Dag Eigil: Jubileum?

Det er i grunnen ikke så ofte vi gjør det, men her i dag foretok vi altså en aldri så liten sjekk av vårt arkiv.   Vi er en smule delt når det gjelder konklusjonen.  Sånn rent formelt har vi vel vært registrert her på VGB siden mai 2007, og vi finner vel noen  få innlegg fra den tiden.  Og litt framover.  Men vi er som kjent en beskjeden og forsiktig herremann, som tenker oss om opptil flere ganger.  Vi rir ikke nødvendigvis den dagen vi saler.  Så, en gang i april 2008, uvisst av hvilken grunn, begynte vi plutselig å dille rundt omkring her inne.  Pent, høflig og pyntelig, som det sømmer seg for en gentleman, og uten å tråkke altfor mange på liktærne.  Nå er det april igjen.  Så på sett og vis kan vi vel markere et aldri så lite jubileum.  Et år, pluss litt til. 

Vi har møtt mange hyggelige bloggere her inne.  Vi har hatt det fint.  Vi har trivdes.  Og vi er her ennå, etter omleggingen.  Frustrert, men fortsatt oppegående.  Vi er en stayer. Vi blir nok her en stund til.  For å si det på stavangersk: Gjørr det någe?

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 , ,

20 comments


 1. Takk og lov for at du er her :-) Har brukt noen timer her på å lese, kommentere og humre.

  Gratulerer med ett år og litt til, du tar vel ett til?

  😉

  Vi takker så mye for fin og hjertevarmende kommentar. Det er jo hyggelig at det er noen der ute, som liker våre små skriverier, erindringer og hverdagshumor. Joda, vi blir nok værende en stund til, kan man si! :-)

 2. avatar MT

  Det er berre finfint :)

  Hyggelig, MT, vi takker så mye! Ha en fortsatt fin og vårlig uke. 😀

 3. Nei, det gjørr ingenting, heilt jilli :) Jeg er også en stayer, kanskje ikke med den aller største produksjonen men en stayer, oh yess :)

  Når jeg leser alle dommedagsprofetiene fra de gamle bloggerne om hvor jævlig alt har blitt, liklukt og det som verre er så minnes jeg av en eller annen grunn Ertha Kitts protester i sin tid, da hun mente at the Beatles hadde ødelagt populærmusikken….

  Det har nok vært en del frustrasjoner, og vi har heller ikke helt likt den der omleggingen. Som antakelig skjedde altfor fort. Men ting bedrer seg. Ting går seg til. Dommedagsprofetiene har vi ikke helt tro på. Og Eartha Kitt tok jo feil, da. Selv om hun hadde mange gode sanger. :-)

 4. ..ja også Gratla med sånn ettårsdag !!

  Takker og bukker. I vår alder feirer man litt av hvert! 😀

 5. Synes det er hyggelig at du har holdt ut, jeg – og ser det som en selvfølgelighet at du blir her fortsatt. Man må holde ut i tøffe tider også. Bloggen kan ikke bli annet enn… Bedre..? 😀

  Nei, når det går dårlig, så kan det jo bare gå en vei, nemlig oppover. Det begynner å komme seg litt igjen, vi satser i alle all på det. Så vi kommer nok til å bli værende en stund til, ja… 😀

 6. Nei, Gudane ske vida atte det ikkje gjørr någe!!

  (Og det er i motbakke det går oppover, vet du.)

  Gratulerer med dagen – ser fram til mange flere trivelige stunder 😉

  *gnatt-gnatt til dere*

  Takker for det. Hyggelig med fin kommentar! :-)

 7. du verden, Dag Eigil, tiden flyr. et år allerede? nu vel, tempus fugit, som vi gamle latinere sier ….

  de hjerteligste gratulasjoner er herved oversendt.

  Viva!

  Ja, tiden, den flyver saa hastigt af sted! Men hva er vel et år? Det kommer forhåpentlig noen til. Endatil i vår alder.
  Med bud og hilsen… 😀

 8. Nei, de’ gjørr’kje någe i de’ heilæ tætt! Du hørre liksom te’ herinne, ikkje sænt? Å du har ein gru’ bråde me’ goe’ innlegg, så ikkje tenk tænken engæng, på å evækueræ. Grattla! 😆

  BB, dette var en av de hyggeligste og mest inspirerende kommentarer vi har fått her på lenge! Tusen takk, det varmer! 😀

 9. avatar Vestlandsrypa

  Ett år gitt? Grattis med jubileet! :-) Og neida, det gjørr ikkje någe – tvert imot! Eg leser deg med stor interesse hver gang eg leser – selv om eg ikkje legger igjen itt spor med hilsen hver gang. En forsiktig og beskjeden herremann som deg, tramper vel ikke så alt for mange på liktærne, men kanskje du skulle gjøre det litt – bare litt lett, pyntelig og høflig ? Litt for mye syte-og-klage-og- grave-seg-ned-i-eledigheten hos enkelte bloggere nå i vår. (Jadda, eg veeet at det har vært vanskelige tider her etter omleggingen – men den var sent i vinter, den, ikke nå).
  Som den evige optimist jeg er, så vet jeg at ting blir verre før de blir bedre. Og at en alltid må se lyst på livet og legge fortiden bak seg for å ta med seg positiv livserfaring videre. Og sikkert også blogg-erfaringer hos bloggerne. Det er fint at du er fortsatt oppegående, til tross for at du også er frustrert.
  Eg tror piskadausen eg ønsker deg en heidundrande fin jubileumsfeiring på en eller annen måte – slit’an me’ ittårsjuleet!
  😀

  Tusen takk for flott kommentar! Joda, det har vært en del frustrasjon her inne, også for overtegnede, modne herres side. Men det blir jo bedre, stadig vekk. En el syting og dommedagsprofetier har det vært, men vi har tro på at det går rette veien. Ha en herlig våraften! 😀

 10. Gratulere så mye med 1år og litt til ;)))

  Tusen takk for det! Vi står på. 😀

 11. avatar ola

  Med henvisning til din kontrafei, så holder du deg bra .. 😉

  Vi prøver, vi prøver…. og på en god dag, i solskinn, kan man jo se rimelig grei ut fortsatt! 😀

 12. avatar ola

  DITT kontrafei heter det kanskje? (Glemmer norsken her nede, men heldigvis er jo ikke kontrafei et norsk begrep …)

  Hmmmm….begynte å bli litt usikker her et par øyeblikk….men så lenge det ikke står “kontrafeier”, så er det vel i orden! :-)

 13. Ditt nærvær her inne har gjort bloggingen til et hyggelig beskjeft. Du er en av de som er med på å gjøre denne bloggen.

  Jeg er glad for at du er her.

  Klem til en ordentlig herremann.

  Nydelig kommentar, som vi setter stor pris på. Og ja, på tross av noen frustrasjoner, så trives vi her inne! Sender klem tilbake…. :-)

 14. Klart det ikke gjørr noe!!
  Vi trives veldig godt med dine innlegg og kommentarer:-)

  Gratulerer med jubileum!!

  klem

  Vi Siddiser er jo som kjent beskjedne av natur. Men av og til så våger vi oss frampå likevel. Tusen takk for fin hilsen og kommentar. Og ha en herlig aften på alle vis. Klapp pusene litt ekstra fra oss her i Oljebyen! :-)

 15. Gratulerer med 1år og litt til – jubileet,Dag Eigil! :)

  Vi trives godt med at du er her blant oss i bloggeland!

  Tusen takk, vi bukker og smiler! Jo, tenk, vi har allerede vært her i over et år, og tiden har gått fort. Joda, vi trives, fortsatt. Og nå går det jo til og med bedre her på vgb, også! :-)

 16. Nei, det gjør absolutt ikke noe! Man setter umåtelig pris på en høflig gentlemann og hans hustru.
  Ha en fortreffelig dag!

  Ah, men det var jo hyggelig. Selv små og forsiktige ytringer fra modne mennesker i Oljebyen kan verdsettes, inspirerende.

  Ha en herlig aften…. 😀

 17. Du verden! Det bare renner inn med jubileer for tiden? :-) Vel, gratla, og gratla med den beste kommentaren fra BurnieBerit. :-)

  Ja, det er helt enormt. Bare til å gi seg ende over. Og snart er det helg igjen, også. 😀

  BB’s flotte kommentar var fin og varmende. Og så er hun jo litt Siddis, også, da!

 18. Plutselig følte jeg meg gammel. 😉
  Kanskje det er derfor jeg er mindre aktiv nå enn før…

  Men over til deg: gratulerer gratulerer. Du og dine lune kommentarer og gentelman-fakter hører rett og slett til her inne. Hyggelig det. 😉

  Gammel, du? Rene ungsauen!

  Ellers tusen takk for hyggelig kommentar og gratulasjonshilsen. :-)

 19. Grattis med 1 år og litt til jubileum 😀
  Du må absolutt fortsette videre,ja! Er helt enig med BB, – du hører til her inne blant alle de andre skriblerne, så kan vi diskutere, kommentere, le litt og bli både sinte, frustrerte og irriterte over det som skrives, men aller viktigst: vi er sammen om noe. Vi er sammen om og en del av det som skjer der ute i verden, og her har vi skapt en trygg liten havn for alle med interesse for det meste 😉

  Ja, og et forum for glede og kanske også litt alvor. Og nå begynner det heldigvis å fungere bedre her inne, også. Så vi fortsetter nok en stund til, ja… :-)

 20. Det er alltid hyggelig å komme innom her! Intelligente innlegg med humoristisk vri, og en menneskelig varme 😀 . Gratulerer!

  Det var veldig hyggelig, og særdeles inspirerende! Vi takker og bukker. 😀

Leave a Reply