Dag Eigil: Vi sier ikke mere….

75166_s5OGKM0Hoo
Dag Eigil: Vi sier ikke mere….

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1

18 comments


 1. Ikke bare viking du skal være i helgen men nonne også?? 😆

  Hmmmmm….egyptisk prest, om vi må be! Av ypperste klasse! 😀

 2. avatar Zohre

  Islam stiller krav både til kvinner og menns påkledning,

  God pinse

  takk
  zohre

  Vi takker for opplysningen. Denne damen hadde vel ikke helt fått på seg konstymet, men det var et spørsmål om tid. 😀

  Og en herlig pinse til deg, også! :-)

 3. Har du blitt nonne ;))

  Vel, kanskje ikke helt det, heller. Men av og til må vi i kunstens tjeneste framtre som egyptisk yppersteprest! 😀

 4. Pinsekledd?

  Var fint:)

  Takker og bukker for det. Vi tar det selvsagt som en kompliment. 😀

 5. Er det underbroki du har tredd på hauet? 😀

  I kunstens tjeneste må man av og til ta i bruk sterke virkemidler! Undrebroka kunne kanskje fungert…men det er nok et hodeplagg som er egnet til å vise vår rang! :-)

 6. avatar SissyFoss

  Hva gjør frua når du går i nonnekloster?

  Hun får nok heller vente til hennes husbond kommer hjem igjen. Kinky prestekostyme, må vite! :-)

 7. Frua ler seg fillete av ovenstående kommentarer og det velkledde blinkskuddet. Men det er sikkert stilig på avstand, for publikum, når hele koret skrider inn i denne habitten. Eller… publikum lo vel ikke…? 😯

  Publikum tok denne kunstneriske ytring med det aller største alvor, må vite. Både som prester, hebraiske slaver, syngende herrer og damer iført svart og hvitt, eller vikinger! Big applause! :-)

 8. avatar MT

  Du ser mest ut som ein oljesjeik :)
  ..men du,kordrakt?

  Kostyme, om vi må be! Som egyptisk yppersteprest! Heftige kostymeskift-scener ble det også…! :-)

 9. avatar Lurepussa

  Hehe… søtt var det… SÅ ut som en salig blanding mellom KluKluxKlan, Paven og Mor Theresa det der Dag Eigil…. :-p

  Pyntet deg eller`??

  Det ser litt heftig ut, ja. Men da koret gjorde sin entre, med samtlige iført kostymer, ser det faktisk rimelig overbevisende ut. Det var også en viking-scene….! :-)

 10. Alt kler den smukke 😉

  Åh, vi takker! Alltid fint med en kompliment, selv i vår alder! :-)

 11. Det er jo bent ut sagt vakkert,Dag Eigil! Lilleyam har rett: Alt kler den smukke! 😉

  Nydelige ord…virkelig hjertevarmende! Slike ord fra smukke quinder gleder en moden herre! :-)

 12. avatar endre jacobsen

  godt å se at du har noen sunne,oppbyggende interesser OG.vær sterk i troen og pass deg for baasland.kan tenkes at han vil låne penger av deg.

  Hei og hopp, hyggelig at du stikker innom! Joda, troen er sterk som alltid. Vi er uansett troendes til å bli med på litt av hvert, selv sunne og kulturelle aktiviteter…! 😆

 13. Det er da heller ikke nødvendig, å si mer altså, et bilde sier jo som kjent mer enn tusen ord…:)

  Åh, så absolutt! Ha en fortsatt herlig pinse….! :-)

 14. Ha ha ha ha, nei, det er kanskje like greit! 😀

  Hohoho!

  Man må lide litt for kunsten! Varmt var det, også…! :-)

 15. Et bilde sier mer enn 30.000 ord!

  Ja, men der er selvsagt bare fordelaktig, det som sies…? :-)

 16. Dæven, du er søt! Frihetsgudinne, Yppersteprest/nonne du slette tid! Jan Thomas go home, sengetøymagasinet: se opp for storinnrykk i morgen 😆

  Vi hadde på oss hvit kjortel, også. Med en slags gyllen messehakel over. Og krave, selvfølgelig. Og som prikken over i’en, skriftrull! 😀

 17. avatar Etienne

  Dag Egil! :)

  Her er så en av mine typiske bloggekommentar, der jeg ser at en kan ha noe bidra med kanskje… :)

  Som eksempel, Rosendal, ja. Det var en fin tid der en løp opp de bratte bakker og løp Kvinheradløpet, 9,6 km på 46 minutter.. Ganske så sprekt, mao..

  Og som vanlig, om jeg skal være ærlig Dag Egil var du relativt søt i den nonnedrakta da! :)

  – Sist gang jeg så en mann i dameklær var SMil sin klubb i København hvor en måte dra litt humrende på smilebåndet, der en mann forsøkte å stavre seg avgårde på gulvet i sine høyhælte sko… :)
  Altså en fin tranvestitt der altså, som attpåtil var ganske så pen, fotogen…

  – Hvis jeg selv skulle prøve å ta bilder fra en fetish som i gummidress og slikt, da ville det jo være tegn at en hadde begynt å ta seg litt uhøytidelig i offentligheten, om jeg ikke hadde blitt spik spenna gal av det da….. og i den konteksten regner jeg omtrent blogging som å komme inn i et “Big Brother” med mye prat om puling til tider, som om det er fjortiser eller Ramsey’er her inne som i sin klassiske kommentar utbrøt… “Blir det noe knulling?” eller noe…. :)

  Derfor tenkte en kanskje skulle ta et utførlig bloggeforedrag, bloggererat fra en 120 seance i en SM-kjeller for å liksom tilpasse mye av det som er her…..

  Men jeg tror helst det i grunnen er best å la det hvile, en slik type bloggearbeid-/skrive referater fra Købenturer.. med menn i dameklær, i gummiklær og en var faktisk også i nonneklær-aktig som du, Dag Eigil, men da i latex…..

  Skulle jeg velge å blogge om Sex og slikt, så ville jeg foretrekke å ta Henry Chinaski-tilnærming, fordi han med sine fortellinger som Kristus på Rulleskøyter, Tæl, Ingen hals og fæl som fy, og ser det litt mer naturlig ut og hverdagslig, selv om de fortellingene kan virke noe respektløse i forhold til fetisher og sex og slikt.. :)

  Slik, det var en av mine typiske bloggekommentarer, Dag Eigil, som en har vært vant med å skrive og det er ikke det minste merkelig om slike kommentarer kan se litt undermåleraktig, som de kommentarene du fikk på 17 mai f.eks… da en hadde glemt å ta inn klea fra klessnora og hadde glemt hele 17 mai og fellesskapsfølelsen til den dagen..

  Ha en finfin kveld her inne og hjemme hos deg Dag Eigil, med eller uten nonnedrakt! :)

  Vi takker for veldig fin, fyldig og ikke minst hyggelig kommentar, Etienne! Hyggelig at du stikker innom. Og vi tar selvsagt det du skriver som en skikkelig kompliment! Ellers ser kostymene rimelig nonnete ut, men egentlig, og på litt avstand, skal det være en slags prestedrakter. Med gyllen kappe og det hele. Og ja, men lang, hvit kjortel dertil..! 😀

 18. avatar Etienne

  Slik gjør en det, da du eller en annen legger fram litt av seg selv, som har en en uvane om å legge litt av seg selv tibake igjen, da , og det er jo slikt en kan gjøre det i det virkelige livet ved igangsettelsen av en samtale når en forteller om litt av seg selv, så gjør en det samma tilbake… Litt feil slikt på nettet mulig? :) Å slå av en prat på det viset…

  Ikke noen feil med det, må vite! Her prater vi relativt fritt. Og viser litt av seg selv, og forteller litt mer og sin forsiktige gjøren og laden her i livet. Ha en fin uke, kort som den er! :-)

Leave a Reply