Dag Eigil: Det er sommer og pinsehelg og aktiviteter, og Red Fox koser seg i hagen..

Ingen tvil, sommeren har innfunnet seg, selv her i Oljebyen.  Pinsehelg og greier, og varme og sol.  Men det er jo tross alt fredag, og en del av dagens timer har vi vært nødsaget til å tilbringe på jobben.  Akk ja.  Men de ansatte har da i alle fall kopp med eget navn.  Og tilgang til en solid kaffeautomat med ørten kaffe- og sjokoladesorter.  Rart hva slikt gjør for sinnets munterhet på morgenkvisten.

Hmmmm…må visst vaske den der koppen snart.

Det blir ellers en aktivitetsrik helg, grunnet de der korgreiene som en kollega har lokket oss med på.  Men en forhåpentligvis fin tur til Rosendal blir det da i alle fall.  Og muligens også en varm tur.  Ikke minst siden vi blant annet må iføre oss dress og sløyfe!  Egentlig et idiotisk plagg.  Vanskelig å få på seg er det, også.  Men livet er som kjent fullt av prøvelser.

Ellers er det full innsats i hagen, og vi og vår hustru – velsigne henne – jobber og svetter.  Men så blir det jo så flott, og det er velgjørende å se at arbeidet monner.

Akk ja, vi stresser på med vårt.  Men det er i alle fall en som vet å slappe av og ta livet med ro, ikke minst på dager som denne.  Red Fox har funnet seg en riktig så fin plass i skyggen, ved siden av en blomstrende jordbærplante.  Slett ingen dum ide. 

Ha en fin sommerkveld!

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 , , ,

14 comments


 1. Hjelp din velsignede hustru, ikke bare nyt hva hun gjør!

  Vi må vel tilstå at vi ikke er så lat som det ser ut til. Vi har nok klippet hele den der plenen først. Vi er snill og grei, og verdsetter vår kvinne! :-)

 2. Sløyfa er i det minste svart og ikke rosa, så da overlever du nok 😉
  Skulle ønske Kasper kunne kose seg like mye som Red Fox, men han har problemer med en okkupant, stakkar.

  Ja, svart sløyfe og dress i en sekvens, kappe i en annen, og vikingkostyme (!) i en tredje!

  Kasper? Okkupant? En inntrenger i Tales hage? :-)

 3. Dress, halspropell og sommersol hører sammen så klart! Kanskje man skulle hatt helårspels slik som pus, så slapp man kostymeskift? :-) Men den ville vel blitt varmt det også.

  Det hadde nok kanskje vært litt mer lettvint? Men tenk på røytingen.

  Ellers blir det nok en varm affære i morgen. Ser spesielt fram til vikingkostymet! :-)

 4. Du får lese deg frem til svaret 😉

  Vikingkostyme? Du blogger det, håper jeg?!

 5. Tihihi…vi får ser hva vi får til…! 😀

 6. En fin pinse til deg med eller uten sløyfe ;))

 7. Vi takker så mye for det! Kos dere i pinsen, dere også! :-)

 8. God pinse til Dem og Deres hardt arbeidende hustru.
  Rart det der, at man kan få lyst til å sløyfe sløyfen 😉

  Takker for det…! Ja, en arbeidsfør hustru – velsigne henne – er ikke å forakte! Joda, vi tar da et tak selv, også…! God pinse! 😀

 9. God pinsehælj ønskes veitdu. Det er bare å helle på med tennveske i grillen og stikke borti en Nittedals, så er hælja i gang.

  …øh ja, du bør ha i køl også da :-)

 10. Hehe…ingenting er som en skikkelig grillaften! Og så blir maten så god og svidd. Men den der fiffige grillvæskearomaen…ahh! :-)

 11. Heia Dag Eigil .

  Du den der var lekker …, ja ikke koppen altså , som trenger til en vask ja, men katten . Red Fox ……! Joda jeg ser litt av den vinkelen hvordan navnet kan ha oppstått. Det var et flott eksemplar av katteslekten … Er det en skogkatt ? Den minner litt om en jeg hadde i min fordums tid som katteeier.

  Det finnes endel flotte eksemplarer av den sorten ute i nærområdene, men de fleste som er frie …. De er frie om du skjønner hva jeg mener ! Ikke noe kontakt her om du ikke har med godbit 😉 Har du godbit ? Okay …. Men liker ikke tilnærminger som klapping…. Greit !

  Ellers lykke til med koret og god Pinse …

 12. Pus er grei, må vite! Det er en såkalt Maine Coon, en amerkansk skogkattrase. Den begynner å bli godt voksen, men holder seg godt fortsatt.

  Ha en fin pinse, du også! :-)

 13. Ønsker deg en riktig god helg med masse sol og trivsel! :)

  En koseklapp til Skjønningen Red Fox!

 14. Hehe. Du får hilse din velsignede Hustru med at arbeid er moralens vokter. Eller noe deromkring.
  Iallefall er det godt for karakteren 😉

  Nå er det snart kveldsmat forresten. Det er slik en deilig lyd av tallerkener som dekkes like før “maten klar” ropet kommer ned til kontoret…

Leave a Reply