Dag Eigil: Innestengt på do i et av Oljebyens vannhull

Her på lørdag kastet vi og vår hustru en smule glans over Oljebyen ved å frekventere noen av byens vannhull.  Ja, for de lokalkjente, herunder Beverly.  Og så gikk det som det gjerne går, etter en stund med noe inntak av det man gjerne pleier å servere på slike steder, følte vi etter hvert behov for å oppsøke det stedet “Where even the King goes alone”.  Så vi gikk inn i avlukket, og låste døren.  Ja, med nøkkel. 

Men så blir det vel nedtur.  For etter vel utrettet ærend, oppdager vi at døren rett og slett var gått i vranglås!  Samme hvor mye vi fiklet og vrikket og manipulerte nøkkelen, så lot det ikke til å hjelpe.  Vi var rett og slett innelåst.  Men ingen grunn til panikk.  Man har da med seg mobilen, for pokker!  Så vi sendte en sms til vår hustru – velsigne henne – , uten resultat.  Situasjonen begynte å bli tilspisset.  Hva skulle vi gjøre?  Riste i døren?  Rope?  Vi må ha vært der inne i nærmere 20 minutter, før vi gjorde et endelig forsøk med nøkkelen.  Og under over alle under, låsen gikk opp!  Nøkkelen oppførte seg som den skulle, tilsynelatende uten problemer.

Vel ute ved disken, lurte vår hustru – velsigne henne – på hva som hadde tatt så lang tid.  Hun hadde selvfølgelig ikke tatt mobilen med seg.  Men vi fikk da i det minste tømt oss skikkelig!

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 , ,

2 comments


 1. He he, kanskje det er innført tidslås på doene som et ledd i kampanjen for redusert alkoholforbruk?

  # Tale

  Hehehe…ja, kanskje det hadde vært noe. Men her var det skikkelig, gammeldagse greier, med nøkkel! På et utested! Ikke bra, nei… :-)

 2. avatar Pdyqf

  Bra nøkkelen virket og at du kom deg ut :)

  Pdygf

  Joda, vi kom oss da velberget ut av klemma, for å si det slik. Men det var rett før vi vurderte å sparke ut døren. Heldigvis ble ikke det nødvendig.

  Har ellers problemer med å komme inn på din blogg. Vanskeligheter? :-)

Leave a Reply