Dag Eigil: Vi vant ikke i Lotto denne gangen, heller!

Ikke hadde vi spilt, heller.  Så sjansene var rimelig små.

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 , ,

7 comments


 1. Ikke spilte vi lotto, og ikke vant vi heller :-)

  Etter en litt stille periode med blogging fra min side, så tar jeg meg selv i nakken, rister litt og bærer meg selv bort til bloggestedet.

  Og hermed er jeg igang igjen.

  Du får ha en fin uke, og så håper jeg på en dugnad slik at vi får blåst liv i VGB igjen.

  Flott at du er i gang igjen! Joda, vi må bare ta tak og komme i gang igjen, og bidra til å feie vekk den der trenden med lutter negativitet. :-)

 2. Jeg forstår at man kan bli frustrert når man ikke vinner. Det er så urettferdig. Her har man lottet og svettet i år etter år uten at en liten million har funnet vegen til vår konto. Men vi gir oss ikke. Kjartan er en fornuftig kar – som ikke lotter. Han har spart seg for mange frustrasjoner og mulige gevinster, med alt det styr sånt fører med seg.

  Ja, og dessuten kan man godte seg over å ha gevinst hver gang. I form av spart innsats! 😀

 3. Jeg spilte min faste, men jeg er da på jobben i dag og :-)

  Hehehe…ja, vi sitter her på jobben, vi også. Dessuten er det mandag. Men vi smiler allikevel.. 😀

 4. Men tenk om demses hadde vunnet, likevel/uansett…?! 😆

  Vi vant jo litt, på en måte. Vi sparte innsatsen…! :-)

  Ellers hadde vi nok ikke hatt godt av å vinne for mye penger. Kunne tørnet helt. Farlige greier… :-)

 5. Slikt sparer jeg meg for, har aldri hatt hellet med meg i slikt. Unntaket er diverse vin og brennevinsutlodninger (ohYes, at PPCoN) som har blitt arrangert hos oppdragsgiverne mine opp gjennom tidene. Der har jeg virkelig tiltet statistikken. Ved en anledning fikk jeg mye trøbbel siden de faste ansatte ikke syntes det var rettferdig at en innleid konsulentjævel (med tredobbel lønn) kunne komme der og raske med seg hele flaska, – de hadde jo kjøpt lodd i årevis uten å vinne skvett. Enden på visa ble å invitere de forsmådde inn på kontoret, låse døra, fylle kaffekoppene halvvegs og bare sende whiskyen rundt 😀

  Det er enkelte som helt klart har en edge i slike lotterier. Vinnerlykken må på en måte sitte i håret på dem. Eller noe slikt. Men du taklet jo dette på en beundringsverdig måte, da! 😀

 6. Jeg hadde uendelig mye større sjanse enn deg til å vinne. Men det hjalp ikke.. 😥

  Hehehe…vi føler oss straks lettere til sinns. Vi vant jo, sparte hele innsatsen! :-)

 7. Vi er en kompisgjeng som tipper i lag, samme rekke hver gang. Men jeg husker ikke tallene, så det er mulig de lurer meg…….

  Tihihi…får håpe det ikke er tilfelle. Nei, vi kan da ikke får oss til å tro slikt… :-)

Leave a Reply