Dag Eigil: Et par vårtegn

Også denne helgen har  det vært rent ut vårlig, med både solskinn og godvær.  Noe som selvsagt er ren bonus her på den sørvestlandske regnkysten, spesielt siden det var varslet pøsregn.  Men vi og vår hustru – velsigne henne – tok altså turen ut for å lufte vettet, noe som i seg selv er fort gjort, med en tur rundt Stokkavannet her i Oljebyen.  Her ligger vi ikke og vrir oss i vånde på en vakker lørdagsformiddag, her er det ut på tur og aldri sur.  I alle fall ikke så veldig.  Rent ut forferdelig at vi ikke hadde tatt med kamera, men det ble da i det minste tatt et dårlig mobilbilde.  Om ikke annet, så formidler det kanskje en smule av vårstemningen.

Ellers har vi også dette året gjort vår plikt, og kjøpt fint fastlavnsris av Sanitetskvinneforeningen.  Det står ennå, og er slett ikke verst. Et lite vårtegn, det også.

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 , ,

5 comments


 1. avatar Esarmika

  Duuuu? Jeg kan vel ikke tilfeldigvis komme en tur på besøk å få låne litt vårstemning?

  Her hos meg har nemlig snøen falt bortover i hele dag, det er nullføre og ryggen min nekter å måke mer… Jeg begynner å bli en smule lei av å se på snøhaugene.

  Min mor ønsket seg snø tli sin bursdag den 18 januar. Det fikk hun – og det har snødd siden. Jeg tror hun glemte å sette sluttdato for ønsket sitt!

  Her der det masse vårstemning, og minimalt med vinter og snø. Vi hadde selvsagt en periode for et par-tre uker siden, med traffikkaos og det hele, men det er long gone nå. Dere får håpe og be…om vårens komme. Men når det først løsner, så skjer det fort, vettu. :-)

 2. Gleder meg til det er så lite av det hvite på bakken her…
  Foreløpig ligger det rundt 30cm her og svetter i en halv plussgrad, det tar tid.. Ellers har vi prøvd å bruke vinteren best mulig denne helgen med oppmåka atv-bane på jordet, sålenge man blir andpusten kan det vel kalles trim?

  Nei, her er det ikke mye som minner om vinter, akkurat. Og den nedbøren som har tross alt har kommet, har kommet ned ferdig måket. Og så har det vært sol. Ganske mye sol, faktisk. Det høres ellers ut til at dere har fått trimmet skikkelig med snøryddingen. Sikkert sunt. Selv satser vi på den trimmen vi får når hagesesongen kommer i gang! :-)

 3. Ja, det har da vært en brukbar helg i siddis-land :) (sa hun så aldeles overentusiastisk hehe).
  Og i dag både fikk jeg med meg kamera OG husket at jeg hadde fått det med meg til Hellestø…Så nå kan jeg også være med og reklamere for denne flotte vestlandsperlen :)

  Ønsker deg og din velsignede en fott søndag kveld :)

  Ja, det har vært en herlig helg på mange vis. Og avslappende. I dag har vi også vært ute på tur, på Solastranden med tilliggende herligheter, og skal nå forsøke å lage til et bildeinnlegg. Ja, med brukbart bra kamera. Ha en aldeles fornydelig søndag, og en mandag som er til å holde ut! :-)

 4. Viktig å se det som, tross alt, er positivt :-) Og naturen kan du da ikke klage på.

  Flott fastelavensris :-)

  Ja, det er heldigvis mye å glede seg over, ingen tvil om det. Ha en herlig søndagskveld….! :-)

 5. avatar Neugierig

  Snakker vi store eller lille? Selv jeg og min kjære tok turen rundt lille her på søndag. Vi gikk visst litt for fort, for det tok ikke mer enn 15 minutter rundt. Vi får ta store neste gang. :-)

  Vi tok nok turen rundt Store Stokkavann, ja. En grei tur, vi pleier å gå der noen ganger i løpet av året. Ikke til forkleinelse for Lille Stokkavann, eller for den de, Hålandsvannet! En tur rundt sistnevnte vann er jo virkelig flott! :-)

Leave a Reply