Dag Eigil: Selvfølgelig tar vi en utfordring!

Vi har blitt utfordret av BB til å delta i en aldri så liten “Bli kjent”-runde.

http://burnieberit.vgb.no/2009/06/01/bb-ny-utfordringsrunde-her-inne/

Det har, som mange av dere der ute utvilsom har merket, kommet til mange nye her på bloggen, så hvorfor ikke nevne litt om seg selv, ting man kanskje ikke før har nevnt, i alle fall ikke i overdreven grad?  Det går altså  i all sin enkelthet ut på å nevne tre slike ting.  Vi er ikke skyggeredd, so here goes:

Dag Eigil her! Kjekk liten utfordring, som vi også har fått, fra BB.  Og som den veloppdragne gentleman vi er, så vil vi besørge den så snart som mulig. 

1.  Vi har fortsatt store problemer med å holde vekten!  Ikke bra, det der.  Men som den ukuelige optimisten vi er, får vi gjøre en ny innsats, med nye virkemidler.   Akk ja. 

2. Vi har et skorpionlignedne arr over knokene på den ventre pusselanken.  Et resultat av uheldig omgang med en samekniv en gang i tidlig ungdom.  En etter måten blodig affære.  Sener og sår måtte sys, og hånden gipses.  Men aldri så galt at det ikke var godt for noe.  Gipsen var slett ikke ueffen som slåsshanske, et slående argument i en tøff skolegårdshverdag.

3. Vi har vært med og koret på “Bridge Over Troubled Water” for Art Garfunkel, på tv.  Senere våget vi oss frampå med papir og penn, og fikk autografen. :-)

Vi sender utfordringen videre til Sjalle.

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 ,

12 comments


 1. Jeg vil også ha en sånn gips!

  Huff da! Er ikke kvinner bare snille og søte og myke, da…? 😉

 2. Jeg vil IKKE ha sånn gips… Pennen er sterkere enn sverdet! Iallfall i voksen alder…

  Skolegården kunne mange ganger være et tøft sted å være. Unger kan være grusomme mot hverandre. Og da måtte man, av mangel på ord, av og til bruke slående argumenter! :-(

 3. Pingback: 3 ting som DU ikke visste om meg (utfordring fra Helene) | LENESIM

 4. Gisp, har du hatt gips? 😆

  Det er lenge siden nå. Men vi husker det særdeles godt. Ikke minst smertene etter operasjonen, og den voldsomme infeksjonen som kom. Men gipsen var jo gøyal, da! :-)

 5. Tøft å kore Simon & Garfunkel! Nå ble jeg imponert. Gipsen ønsker IKKE jeg meg.

  Saksopplysning: Kun Garfunkel. Men det var jo litt tøft, allikevel, da. Og la oss håpe at du unngår gipsing…! :-)

 6. Så artig ett minne da Simon and garfunkel. åsså Autografen.
  Nei gipsen ønskes ikke.
  :))

  Og gjett hvem som lette etter den der autografen i kveld! Vi finner den vel, men vi må gå igjennom en del greier, for å si det slik. Flytting og husbygging og loftsinnredning kan ma merkelige effekter, herunder rydding. Men vi mener avgjort at vi tok vare på den der autografen.

  Nei, for all del, hold deg på betryggende avstand fra gipsbefordrende situasjoner….! :-)

 7. Det med vekt er vanskelig når man er glad i mat, selv om man har en sunn, fysisk livsstil.

  Vanskelig, ja. Meget vanskelig. Vi takker for støtten. Huff, bare å sette i gang igjen… :-(

 8. Ok, I’m on it som jeg pleier å si !:D

  Du verden, kjapt ekspedert! Vi iler… :-)

 9. Pingback: sjalle: Utfordring ? …ok | sjalles galle

 10. Nei dette visste vi ikke, selv om du har nevnt vekten med et par ord tidligere da Dag Eigil :-)

  Men vekt er noe vi alle har, mer eller mindre dessverre.

  Slike dager i skolegården med gips tror jeg setter seg godt i enhver gutts minne.

  Jeg opplevde det i andre klasse på folkeskolen og jeg sto i midten og svingte gipsen ja.

  Kongen på haugen for en stund da :-)

  Art Garfunkel ja, han var konge en stund han og :-)

  Skal ikke se vekk fra at det kan være sunt for den mentale helsen med slike gipsopplevelser, i alle fall i i den alderen der man stadig skal forsvare seg i skolegårdsjungelen. Egentlig et tøft sted å være. 😀

 11. Skjønner ikke helt det der problemet med vekten. Jeg er da helt sikker på at du veier ett eller annet. Mye rart man kan rote bort og miste her i verden, men det skal nå godt gjøres å miste all vekten da.
  Jeg er også helt sikker på at du er i form. For det finnes både pæreformer, avlange former og runde former. 😉

  Nei, vi har heller ikke helt troen på at vekten vil forsvinne! Da måtte vi i så fall oppsøkt vektløse forhold, og det er jo både dyrt og vanskelig. Man får vel leve med den vekten og formen en har, og så prøve å få gjort noe med den….! 😀

 12. Ja, da lærte vi noe nytt om Dag Eigil i dag også da! :) Alltid spennende med litt mer informasjon om folk man “omgås” i hverdagen! :)

  Ha en finfin dag!

  Ja, her kommer det stadig fram nye ting, må vite. Vi har kanskje nevnt det der med vekten før, sånn en passant, på en måte. Akk ja, noe skal man jo streve med…! :-)

Leave a Reply