Dag Eigil: På tide å komme ut av skapet

Jada, vi vet det.  Vi har sett trenden.  Den ene kjendisen, kulturpersonligheten og høyrepolitikeren etter den andre står fram som homofil eller lesbisk, av og til fra helt uventet hold. Til og med Tor Erling Staff, og det i særdeles moden alder.  Sistemann ut er Sturla Berg Johansen, kjent standupkomiker og “Norske talenter”-programleder.  Vi lurer litt på det der:  Går det i det hele tatt an i dag å være kulturkjendis, idrettskjendis, eller for den del høyrepoliker, uten å være homo, eller i alle fall littebittegrann skeiv?  Av og til kan det pinadø se rart ut!

Selv kan vi vel neppe kunne rubriseres som kjendis, og vi har heller ingen politiske Høyre-ambisjoner.  Men alligavel.  Det bare tvinger seg fram, det må bare ut.  Drastisk, men dog nødvendig.  Så vi har nå endelig valgt å komme ut av skapet, og stå fram som heterofil.   Ja, vi er faktisk helt streit når det gjelder de seksuelle preferanser.  En ganske vanlig herremann, om enn en beskjeden og veloppdragen sådan, med ganske vanlige drifter.  Vi foretrekker å kose oss med mus framfor bamse.  Vi foretrekker de kvinnelige yndigheter fremfor en mer eller mindre hårete herrestump.  Vi gjør våre små og forsiktige aktiviteter på vanlig måte, bak fortrukne gardiner, i fred og fordragelighet.  Ikke noe “kinky stuff”, heller.  Ikke lær, ikke pisk, ingen “golden shower”, ikke en gang gummi. 

Men tenk hvis vi en gang virkelig ble kjendis?  Hva ville hendt da?

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 , , ,

19 comments


 1. Jeg tror, når sant skal sies, at det fremdeles er flere heterofile enn homofile innen de yrkesgrener du nevner, og også i andre. Det er rart med dette som slås stort opp i media. Det har en tendens til å bli så alminneliggjort at man føler seg litt utenfor når man ikke er så sliten som Storberget, eller så rask til å spurte som Northug.

  En annen kategori, som man forhåpentligvis aldri, og jeg gjentar ALDRI kommr inn under; nemlig de ikkepraktiserende heterofile….

  Ja, du er nok inne på noe der, kanskje. Ikkepraktiserende heterofil? Huff…vi tør ikke tenke tanken ut, en gang! :-)

 2. Oh My Sweet Lord of Soft Embrances !
  Hahah ! Ja ! Jeg står frem som
  Meg selv ! Haha ! Deilig tekst
  I do not believe you !
  Jeg tror at du har en vivid erotisk fantasi !
  Haha ! Ups ! Pardon Pardon masse bon bon
  i liquid form !

  Vi takker og bukker for fin og hyggelig kommentar! Oohhh, erotica..! Skål, forresten! :-)

 3. avatar ingebil

  Og jeg som trodde jeg var den eneste. Fint å være to så lenge jeg er den ene……

  Ooohhh…nesten litt hot! :-)

 4. jeg trorde fins, Dag Eigil, straite kjendiser.. selv om de er unike i så måte! 😉

  De finnes nok. Men de har det sikkert hardt! :-)

 5. Du er bare SÅÅÅÅÅ søt da Daggis 😉 hehe

  Ja, det sier vår hustru – velsigne henne – også…hehe.. :-)

 6. Hmmm…..mislikte meg selv litt nå…….æsjjjjj 😉

  Tihihi….:-)

 7. Hehe…..
  Og snart hopper bloggere ut av skaphyllene sine også…:D

  Ja…og dægern, det kan bli show! :-)

 8. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ble ørlite skuffet da Sturla kom ut. Han er jo ganske sjarmerende, og det er ikke fritt for at jeg hadde i stillhet planlagt et sjarmoffensiv uten like. Der knuste han nok en ung pikes hjerte :( Jaja, får trå ut av skapet jeg òg da: Jepp, du gjettet riktig. Dette hadde du nok aldri trodd om meg: Jeg er heterofil i aller høyeste grad. Men vi bør nok ikke bli berømt, du og jeg, da kanhende vi skifter fil. Da kan du få Sturla :)

  Hehehe..men det finnes da en del flotte, lesbiske skijenter, også! OOoohh! :-)

  Bra at vi ikke er berømte…ennå! :-)

 9. Hadde jeg vært en av hans mange eventyr ville jeg nok følt meg en smule skuffet ja, og kanskje en anelse forbanna.”Jeg har hatt sex med en haug med damer for å se om jeg kanskje kan bli forelsket i noen av dem, men nei….så nå tror jeg vi prøver noen menn så får vi se hva som skjer….” bli litt latterlig egentlig. Venter spent på neste jeg nå…

  Den godeste Sturla har nok hatt en del dameeventyr, ja. Men det blir liksom litt rart når han liksom spiller ut det der homskortet på selve premiereforestillingen. Er det slik at all PR er god PR? :-)

 10. Det er så en kan få en gnagende følelse av å være kjedelig.. ! Selv de “villeste” påfunn er det jo noen andre som har rettighetene til :)

  Et underholdnene innlegg,Dag Eigil..det har sin egen “twist” dette her! :)

  Vel, de fleste av oss er vel egentlig rimelig kjedelige sånn sett. Og egentlig er det greit nok. Takker ellers for hyggelig kommentar! :-)

 11. Takk Dag Eigil, for at du endelig ga meg mot til også å stå fram, jeg er nemlig også heterofil….
  Puuuh…for en lettelse og endelig få det ut!
  Selv om jeg heller ikke er noen kjendis så har jeg lengtet etter å rope det ut til hele verden, så tusen tusen takk fordi DU ga meg motet jeg trengte!
  Jeg er sikker på at din hustru, velsigne henne, er veldig stolt av deg nå, endelig slipper hun også å skjule dette for omverdenen….:lol:

  Ja, det var et drastisk skritt å ta, men du verden, så HERRRRLIG! Vår hustru – velsigne henne – fryder seg av pur stolthet, og det til og med på en søndag! :-)

 12. Må akta dej for å bli kjendis, da vettu… Hehe, innlegget ditt minner om en episode på kantina til et busselskap der gubben jobba. Der var det en som reiste seg, ba om ordet og full stillhet og så forkynte han at han aktet å komme ut av skapet nå: Han var homofil. Sporadisk applaus da han satte seg, de fleste så heller på hverandre litt flaue og ønsket slett ikke å få andres privatliv slengt i fleisen sånn. Gubben dunket kniven på glasset, reiste seg og sa med forsiktig stemme: “Jeg har også noe å erkjenne. Jeg…. jeg er… jeg er heterofil.” Gubben fikk trampeklapp… Jeg driter i hvor mange som kommer ut av hvilke skap, men jeg syns de kan holde det innen familien og de nære vennene. Ingen andre har behov for å få andres sexliv slengt på lunsjtallerkenen og jeg DRITER da vel i om Sturla er homse!!!!!!

  En herlig historie, den der. Og homsen fikk bare sporadisk applaus….HÆHÆHÆHÆ…! Men egentlig gir vel vi også blaffen hvordan folk liker å ha sengekosen, og med hvem! :-)

 13. Hva, Dag Eigil? Ikke en eneste pisk, engang??? Vel, hadde du blitt kjendis, måtte du i alle fall ha stilt opp i lærundertøy og kanskje tom. høye hæler, da hadde det blitt litt mer schwung over det, vet du! 😀

  Hetrofil hilsen fra sør!

  Ooohhh! Hvilke bilder du maner fram for vårt indre blikk! Kanskje vi burde trå til, med vår hustru – velsigne henne – som fotograf…? :-)

 14. avatar Bjarne_B

  Det er bra
  Den ene etter den andre tør å stå fram her å bekjenne. Godt jobba Dag Eigil. Når en først tør å stå fram kommer flere etter. Det er ikke lett å være heterofil idag. Egentlig litt bra med Sturla for da økte mulighetene for oss andre single – kanskje(?). Vi får se …….

  Ja, av og til må man bare si det som det er! Får det fram, få det ut. Det er jo nesten slik at man får følelsen av at man snart blir mobbet dersom man ikke er homo, eller i det minste skeiv….!:-)

 15. Hehehe :-) Hetero jeg også, og jeg har aldri benektet det heller. Godt å få lov å være den jeg er, på godt og vondt 😉

  Ja, er det ikke herlig virkelig å kunne stå fram som den man er? :-)

 16. Jeg har planer om å sitte trygt inne i skapet, ekteskapet:)

  Ja, det er vel gjerne det tryggeste og beste, sånn egentlig….! :-)

 17. avatar Artemisia

  Artig tekst da!
  Ja, de fleste er vel heterofile, går jeg ut fra.

  Men det e r jo fint at kjendiser står frem, for det er vanskleig enda for mange unge å komme ut av skapet, tror jeg.

  Ja, det er nok ikke helt lett, det der. Men så lenge de gjør en god jobb, så får de heller kose seg på den måten de selv finner for godt, uten å utbasunere det, kanskje…! Hmmm. :-)

 18. Da hadde vi blitt homo alle sammen vel:D den uskrevne kjendisloven

  Hehehe…hadde nok ikke vært mange streitinger igjen da, nei… :-)

 19. den ene dagen hetro, den andre dagen homo, hvem vet hvilke lyster som skulle trenge seg fram om en var/ble kjendis;)

Leave a Reply