Dag Eigil: Det er lørdag formiddag, men Pus har ikke stått opp ennå!

ea0b1_OKu1Zw3wqT
Det er lørdag formiddag, men Pus har ikke stått opp ennå!  Pus kan virkelig kunsten å slappe av.  Ha en fin lørdag.

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 , , ,

17 comments


 1. avatar ola

  Soleklart, så lenge noen brer over h*n :)

  Hehehehe…og av og til greier den å komme seg inn unde dynene ved egen hjelp, også. :-)

 2. Det er lørdag formiddag, og Villbåstingen har faktisk akkurat samme trøtte trynet som pus, dog ikke fullt så hårete….

  En strålende dag ønskes Dem her fra Kattneggel’n:)

  Vi takker for hyggelig lørdagshilsen fra Kattneggel’n. Det skal nok noe til å bli så hårete i fjeset som Pus, kanskje. Men av og til må selv vi pene herrer barbere oss. Ha en nydelig helg på de aller fleste vis. Med tilbehør. :-)

 3. Næmmen…! Skjønningen Pus ligger å slapper av på lørdagsformiddagen! Sender et koseklapp til nydelige pusegullet og ønsker en riktig God Helg! :)

  Pus vet å ordne seg, vettu! Pus, eller Red Fox, hilser tilbake. Purrrrr…. ! :-)

 4. Måtte alle dyr i hele verden ha det like godt som denne skjønningen…

  Koseklapper pusen og ønsker dere alle ei fin helg! :)

  Vi tror nok at Red Fox har det temmelig fint hos oss, ja. Masse oppmerksomhet, nok mat, dyrlegebesøk ved behov, vaksiner….akk ja. Våre tanker går til både to- og firbente som lider og har det vondt. Ha en herlig lørdagskveld….! 😀

 5. avatar ulla47

  Pus er en smart .. pus :-)

  Red Fox vet å ordne seg komfortabelt, ja. Og man skal som kjent være snill med dyrene! :-)

 6. Haha, din pus er det en han-katt?? De lar seg bre over det meste!
  Koooose, maaale :-)

  Vel, det må nok tilstås at Pus i alle fall har en fortid som hankatt. Men det var før, det. Men la seg bre over, det liker han! Purrrrrrrr…… :-)

 7. avatar MT

  Klok pus,-eg har også dratt meg i senga lenge i dag:)
  No kaffi,aviser og sol ute.

  Ynskjer deg og di fin helg!

  Ja, slik myk start på dagen kan være fint for både to- og firbente. Heldigvis en rolig helg.

  Og nyt det som er igjen av helgen, du også! 😀

 8. Trodde av overskriften at du omtalte “dragen” i huset…..;-)

  Et fellesbilde hadde vært fint. Men det spørs om “dragen” hadde vært i fotolune, da! Kan være farlig å irritere drager, vettu. Spesielt om morgenen. Selv om det er lørdag. Ha en fin helg fortsatt….! :-)

 9. søt pus, er det din pus?

  Pus, eller rettere sagt Red Fox, hører med til husstanden, vettu! Ingen tvil om det. :-)

 10. Haha jeg òg trodde det var snakk om den velsignede :) Pusen ser jo virkelig ut til å ha funnet helgefreden. Herlig :) Ha en riktig fin helg :)

  Vi vurderte å ta et fellesbilde av dem, men i mellomtiden var vår hustru – velsigne henne – stått opp. På den annen side var det kanskje best slik…!
  Ha en nydelig lørdag! :-)

 11. Det er det jeg sier, den som var en katt, de vet å nyte livet :)

  Ha en hyggelig aften, og hils din velsignede hustru fra meg.

  Ja, Pus kan nok være litt av en livsnyter. Men så får den jo godt stell og mye oppmerksomhet, da. Takk for hyggelig hilsen, og nyt det som er igjen av helgen! :-)

 12. avatar Lehlldd

  Håper pus ikke fikk en dårlig start på dagen! 😉

  Hehehe….neida, her var det en skikkelig mykstart, både for Pus og oss selv. Avslapping og god tid. Herlig. Ha en fin lørdagskveld, du også. :-)

 13. Jeg skjønner pus godt! Hvorfor stå opp tidlig om morgenen når man har skaffe-dyr som man kan sende inn på kjøkkenet for å fylle opp matskålen.

  Ja, du har et særdeles godt poeng der. Og store dyr som gir klapp, kos, klø bak øret, godord… og man skal som kjent være snill mot dyrene! Sikkert bra for Karma, også. :-)

 14. Savner litt å ha katt i huset. Mulig jeg skal skaffe meg en. vi går jo nå mot vår, og det skal visstnok være lettere å få dem renslige når det blir varmere i været.

  Ja, katter kan være svært så greie å ha som kjæledyr. Og så krever de jo litt mindre i forhold til turgåing enn hunder. Våren og sommeren kan nok være en grei tid for å anskaffe dyret. Vi erindrer selv at Red Fox kom i huset i august for en del år siden. Det gikk greit, det også. :-)

 15. Næmmen…har du sett en sånn nyyyydelig pusekatt, da! Kattepuser kan dette med å slappe av, ja. Fikk lyst til å klappe vidunderet, jeg. Simpelthen eeelsker disse kattedyra:-)Ha en fin helg videre!

  Pus er fin, vettu! Og her var han jo riktig så nusselig, et bra motiv. Og så er han jo snill og grei, da. Og leken, på tross av at han er rimelig voksen.

  Ha en herlig søndag! :-)

 16. avatar Toril 54

  Å, dette ser koselig ut!

  Ja, pus kan i sannhet bringe litt idyll. Helt klart. :-)

 17. Næææmen, så søøøøt en pus da :-)

  Det var en velkjent positur forresten, Puselusken hilser.

  Hilsen er overbrakt til en purrende Red Fox. Joda, Pus simpelthen forlanger å få komme i sengen. Krafser og klorer på døren mens den mjauer fortvilet… :-)

Leave a Reply