Dag Eigil: Oppmuntrende telefonsvarerbeskjed?

Vi har lurt på om vi nå snart bør oppdatere vår utgående beskjed på Mobilsvar.  Kan ikke ha de samme, kjipe greiene år etter år, det er tid for litt forandring.  Dessuten er det vel slik at en oppmuntrende telefonsvarerbeskjed kan gjøre innringerne litt mer positivt innstilt, slik at de ikke bare legger på, men faktisk legger igjen en beskjed.  Hva med følgende beskjed:

” Hei og hopp, du har kommet til Dag Eigil sin Mobilvar.  Ja, vi vet at telefonsvarere er kjipe greier, men vær nå kjekk og grei, og legg igjen en beskjed likevel.  Og hvis du har tenkt å komme med kraftuttrykk eller slibrigheter, vær grei og snakk tydelig!”

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 , , ,

20 comments


 1. Kjøper den, jeg!

  Hyggelig! Litt telefonsvarerhumor må man jo kunne unne seg! :-)

 2. He he, ja du skal ikke se bort fra at det kan øke beskjedprosenten betraktelig. Ellers kan man jo gå for den utfordrende varianten. “Hei! Dette er Dag Eigil og jeg vedder på at du ikke tør å si hvem du er og legge igjen beskjed”

  Slett ikke verst, den der heller. Hmmm…nå fikk vi plutselig valgets kval her… :-)

 3. Har en kollega som har følgende svar på sin Mobilsvar ; Hei det er Eirik, jeg har ikke tatt telefonen.

  Hehehe…not bad. Og så har vi jo den der med “Hei, det er NN, hvem er du?” :-)

 4. hahaha, synes du skal bruke den. Da jeg fikk telefonsvarer hjemme for første gang, hadde jeg mye gøy med å lese inn beskjeder, eller svar?, på den:)

  Ikke umulig at vi kjører den, ja. Vi husker også at vi hadde mye moro med telefonsvareren da denne hadde nyhetens interesse, den gang da…. :-)

 5. hehe.. jeg igjen ser helst at folk IKKE legger igjen beskjed på mobilsvaren min.. vurderer å kutte ut hele greia..

  -Veel, det er kanskje blitt slik etter hvert at det ikke er så populært med telefonsvarer lenger, siden det finnes så mange andre muligheter….men av og til er den jo grei, da. :-)

 6. Hehehe… da hadde jeg kanskje vurdert å legge igjen en beskjed. Skal innrømme at jeg synes hele telefonsvarergreiene er skummelt. Stemmer, jeg har ikke sånt nei 😀

  Det blir kanskje slik at folk blir litt satt ut når de plutselig må finne på noe å si til den der maskinen. Kanskje mange finner det tryggest å legge på. Ikke svarer? Ikke en gang en liten mobilsvar, en gang…? :-)

 7. eller denne:
  Jeg er er Dag Eigils Telefonspørrer! Hvorfor ringte du? Svar etter pipetonen!

  Hehehe…skikkelig bra! Kan sikkert fungere greit, den også. :-)

 8. Hehe kreativt! 😉

  Selv vi modne herrer må jo av og til forsøke å komme opp med noe spesielt…i alle fall av og til! :-)

 9. Haha overraskende sluttreplikk :) Artig å prøve den , da, bare for å høre hva folk sier, eller stotrer :) Nå ble du siste besøk i kveld. Ha en god natt :)

  Joda, det hadde vært greit å prøve noe slikt til en forandring. Litt spesielt, men hvem vet, kanskje det ville vært en oppmuntring. Ha en fortsatt fin dag… :-)

 10. Tast 1 hvis du e en telefonselger, så ringe æ dæ tilbake når du e hjemme og spis mat.
  Tast 2 hvis du har ringt feil.
  Tast 3 hvis du e en kreditor
  Tast 4 hvis du ikke like telefonsvarera
  Tast 5 hvis du syns æ går for langt nu
  Tast 6 hvis du syns æ e jævlig barnslig
  Tast 7 hvis du har løst å vri hauet av mæ
  Tast 8 hvis du mest bare vil drefse telefonen i veggen

  Hehehe….vi synes neste vi ser stakkaren, som taster og taster og taster….hehe.. :-)
  Tast 9 hvis du syns den her svarern ble for lang
  Tast 0 for å gå tilbake til hovedmenyen

  Den va ikke så dum? Kanskje æ må legge den inn…
  Natta :)
  For øvrig syns æ din va fin fin :)

 11. avatar ola

  Dette er Dag Eigil. Snakk i vei. Jeg lytter, men gidder for øyeblikket ikke å svare, – hvis du da ikke har noe interessant å si meg!

  Hehehe…og kanskje sagt på en slik måte at innringeren faktisk tror han han snakker til til oss “live”…! :-)

 12. Åååå? Er det lov med slibrigheta på mobilsvaren din? Det skulle du faktisk ikke ha sagt, eh skrevet, nemlig. MOhahahaha.

  Oooohh! Vi begynner nesten å glede oss til telefonsvarerbeskjedene allerede. Og selvsagt med en tydelig diksjon, må vite! :-)

 13. Du sier noe, jeg tror jeg har klart å lage en helt grusom talemeldnig, for det har bare vært to meldinger til meg, så lenge jeg kan huske.

  Så, en sjokkerede vits om mannen som ringte feil og fikk fanden selv på tråden som selvfølgelig spurte: Hvem i svartsvidde helvete vi du snakke med ?

  😛

  Nei, man bør ikke påkalle Fanden i utrengsmål, vettu! Ellers må det ha være en skikkelig heftig mobisvarbeskjed du har der, siden den har en slik effekt! Ha en fortsatt fin dag… :-)

 14. Jeg tror jeg har talemelding på jobben min, men ikke på mobilsvarsiden. Synes dette var en flott talebeskjed, og jeg er helt enig i at folk må snakke tydelig!

  Nei , man er jo ikke nødt til å ha mobilsvarbeskjed dersom man ikke vil! Men det kan jo være greit å ha. Med god diksjon, må vite! :-)

 15. Her var det jo mange gode tips…:)
  Ha en kjempefin mandag!!

  Ja, her strømmer i sannhet ideene på! Skikkelig inspirerende, dette….!
  Ha en herlig tirsdag…. :-)

 16. *rødmer litt* og kommer på at jeghar en mobilsvar, en sånn automatisk en som fulgte med abonnementet i sin tid, men jeg aner ikke hvordan jeg skal sjekke den…

  Oooohhhh, og tenk hvor kjedelig det er dersom du bare har en sånn talemaskinbeskjed, helt upersonlig og greier….! Skikkelig nedtur. Nei, dette bør dere sjekke! Og ha en fortsatt god tirsdag! :-)

 17. En god idee å endre telefornsvarermeldingen,Dag Eigil..! Jeg lyttet til min egen, for å høre om den fremdeles duger.. Det er rart å høre sin egen stemme slik..

  En hadde følgende melding på svareren: Klem ut av deg hva du vil,så skal jeg vurdere å ringe deg tilbake..! Kanskje ikke helt vellykket den når “gammeltante” eller en arbeidsgiver ringte..? :)

  Huff, du har avgjort et poeng der! Tenk hvis det er sjefen som ringer? Eller en saklig kollega, som ikke liker slik form for spøk? Hmmmmm…tenketenke… :-)

 18. Forresten.. i stedet for vanlig ringetone hadde jeg en sang som spiltes for de som ringte meg. Altså, de hørte ikke ring- ring- ring.. de hørte en sang i stedet. Rett etter jeg ordna det med den sangen så fikk jeg mange merkelige beskjeder på svarern. Det var: “Hallooo? Hallooo?? Hører du meg?”, “Ka?? E du på fæst?”, eller bare “herregud”
  Nå har jeg vanlig ringetone igjen, og kutta ut mobilsvaren min.. ble så inmari lei av at kollegaen min la igjen beskjeder som “Ring meg når du hører dette” som om det var verdens viktigste sak han hadde kommet på sporet av..

  Hehehe…den der var ny, i alle fall for oss. Er det mulig å ordne det slik at den som ringer til en mobil, hører musikk i stedet for ringetone? Kanskje det ikke var så rart at folk ble en smule forvirret. Selv har vi foreløpig ikke fikset mobilsvar, men den er jo god å ha, da. :-)

 19. Hos meg lød det før : Hei, du vet vel hvem du har kommet til all den tid du ringer? Om jeg ikke tar tlf. er det fordi jeg enten er på jobb, trening eller noe annet ufornuftig. Har du ikke hørt noe fra meg etter to dager, ring pappa og meld meg savnet :-) Ikke god vettø :-)
  Lurer på hva jeg skal finne på nå…

 20. # Lady Embla

  Huff, ikke lett det der. Men vi har en god følelse av at du nok finner på noe. :-)

Leave a Reply