Dag Eigil: Mandag og realitetsorientering

56c9d_6janU9fF9o
Ja, folkens, så er den der.  18. mai, mandag og jobb.  Like godt å venne seg til tanken. Men det er vel ingen av dere som har slått dere for mye løs på nasjonaldagen, og hengitt dere til uhemmet nytelse og renspikket lauslivnad i Bacchus’ ånd?  Åh, nei, selvfølgelig ikke! 

Ha en fortreffelig mandag!

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 , ,

15 comments


 1. Æ har faktisk ikke gjort det, så det så.

  Ikke vi, heller. Det går helt greit! Ha en fin aften og uke.. 😀

 2. gjesp.. her kan likesågodt 17mai være over, det har vært slitsomt! 18mai er for meg en fridag.. ertaberta!

  Vel, vi unner deg fridagen. Noen fordeler skal man jo ha, også i ditt yrke. Men vi har det helt greit, og har vært aktive og fått med oss det vesentligste på nasjonaldagen, uten alkoholinntak. I morgen er det opp tidlig, og full pakke på jobben. Det går nok greit. Pleier vanligvis å gjøre det.

  Ha en fin aften og uke, uansett! :-)

 3. Jeg fikk 2 cola i stedet for 1, men det teller kanskje ikke….. :-) God arbeidslyst.

  Hehehe…flere forsiktige og fornuftige der ute. Ha en fin dag, du også….! 😀

 4. Jeg var oppe klokka syv og blogget et innlegg…
  På tide å jobbe seg videre nedover dagens liste!
  Snart fri igjen, denne arbeidsuken er ganske kort : )

  Kort uke, ja. Det er bra. Vi ser fram til en smule langhelg, som for vårt vedkommende blir preget av familiebesøk. Hmm..nytt innlegg? :-)

 5. Å nei du, ikke denne dama i alle fall! Vi feiret 17.mai på vår stille, rolige måte her sør, -flaggene hang ute på verandaen og Mairmog hang i sola oppe i et kirsebærtre, -dvs jeg sto på en stige! 😉 Og ingen 17.mai uten iiiiiis, så klart!

  Ha ei fin uke!

  Kanskje like greit å ta det med ro hva feiring angår på en sådan dag. Men is og andre godsaker er jo også bra.

  Ha en finfin mandag.. :-)

 6. Jeg drakk 4 øl på 16. mai, mens jeg så på Eurovision Song Contest (for øvrig dokumentert i mitt siste innlegg). Jeg ble sykt dårlig i magen, grunnet alt for uregelmessig spising. Gårsdagen ble tilbringet sammen med mine foreldre og min søster med mann og barn.

  Hmmmm…vi får vel si vel overstått og god bedring! Og god mandag.. 😀

 7. Vel, kremt kremt. En gammel danske ønsket meg tillykke med dagen til frokost.
  Fikk god plass på Hansen-hjørnet og det fikk jeg også på Martinique under folketoget før jeg inntok en nydelig breiflabbmiddag med det rette tilbehør.

  Det var ingen uhemmet nytelse i henhold til min standard, men for noen …………..

  Vel, men du hadde det forhåpentligvis hyggelig. Selv travet vi rundt i gatene, så på folkelivet, var i Bjergsted og fikk med oss kultur og tale, spiste kinamat og så på folketoget. Heldigvis gikk det over Storhaug dette året. Men ellers rolig og fint. :-)

 8. Alkoholinntaket i går bestod av 1 stk pils, svensk sådan med alkoholinnhold på 3,5% for Rasmusa sin del.
  Er ellers usedvanlig stille på jobben i dag?? Ville normalt sett ikke hatt tid til bloggsurfing på en vanlig mandag, men det ser ut til at både 17.mai feiring og grand prixseier har tatt pipen fra det norske folk. 😛

  Det hørtes rimelig forsiktig ut, må man si. Selv skal vi helt klar av ethvert inntak av slikt i går. Like greit. Her har eksamenstiden startet, og det bør i og for seg være full rulle. Men det er litt rolig her også. Merkelig… 😀

 9. For meg går det helt utmerket, men Bråkene sliter litt. De fikk nok i seg en tanke mer enn godt var i går

  ……is, pølser og brus altså 😉

  Ja, men det er vel slike det skal være. Litt fråtsing må man kunne unne seg på en sådan dag, kanskje. Ha en fortsatt fin mandag.. :-)

 10. huff, ja, det er egentlig ganske fælt å ja, men heldigvis er det bare tre virkedager denne uka … 😀

  forøvrig lurer jeg jo på hvordan det gikk med den vakre kvinnen i det korte skjørtet i toget og eh avdukingen av de kjøttfulle rumpeskalkene hennes …:D

  Hepp!

  Ja, vi får satse på at de der tre arbeidsdagene går rimelig greit. De pleier jo vanligvis å gjøre det.

  Vi prøvde å ta et mobilbilde av damen i det rette øyeblikket, men det gikk dessverre ikke. Den der vinden er i så måte ikke til å stole på alltid. Men hun travet i vei, og skjøret blafret opp flere ganger. Og da vi kom fram til det store arrangementet i Bjergsted, forsvant hun i mengden…. 😀

 11. 18. mai? Er ikke det dagen for egenmelding?

  Hmmmm…kanskje for noen. Men ikke for vår del. Her stiller vi på jobb kl. 07.30, klar som et egg! Ha en fin mandag og uke… 😀

 12. En relativt rolig dag. Jeg tror jeg fikk i meg en halv flaske vin og et par pils. Her går folketoget rett utfor vinduet, og bunadshordene flommer nedover fra Egenes i timesvis. Behovet for å bevege seg utendørs denne dagen er minimalt, dessuten hadde jeg ansvaret for chilligryten og den tar lang tid å lage. Merkelig nok hjelper det ikke, for litt mer sliten enn inntaket skulle tilsi er man blitt. Kanskje det er biorytmisk tilvenning; Etter såpass mange år med havraskalle den 18. så får man det okkesom.. 😛

  Hmmmm…betenkelig og tankevekkende. Havraskalle av såpass lite. Men på den annen side så har man da opplevd å våkne opp med skallebank og teflonhjerne selv uten inntak av noe sterkere enn Cola light. Uten sterke tilsetninger. Åh, nei, det kan ikke være alderen. Nei, tenke seg noe slikt. Selv herrer i vår alder nyter den mannlige overgangsalder i fulle drag….!

  Ellers var vi i Bjergsted i går. Og i byen. Og folketoget ble bivånet i all sin prakt, på Storhaug. Alkohol? Nei. Skallebank likevel? Vel, nei… :-)

 13. Nei, det skulle tatt seg ut! Men jeg var selv egenhendig vitne til flere som hadde latt seg friste over flere dager. De het russ, tror jeg.

  Ja, det er flott at folk holder sine respektive svinestier rene! Ellers kan det nok ha visse grunner at det var så stille rundt om i gangene på skolen i dag. Tror nok det var en del fravær i vgs-klassene. Og de som møtte opp, var merkelig stille og spake. 18. mai kan nok ha sine tøffe sider, ja. :-)

 14. Bacchus, nei, her går det mest i Karius og Bacthus for tida 😉 ( boken, altså) Ellers var 17. mai fylt med strålende sol og mengder av is som ikke alltid havnet der den skulle, hverken hos liten eller stor 😉
  Ha en fin uke!

  Hehehe..det ble nok ikke inntatt noe sterkere her i huset, heller. Rolige forhold, med andre ord. Helt greit. Men vi synes litt sånn synd på enkelte av russen, som nok får en tøff oppvåkning til eksamen og alvor. Ha en fortsatt fin aften, og uke! :-)

 15. Her våknet jeg 04.30, egentlig en time for tidlig. Til tross for 2 stk Drambuie i går kveld, så har jeg utrettet svært mye på jobben. Til og med tatt tak i ting jeg skulle ha gjort noe med for lenge siden :)

  Du verden, det var da svært til oppstandelse! Så tidlig var ikke vi oppe, heldigvis, men vi var da oppe før klokken 6. Og fikk gjort unna litt på jobben. Ellers er vi inne i en periode med mye prøveretting for tiden. Akk ja. Alltid e det någe! Men vi smiler allikevel. Ha en fin mandag fortsatt. :-)

Leave a Reply