenningen? *knis*

  Vi må også innrømme at det er noe som skurrer her, i og med at det skal være tale om en mannlig Frp-politiker. Det er liksom noe som ikke helt stemmer i forhold til bildet. Frp-formannteorien kan virke besnærende… :-)

 9. Huff! Her har de knipset idet han heller burde vært på “huset med hjerte på døren” 😀

  Hmmmm….det kan tenkes å være forklaringen, ja. Og da kan man virkelig snakke om å bli tatt på fersken, “in flagranti”! :-)

Leave a Reply