Dag Eigil: Oppdatering av antivirusprogrammet

Nok en arbeidsdag, dog med forsonende trekk.  Fredag.  Vi plasserer rumpestumpen godt i stolsetet, og slår på pc’en.  Nok en oppdatering av antivirusprogrammet.  Gult tannhjul i grønn N.  Kan like gjerne gå og tømme ryggen.  Grundig, lenge og vel.  Og vel tilbake, oppdager vi at det er tid for omstart av maskinen.  Akk ja.

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 , , ,

8 comments


 1. Akk ja, ting tar sannelig tid… Da er det godt å kjenne at vår tålmodighet gudskjelov er uendelig… 😉

  Ha ei fin helg! :)

  Ja, og vi pedagoger er som kjent utstyrt med det som nærmest må være en rustning av renspikket tålmodighet! :-)

 2. avatar Sylja fra mobil

  Akk, ja… Ting tek tid i dag. Eg sit på bussen, og det kjem visst til å ta ekstra tid i dag det og… Men så får ein ekstra tid til å studere dei som har ‘feilparkert’ langs vegen. Det kan jo hende at det er nokon ein kjenner… 😉

  Ting tar tid, vettu! Både på den ene og den andre måten, og spesielt i denne herlige vintertid! Her utenfor vinduet er det vinterlig også hos oss, men snømengdene er moderate. Men det er i alle fall blå himmel, og dessuten er det fredag.

  Ha en herlig helg, og nyt fredag den 13.! :-)

 3. avatar Sylja

  Her nyt vi dagen, ja :) Det er smått med sol i snøkava, og ferga kunne ikkje vente på oss i dag. Men her er blide damer på bussen, og sjåføren er over gjennomsnittet pen. Han vann og et par ekstra stjerner da han serverte kaffe… 😉

  Det høres ut til å være en hyggelig bussjåfør. Kanskje greiere med bussen enn med egen bil under slike føreforhold? Dessuten er det tross alt fredag den 13….! :-)

 4. TTT, men det er jo litt godt med slik venting av og til også. For da kan man få gjort andre ting med god samvittighet.

 5. Av og til lyver maskinen. Det var en gang maskinen mente jeg ikke måtte slå av før han var ferdig med å oppdatere. Imidlertid tok det en hel dag. Da ble jeg lei, og dro ut kontakten. Slo så på maskinen, og alt var fint. Ja, den maskinen er en løgnaktig kar.

 6. # Tale

  Ting tar tid, ja. Den som en gang greier å finne opp den omstartsfrie datamaskinen, blir sikkert rik…..! Ha en fortsatt fin fredagskveld! :-))

 7. # Johni Schuweldal

  Pc’er har det av og til med å lyve, ja. Opplevde også det senest i dag. “Kunne ikke kopieree oppdateringsfiler” eller noe sånt etter forsøk på å oppdatere antivirusprogrammet, men etter en omstart var alt i orden igjen…! :-)

 8. Den som klarer å finne opp den omstartsfrie pc’en, vil nok bli rik! :-)

Leave a Reply