Dag Eigil: Her på jobben tenker man på de ansattes ve og vel!

Fig. 1 Ved første øyekast ser alt normalt ut.

Fig. 2  Ved nærmere gransking, derimot…

Det er som kjent viktig at de ansatte trives på arbeidsplassen, og at arbeidsgiver kommer med lokale tiltak som viser at man tenker på de ansattes ve og vel.  Små tiltak som for eksempel automater med gratis og velgjørende drikke, kald eller varm, er noe som øker trivselen og bidrar til sinnets munterhet.  Og her er det ingens som kan klage over mangel på kreativitet når det gjelder utvalget.  Ved første øyekast kan jo autmaten se ganske så tilforlatelig ut.  Men ved nærmere gransking, oppdager man interessante detaljer.  Hva med  et godt glass med tarmsmørende rapsolje etter en heftig undervisningøkt?  Flust med vitaminer, også.  Vi ser ikke vekk fra at det kan oppstå uttømmende virkninger etter et slikt inntak, men heldigvis er vi godt stelt med toaletter her på huset.  Et eksempel til etterfølgelse?

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 , ,

10 comments


 1. Rapsolje.. Det kan da vel få løs det meste;slik som kunnskap som sitter langt inne,eller fastkilt folkeskikk.. ! Du never jo også en en annen fordel,-masse vitaminer! :)

  Her på huset går man langt for å fremme hverdagstrivselen og bedre arbeidsmiljøet, må vite! :-)

 2. Et dritbra tiltak, derom ingen tvil ! 😆

  Ja, her kan man virkelig snakke om smøring av de ansatte! :-)

 3. Hehe, dette er jo et miljøtiltak! Rapsolje er vel brukt som biodiesel, tror jeg?
  Men det burde da vært plassert ute på parkeringsplassen, og ikke inne på pauserommet…

  Et skikkelig miljøtiltak! Her kan oljen/biodieselen brukes både innvortes og utvortes, både for mennesker og biler. Sikkert godt for huden, også.:-)

 4. 😆

  Ripsrapsolje. Man kan alltids RAPE av mindre, ja.

  Og ved ekstra festlige anledninger, i alle fall tilsatt litt ripssaft. Sånn for smakens skyld! :-)

 5. Jeg har lest i avisene at det er et problem at lærerstanden er i ferd med å eldes. Men at dere var så gamle at dere må få maskineriet smurt i løpet av arbeidsdagen visste jeg ikke.

  Hehehe…harde tider krever spesielle tiltak! 😀

 6. Du vet, du poster mer enn jeg klarer å kommentere, DE. *sukk* Bra da at alt er av sedvanlig kvalitet. :-)

  Hehehe…vi bloggjunkier, vet du! Men dette var jo en fin og hyggelig kommentar. Ha en herlig aften. Snart langhelg! :-)

 7. Jeg hadde valgt vann, hver eneste gang. Huff og huff!

  Ja, eller kaffe i en eller annen form. Mange knapper på den maskinen. Men vann er nok det sunneste! :-)

 8. Huffda! Er det virkelig noen som drikker rapsolje?? Og er det virkelig noen som tenler på at det er noen som kunne tenke seg et glass rapsolje?? Kan det være det som kalles teambuilding? Vi treffes på toalettet? 😆

  Ja, det hadde vært litt av en teambuilding! Og kamp for å holde seg til toalettet ble ledig, kanskje. Men det kan jo tenkes at det er en lokal spøkefugl som har vært frampå…! :-)

 9. Et av de typiske eksemplene hvor man gjør feil bare en gang…:)

  Hehehehe…tror nok kanskje det, ja. Men for en effekt! :-)

 10. Rapsoljen skal visst være en av de sunneste oljene som er å få tak i. Glem olivenolje, glem solsikkeolje. GÅ for raps:) Noe vi for såvidt dyrker mye av her til lands, så det er jo miljøvennlig også:)

  Tips: VI lærere er jo ikke de som tjener mest her til lands, så et frynsegode er jo å få gratisk olje på jobben. Fyll opp i flasker og t amed hjem:D

  *Henter flaske med skrukork og går ut til automaten….*… 😀

Leave a Reply