Dag Eigil: Påpeking av faktum

Nei, det å ha vært inni Frihetsstatuen kan definitivt ikke defineres som sex.

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 ,

21 comments


 1. En kan vel ikke engang si at det gir en større frihetsfølelse enn vanlig….. 😉

  Men utsikten skal i det minste være fantastisk! :-)

 2. Friheten er der ;))

  Det kan man si…! 😀

 3. avatar kungfuz

  Men hard er den i hvertfall.

  En meget staut og hard dame, det der. :-)

 4. Da er det kanskje bedre å gjøre det mens man har utsyn til gudinna da…

  Hehehe…kanskje det… :-)

 5. avatar Esarmika

  Hm. Er vel enig i det… 😛

  Sitter på jobb jeg da, sykt mye å gjøre i dag, trafikk hele tiden.. sånn er det å være billettør på ferjekaia på en søndagskveld 😉 Har hverken rekki mat eller andre ting siden jeg startet kl 15… 😛

  Og du, kom deg innom bloggen min 😛

  Vel, sommerjobbing er en dyd av nødvendighet! Men det kan jo bli litt vel mye stress og travelhet når man ikke en gang får tid til å ta seg mat! 😀

  Iler til din blogg…

 6. Hva med å åpne msn?

  Har sett på tv og lest aviser….men meldingene har kommet fram. Ja, siste versjon av Live Messenger er lastet ned og installert her. :-)

 7. Øyh… hvor stort ER egentlig utstyret ditt… ? 😆

  Hehehe…vi er nok ganske så normal på de fleste vis. :-)

  Men det er nok store forhold i den der statuen…

 8. avatar kungfuz

  Har da sneket meg forbi henne noen dusin ganger, men kan ikke si at jeg følte noen sexye vibber, nei det tror jeg ikke tror jeg.

  Hun er jo ikke uten en viss eleganse. Vi har kun sett den på bilder, men alligavel. Dog ganske så usexy, ja… :-)

 9. avatar kungfuz

  Skiftenøkkelen?
  Skrutrekkeren?
  Knipetangen?
  Kattekuken?
  Rørtangen?
  Svingjernet?
  Strykejernet?
  …………?

  Damen har jo vært under heftig renovering i den siste tiden, så vi tipper at skiftenøkkel nok kunne være et rimelig aktuelt redskap for hennes vedkommende! 😆

 10. Vel, er ikke det et definisjonspørsmål?

  Vel, så stort kan man jo se på det….! 😀

 11. avatar Etienne

  Om Sex har med Frihet å gjøre?

  Der vil mitt svar bli Nei. Men vennskap, omsorg for hverandre, Kjærlighet derimot kan gi frihetsfølelse. Det å våge, nå som jeg såvidt har toucha meg inn på et slikt området på blogg og henta ut ting fra et private liv i relasjon til det.. Men det leder vel kun til paranoia og skrive fra eget kjærlighetsforhold fra det private livet på det offentlige nett… Og slik baller det på seg, så det spørs om det blir så bra med det “sosiale på nettet”-konteksten om en føler i etterkant at også folk vil holde ens egen kjærlighet for narr og drive ap med det..

  Så får vi se..: Hun ba meg slette det, som følge av slikt..

  Vennskap, omsorg, kjærlighet og frihet er jo gjerne noe en forbinder med det gode og positive her i livet, da. Hva, kjærlighetsforhold i RL på gang? I så fall, så bra! Kos dere… :-)

 12. avatar Etienne

  Det viktigste i et forhold var etter det jeg kan erindre var å gjøre det en lyster innenfor det oppnåelige og å ha det så moro en kunne ha det under tiden en var i lag = Frihetsfølelse. Vel, det var det for meg iallefall…. og for den andre..

  Så absolutt! Høres fint ut…! 😀

 13. avatar Etienne

  Bloggesamfunnet, Dag Egil.

  – Og det å ha et forhold til nær 200 bloggere, som slags reservevenner eller reservekjærester kan vel være et tegn på at bloggingen kan være et tegn på et tema som Ensomhet. Hvis en befinner seg av en slik årsak mye denne websida..

  Og jo mere ufri kan en vel ikke bli, om en slutter å gå ut, for å være her inne omtrent?

  Frihetsfølelse finner en som regel ved å begynne med i første omgang ved å ta kontakt med ens nære kjære og kanskje kjæreste fra lenge siden, familie og venner igjen kanskje.. For å begynne med noe, da det ikke er noe særlig meningsfylt å befinne seg på blogg dag ut og dag inn, hvilket i stedet kan være tegn på litt depresjon og noe enshomhet… En ufri verden altså!

  Vi må vel også tilstå at vi bruker en del tid her inne. Og det er noe vi gjør med lyst og glede. Mange interessante mennesker å treffe her inne, og mye bra å lese. Men det er ikke til hinder for aktiviteter i RL. Spesielt nå om dagen, med det herlige været vi har hatt i lang tid. Ut i lyset og varmen! :-)

 14. avatar Etienne

  hehe.. Sex ja, Dag Egil.. – Kan legga ut “Warm Leatherette”-videoen til Grace Jones.. der det er mange fine kvinnekropper, og i tillegg har en også til og med blogga om toalettsex, selvpisking, og andre former som Ørefikblogging. Så sexblogging kommer seg muligens, men å skrive med egne ord og slikt, så skjer det mye mer enn kun knulling i et forhold da og det er enklere å se på orda til Henry Chinaski/Charles Bukowski når han sa f.eks.. diktet Love.. he said og andre… ? 😉

  Hehehe…ja, du sier noe. Vi har også lest en del Bukowski, for eksempel “Factotum”. Meget bra! 😀

 15. Jeg bare må, Dag Eigil.
  Ja, det må jeg.
  http://punditkitchen.files.wordpress.com/2000/12/political-pictures-stephen-colbert-fetish-weird.jpg?w=480&h=431

  Jøss, fantastisk bilde! Helt utrolig treffende! 😆

 16. Du må i alle fall ikke finne på å ha sex inne i den kobberdukken, for da er jeg alvorlig redd for at det blir et avbrutt samleie. Avbrutt av byrske sikkerhetsvakter. Og tiltale etter disse nye og fine national security lovene deres, som gjør at de kan holde deg fengslet så lenge de vil uten å blande inn advokater og dommere og slikt.

  Ikke å anbefale. Vent til du kommer tilbake til hotellrommet.

  Opplysende. Og kanskje også litt sånn skremmende. Ikke det at vi er noen stor tilhenger av sex på offentlige steder, men å blande “national security” inn i bildet, virker kanskje litt spesielt… ! :-)

 17. Det var da forferdelig langt å reise for å få seg et nyp? 😉

  Hmmmm..joda. Men på den annen side er sikkert utsikten upåklagelig! 😆

 18. avatar Etienne

  hehe.. 😀 – Hvis enkelte drar ut en moraliserende påpekende pekefinger i relasjon til Københavns SM-klubb og et par studioer..
  hehe.. så er det sex som i samleie, men andre ting som pågår der da, for å tilpasse seg bloggelivet, slik at en kan skrive mer frilynt om temaet Sex og ikke politikk, som utenrikspolitik etc. 😉
  Burde det ha vært Sex kanskje, er det noen ser ut til å være dommere og aktor over? 😀

  Frilyndte ytringer om sex bør vel være greit? Vi har faktisk ellers en liten sak som vi vurderer å legge ut snart..kanskje. Litt til skjemt og lyst! :-)

 19. Hehehe nei tror neppe det kan defineres som sex, til nød samleie om du betalte for “oppholdet” :) Men søt var du uten tvil 😉

  Vi pene og veloppdragne herrer må jo holde på stilen, tross en etter hvert moden alder…! 😀

 20. Utsikt???
  Trodde de fleste steinblundet…, hehe…

  Hehehe…. 😀

 21. …om en ikke er desperat etter å “skryte på seg” da..
  K 😉

Leave a Reply