VGBLOGG Mobilbloggetest uten bilde.

Mobilbloggetest uten bilde.

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1

6 comments


 1. Får vi ikke bilder engang nå eller? Blitt gjerrig? 😉

  Hehehe…vi har et lite mobiltelefonmysterium på gang her i residensen, må vite! Meget besynderlig. Den ene mobilen funker godt til blogging, den andre, derimot…merkelig. Meldingene blir jo sendt!

 2. Men så bruk den som kan blogge og pensjoner den andre da vel. Menn altså, dere er så upraktiske av dere! 😛

  Det går nok i den retning, ja. Vi og vår hustru – velsigne henne – har til og med bestilt nye mobiler. Med GPS og mye annet stæsj. Vi må jo følge med, vettu….! :-)

 3. Et bilde kan si mer enn 1000 ord, heter det. I dette tilfellet er det visst motsatt.

  Jeg har gjort noe så sært som å publisere et innlegg, mitt første etter omleggingen til wp, du er velkommen til å gi ditt besyv.

  Vi satt og så på tv, og testet mobilen. Den ene funket det å mobilblogge fra, men ikke den andre. Og så glemte man rent ut hele mobilbloggetesten. Vi iler til din blogg… :-)

 4. avatar Pdyqf

  Det er i orden dette her 😉

  Jada, den ene mobilen fungerer aldeles upåklagelig….! :-)

 5. Virka fint det, her er det ikke bilde av hverken mobil, blogg eller test.
  ..eller vent litt, en blogg er det visst her, men den har vel ikke blitt sendt pr. mobil?

  Hehehe….joda, mobilbloggingen fungerer visst. Selv med bare tekst. Men det er vanskelig å få sendt hele mobilen gjennom nettet, kan man si…! Hmmmm. :-)

 6. Men nei, det gikk til helsike? Ser sånn ut. 😉

  Neida, men vi forsøkte å mobilblogge med en telefon som nektet å samarbeide, hvilket overrasket oss en smule. Men den andre funker greit. Ha en fin dag, selv om det er mandag. :-)

Leave a Reply