Dag Eigil: Teite og oppskrytte tv-serier vi ikke orker. I dag: "Lost"

“Lost”? Ja, serien bærer i sannhet sitt navn med rette.   Uttværet og totalt på trynet.  Ekstremt og velkvalifisert teit.  At det går an.  Snakker om å koke te på samme teposen ad infinitum! :-(

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 , ,

6 comments


 1. Denne serien begynte så bra, – men har helt utspilt sin rolle i det reneste visvas. :roll: Jeg fulgte med i begynnelsen, men har nå blitt en “avhopper”…..

  Vel, vi må kanskje innrømme at vi var litt sånn fascinert etter de første par episodene. Men så har det liksom tatt litt av, i feil retning. Dessuten er det snakk om for mange sesonger! :-)

 2. Stiller meg bak Stjernestråle. Jeg fulgte med i begynnelsen, men så ble det for wierd and… they just… LOST me, hahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

  We feel the same way here…just lost! 😆

 3. Ikke ETT stygt ord om Lost!!! 😛

  Du verden, en troende…! 😆

 4. avatar Thrillseeker123

  Første sesong var knallbra den, men så begynte det å ta helt av i sesong 2 og videre. Nå er det virkelig bare helt lost…

  Ja, de første episodene var det en viss spenstighet over. Men så….akk ja….! :-(

 5. .. Tror du jeg fikk logget inn da?!
  VGB altså!

  Lost..
  Ja.. for ikke å si at de tværer det ut ad nauseum!
  (Jeg kan latin jeg også – er ikke sekretær for ingenting :) )

  Endelig noen som har greie på serier!…
  Kitty:)

  Litt latin er bra, må vite! Det gir liksom litt perspektiv, man skjønner bedre hvor en hel del ord kommer fra, i norsk så vel som i andre språk. Sekretær? Hmmm….er ikke det flertall av sekretå…? :-)

  Eh, innloggingsproblemer? Du også…? :-)

 6. Dette er det jeg vil kalle for “Spielberg Syndromet”. Denne åndssvakt overvurderte regissøren som i sine forsøk på å lage mystikk og skrekk alltid går helt opp på bakbeina og blir i beste fall ufrivilllig komisk. Alt får et preg av anabole hysteroider. I “Lost” sitt tilfelle er det altså gått så langt (slik man alltid gjør over there for å gi folk “det de vil ha”) at man egentlig burde kalle serien “Lost Manuscript”.

  “Lost manuscript”, ja. Tiltredes. På det strerkeste! :-)

Leave a Reply