Dag Eigil: Er det noen velskrevede blogger der ute?

Joda, vi er fullt klar over at det er mange der ute, som kanskje ikke synes at deres blogger blir nok verdsatt eller for sin velfortjente “merksemd”, til tross for iherdig innsats og stayer-evne, kombinert med særdeles velformulerte og informative innlegg.  Spesielt etter WP-omleggingen er det mange av oss som har følt frustrasjonen så til de grader plagsom, at de har kastet inn håndkleet, sagt takk for seg på VGB, og funnet seg andre bloggmarker.  Eller kanskje noe helt annet. 

Men, våre damer og herrer, det finnes håp, det finnes utfoldelsesmuligheter, det finnes bloggsteder og debattfora som bryr seg.  Hva med å begynne å blogge i Vårt Land, på vl.no?  Man trenger ikke å være spesielt velformulert, en gang.  Der vil de nemlig løfte fram de gode, velskrevede (!) og engasjerende bloggene! Så da er det vel bare til å skreve i vei?  Og hvorfor skrive nå, når man har skrevet hele natten?

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 , , ,

39 comments


 1. tror ikke det,nei:)

  Men leste innlegg av Sanne akkurat, og hun er dyktig!

  Hehehe….du sier noe. Har ikke besøkt den bloggen på lenge, men vi mener å erindre at den er bra. Velskrevet. I ordets rette forstand. :-)

 2. vel skreved? .. eeeh i så fall HVOR vel .. skreved.

  god helg DagEigil 😉

  Hehehe….ja, ikke sant….?

  Ha en aldeles fornydelig fredagsaften! :-)

 3. Jeg tror ikke det jeg har skrivd er veldskrivd nok.

  Joda, så lenge det er velskrevet, holder det i lange baner! Ooohh! 😀

 4. Jeg bare er her jeg ;))

  Klart det….og det er jo veldig hyggelig! 😀

 5. For egen del vil jeg bemerke at velskriving er noe jeg ikke beskjeftiger meg med. At en og annen derimot kan oppfatte mine skriverier som uvelskriving er jeg inneforstått med. Men sånn er det bestandig. Noen liker moderen osv.

  Vel, siden det er en fornøyelse å lese det du produserer, så får det heller bli litt uvelskriving av og til. Og ellers er jo skriving og skreving fine og sunne aktiviteter, alt til sin tid…! :-)

 6. Må vi skreve også? Holder det ikke med å blogge??

  Hehehe…ja, for der i Vårt Land, der kan alt gå an, der er de like skrevende og rare alle mann…:-)

 7. Red lurer på å skræve en ny blogg i kveld..

  Jøss. Det blir garantert en suksess. Men du bør vel kanskje begynne med å tøye litt ut før spagagøvelsene. Bedre plass til laptop’en mellom beina blir det, også! :-)

 8. hahaha, jeg skrever alt jeg kan, DE, men det hjelper faen meg ikke ….

  Viva!

  Hæhæhæhæ….joda, vi sitter med rimelig bred benstilling, vi også. Ganske behagelig, i grunnen. Og det kan jo hende det virker litt av og til, også! 😀

 9. Hm, lurer på hvordan bloggportalen dems er sånn rent brukermessig. Firmaet som har laget den har et morsomt navn i alle fall “Bajas.no”.

  Et riktig så festlig navn, ja. Ikke utenkelig at vi slenger innom bloggstedet, bare for å sjekke ut opplegget. Men vi vet jo ikke om vi er velskrevet nok.. 😀

 10. avatar MT

  Det er litt trist:)

  Kanskje litt sånn småtrist, men bloggingen kan så menn ha mange finesser, vettu….! :-)

 11. http://www.verdidebatt.no/

  haaaaaaaaaaaaregud: vi hadde faen meg skremt AIDS på dem tvers gjennom doble kondomer ….

  Viva!

  Vel, du kan kanskje ha et aldri så lite poeng der, ja. Det er litt, vel…..annlerledes, på en måte. Eller så er det vi her på vgb som er annerledes. Akk ja. 😆

 12. avatar 124-1

  Vei, faen heller, vi skal ha tog.

  Ja, det går godt an å ha utbytte av skreving, og kanskje til og med velskreving, på toget, også! 😀

 13. uuuuuuuuuups, et dobbelt lag med durex skulle det stå …. 😀

  *ler*

  Oohhh, selvfølgelig! Det er jo tross alt en merkevare det er snakk om! 😆

 14. avatar 124-1

  En strek igjennom landet.

  Hmmmmm…

 15. avatar 124-1

  Cocka cola

  Eller kanskje Cocka Hola…? 😀

 16. avatar 124-1

  Jessica smiler dagen lang, og tar seg en røyk, koser med guttungen, og ser om tullingen sin, samt jobber som spansklærer på en ungdomsskole. Der har vi en lærer med Power.

  Hehehe…ser om tullingen sin..? :-)

  Spansk kan vi nok lite av, skulle gjerne lært litt. Kanskje det skjer en gang. Ellers bra med dyktige og drivende lærere. :-)

 17. avatar 124-1

  Jessica er bare ung hun, Tanta som styrer Gudfaren familien,så jeg og Jessica har ikke sølt noen ting. Gamla der borte er bare rå når det gjelder business. Har du ikke penger der, så får man låne, men greier du ikke betale, så tar hu alt du eier. Sånn er jeg dressert av henne. Er Pavens mann.

  Pavens mann? Er du katolikk?

 18. Hehehe :-)
  Å skreve har absolutt sine fordeler, i allefall enkelte ganger :-)

  God helg 😉

  Ja, alt til sin tid, vettu! Oh, la la…! 😀

 19. avatar 124-1

  Du har feil adresse jeg er ikke lærer. Det er det Jessica som er. Har en stor skole der vi, som vi kan undervise på. Tanta sin skole, med mange flinke barn. Mange lærere i den familien skal jeg si deg. Jessica er veldig flink med unger, men beklager seg til meg over at foreldrene klager på undervisningen hennes. Det liker hun ikke. Skjønte ikke det at en ungdomsskoleelev ikke kunne elementær algebra engang. Jaja, får lønna mi og engasjerer meg minst mulig i denne skoleverdenen tenker hu.

  Ja, vi skjønte at det var hun som er lærer. Det er ellers ikke spesielt uvanlig at lærere får klager. Lærerne har et utsatt yrke i så måte. Det kan nok være tøft å takle slike situasjoner.

 20. Ikke alltid like veloverveid, eller særlig velskrevet… Så jeg får nok holde meg her 😉

  Hehehe…vi har det jo egentlig ganske greit her, da. Har vært inne på Vårt Land og sjekket. Seriøse greier! 😀

 21. ups
  skulle stå… Ja meg, og bloggen min…selvsagt :)

  Høhøhøhøh! 😀

 22. Takk for at du skrev, skrev mer:)

  Ja, og velskrevet er godt skrevet!

 23. avatar 124-1

  Har arving jeg og Jessica, så vi to tar det hele med knusende ro. Er god på undervisningen sin men irriterer seg over at hu ikke kan bruke hele karakterskalaen. Har man alt riktig,så har man alt riktig. Blander ikke jobb og venner hu nei. Innbydelser skriver vi selv. Rektorer hit og dit, tenker nå jeg. Fikk ikke betalt for bøkene sine, mye jobb og ingenting. De er avhengige av a, men Jessica bryr seg ikke sånn egentlig, så mye med de tøttene der. Denna karen skriver innbydelser ja.Og ikke Jessica. Sånn er den kulturen. Har irritert meg over denne rektorstanden.

  Kan være tøft å jobbe i skolen, ja….

 24. avatar 124-1

  Utnyttet har hun vært, og jeg fly forbannet over det der. Betal eller få Panzer på nakken.

  Hmmmm. Ikke bra. :-(

 25. avatar 124-1

  Trå varsomt i graset ja.

  Å ja, absolutt!

 26. avatar 124-1

  Har penger til å bygge oss en eliteskole vi to, og legge opp undervisningen selv.

  Vel, mulig det. Men dere må likevel holde dere til gjeldende læreplaner, vettu! :-)

 27. avatar 124-1

  Så det så. Da får drittungene både himmel og hælvete.

  😀

 28. avatar 124-1

  Jessica Himmel og jeg en god nummer to, Hælvete.

  jøss, da…

 29. avatar 124-1

  Gamle rektoren på Spongdalen tigga henne om å begynne der, men jeg veit av henne at der er det absolutt ingen ting som fungerer. Når hu hadde Permisjon, så manglet de til og med erstatter, akkurat som hu skal lastes for det.

  Ja, det er ikke så helt uvanlig med vikarpromlematikk i skolen, vettu! :-)

 30. avatar 124-1

  Pugg sier jeg og leik sier Jessica.

  Det bør kanskje være en viss balanse der….

 31. avatar 124-1

  Er ikke lærer. Når hu underviser så skal det være bom stilt.

  Om det ikke akkurat er bom stilt, så bør det være i både lærers og klassens interesse med arbeidsro. :-)

 32. avatar 124-1

  I privat sektor, så bruker de flere år på å sette sammen grupper, og her sitter drittungene i grupper og lager bøll. Noen må få egen pult og andre ikke.

  Det er en viss forskjell på arbeidstakere i privat sektor og skoleelever, da!

 33. Bortsett fra at Vårt Land faktisk har en god spalte (de hadde det i hvert fall før i tiden, da mine foreldre abonnerte på den), nemlig Hugin og Munin, må jeg si at du har vært særdeles observant! Jeg utdelte stjerner i denne anledning!

  For min del begynner jeg nå å forberede avgangen fra VGB, i og med at jeg regner med at de snart kommer til å kreve inn 10-kroningen sin igjen, og poster dobbelt. Det vil si her og på den andre WordPress bloggen min. Jeg klarer uansett ikke så mange blogger om gangen, i min langt framsskrevne (!!!) alder…. *knegg*

  Vi takker for hyggelig og fyldig kommentar, og stjerner.

  Vi må ellers be om å få URL’en til den der andre WordPress-bloggen din en gang til, slik at vi kan legge den inn som favoritt. Vi liker det du skriver, og vil nødig miste blogg-kontakten helt. Selv i vår alder, ja… og ha en fin helg! 😀

  God helg du og din velsignede!

 34. avatar Kong Jack

  Hva som defineres som velskrevet (eller ei), vurderes jo av den enkelte leser.

  Hehehe…ja, det kan man si. Eller på engelsk: It’s all in the eyes of the beholder!

  Ha en fortsatt herlig helg! 😀

 35. Skrev, skriv, skruv? :)

  Det høres jo i utgangspunktet ut som en veldig spennende debatt å følge.. Men om man skrever bra nok til å delta selv er vel noe annet :) Men det er mange vgbloggere jeg godt kunne tenke meg å se der…

  Ja, de verbene er ikke alltid like lette å holde greie på!

  Ellers herlig formulering om de mange vgbloggerne….hehehe… :-)

 36. Adressen er veldig enkel: http://spaniasol.wordpress.com/

  jeg tror jeg allerede har sikret meg din reserveblogg, om jeg ikke husker feil

  Da har vi lagt til din andre blogg som favoritt. Den ser jo riktig så bra ut. Så vår vi se om vi ikke får noe mer fart på vår Blogspot etter hvert. Eller svenskebloggen. Selv om vi nok blir værende her en stund fortsatt. Ha en herlig lørdag. 😀

 37. avatar Trampolize

  Takk for at du skrev, skrev mer!

  Det er viktig å ha skrevet, men alt til sin tid! 😀

 38. Nja. Hvis ikke VGB, så ingen. Her skal kompromisset motstand finne!

  Hehehe…vi kan nok tendere mot å være enig. Var innom de der vl-sidene, seriøse greier. Vi hadde nok kanskje ikke passet helt inn, på en måte! 😆

 39. avatar Amazing_Grace

  For å seie det beint fram Dag Eigil so kan eg ikkje begripe kvifor eg ikkje får meir merksemd.
  Eg har ikkje ein gong min eigen fanklubb.
  Kva skal eit grepa kvinnfolk som eg gjere for å få meir merksemd?

  Nei, det er helt utrolig, når man tenker over det. Et slikt drivende kvinnfolk som du, og fortsatt lite merksemd? Nei, det er nesten så det svimler for oss. Ja, for å si det rett ut, så skjønner vi ikke hvorfor vi pene herrer vår vår fortjente oppmerksomhet, heller…! :-)

Leave a Reply