Dag Eigil: Det ble vår i villahaven i år, også.

89bb8_5CJ8fBttRQ
Det ble vår i villahaven i år, også.  Vi har til og med slått plenen, opptil flere ganger, samt stusset busker og beskåret trær.  Så nå slapper vi litt av på vår smule veranda her i residensen, og skuer ut over haven og vårt veterankjøretøy.  Vår hustru – velsigne henne – er en tur i byen, i kultur- og forskjønnelsesøyemed.   Livet kan så menn ha sine gode sider.  Spesielt på en lørdag.

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 , ,

5 comments


 1. Det ser nydelig ut! Jeg hørte, nettopp fra Stavanger, i går kveld at bjørka også er blitt grønn allerede. Dette må da være tidlig vår?!

  Nyt dagen og ha en god helg!

  Bjørketrærne er i full gang med løvspretten, ja. Og diverse av de andre trærne. Vår har det vært en stund, allerede. I alle fall her på sørvestlandskysten. Det later til at våren kommer i gang tidligere, ja. Hmmm…

  Ha en herlig helg fortsatt… :-)

 2. )Kos deg det er vår 😉

  Ja, og det er herrrlig! 😀

 3. Ja se så grønn gressplenen er. Deilig tid nå, her kommer snart tulipanene i blomst. :-) God helg til deg og fruen.

  Her er det grønt og fint, ja. Og løvet spretter ut på trærne så man nesten kan se det vokser. Til og med vær for å ta på seg shorts og t-skjorte. En herlig tid. Ha en fornydelig helg… 😀

 4. Så ble det villa i vårhagen demses i år også. Godt jobba :)

  Våren er vel nesten den beste årstiden. Den der såkalte vinteren, hvilket her er en eufemisme for regntid, kan egentlig selges ganske billig… 😀

 5. avatar Vestlandsrypa

  Det er virkelig blitt vår også her. I dag har det nesten vært sommer (18 grader) – og naturen ligger minst noen uker foran skjema – kanskje bjørken gulner allerede før 17.mai i år…:-D
  Beskjæringssaksen står i en krok og roooper på oppmerksomhet – men foreløpig har jeg vendt det døve øret til. Så spørs det bare hvor lenge det kan holdes døvt – det døve øret altså – før saksen må i bruk. Det er nok kun snakk om dager nå – eller kanskje tilogmed bare timer…

  Rimelig sommerlig her i Oljebyen, også. I går var det faktisk ganske så varmt, i alle fall i solveggen. Bra i dag, også. Men kanskje noe mer skyet. Ellers er samvittigheten rimelig ren hva gjelder hagen, både vi og vår hustru – velsigne henne – har gjort en innsats. Vi er i alle fall a jour, for å si det slik, ved starten av hagesesongen. Lykke til med beskjæringen….og plenklippingen…og rakingen….etc… 😀

Leave a Reply