Dag Eigil: Bloggtittelen vår har forskjøvet seg!

Plutselig oppdager vi at bloggtittelen vår har forskjøvet seg.  Og det uten å spørre om lov, en gang. Den framstår nå som en liten rest, ute til høyre på skjermen.  Og ikke vet vi hva som skal gjøres for å få den tilbake til normal positur igjen.  Gode råd, anyone?

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1

10 comments


 1. DagEigil, les på Supporten, Australia har jobbet på vgb igjen. Hahaha..
  LYKKE til :-)

  Ja, er det ikke godt at vi har disse australierne, dere! Joda, vi har sjekket, og ser at ting skjer… 😀

 2. Jeg måtte lage nytt toppbilde, i 1600×150.

  Har nå brukt et standard toppbilde, og vips, så er tittelen der igjen. Men pen er den ikke.

 3. Ja hos meg og.. før kunne man se hundespannet over innleggene mine, men nå ser man bare overkroppen til en hundekjører og fjella.. og sola..

  Hmmmm…de brave austaliernes innsats kan forårsake de merkeligste utslag! :-)

 4. Det er i alle fall tydelig at noen mekker for harde livet på VGB-standard temaet. Krysser fingrene :)

  Vi krysser fingrer og tær og litt til…hmmm. :-)

 5. Mitt er berre vekk! Både topp-bilete og tittel… Hm….

  Prøv å legge inn et slikt standard toppbilde, så kan det hende ting dukker opp igjen! :-)

 6. Teksten min i toppbildet har også forsøvet seg roter rundt inne på dashbordet uten å finne ut…. Jeg husker ikke hva jeg gjorde når jeg lagde den….. Håper du får svar fra et klokt hode her inne. Det å trykke og prøve forskjellige ting medfører ikke bare problemer for australierne, men meg også…

  Valgte “Vis toppbilde” og deretter “Vis tittel og beskrivelse i toppbildet”. Da dukket tittelen opp igjen, sammen med et rimelig grimt toppbilde. Men det er bedre enn ingenting. :-)

 7. Dessuten så har jeg forandret avataren som skal vises når jeg kommenterer, trodde jeg, men nei da…. Er lei vintertrærne nå. Har sjekket både blog avatar og user avatar men vintertrærne er der……

  Hehehe…de der vintertrærne høres noe malplasserte ut. Ikke minst siden det er vår og greier. Har vært ute og klippet plenen i dag! :-)

 8. Til dere som plages.. gå på supportbloggen og les hva dere skal gjøre.. funka for meg bortsett fra at innleggene er litt høyere oppe nå enn før..

  Skal sjekke den der supportbloggen en gang til. Det ser så rimelig greit ut her inne hos oss for øyeblikket, bortsett fra toppbildet, da.

 9. Hm, ser ut som om ting har blitt litt bedre. Jeg fikk tilbake toppbildet da det “forsvant”, men da ble det bare en lang strek. Nå så det riktig så pent ut.

  Det ble unektelig bedre, ja. Hos oss ser det jo litt rart ut, det der toppbildet, men vi får vel en orden på det etter hvert. 😀

 10. avatar Vestlandsrypa

  Nå ser det iallefall helt ok ut her hos deg. Godt du kommer fra et møblert hjem – alt orrnar seg te slutt, vettu.
  :-)

  For oss optimister finnes det håp og redning!

  Ha en herlig fredag! :-)

Leave a Reply