Dag Eigil: Hvorfor må markøren vasse i sirup når man kommenterer?

Som stort sett tilbakevendt eksilblogger, med bloggfritidshytte i Sverige, er det en ting vi lurer på.  Ja, ikke bare en ting, men opptil flere.  Livet, er som kjent komplisert og mangfoldig, men la oss nå i det minste ta en ting om gangen. 

Som for eksempel at det er vanskelig, irriterende, og i noen tilfeller, tilgrensende det umulige å få skrevet kommentarer i en del blogger.  I de fleste tilfeller går det helt greit, men så har vi jo de der trege bloggene.  Sirupsbloggene.  Når man skal skrive kommentarer der, er det som om markøren må vasse i sirup.  Det går såååå tregt, og man kan taste opptil mangfoldige ord før resultatet åpenbarer seg på skjermen.  Og da som oftest med skrivefeil.  Og så må man inn og korrigere, og igjen går det treeeeegt!  Det rare er at dette irriterende fenomenet gjerne gjør seg gjeldende hos flinke og hyggelige bloggere.  Hva kan dette komme av?  Vi bare funderer litt. 

Nei, vi har ikke sirup på pusselankene.  Nei, vi er ikke generelt dum og treig, ikke mer enn alminnelig.  Nei, vi sitter ikke og taster på pc’en til Metusalem.

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
1 , ,

14 comments


 1. Hmmm, det har jeg ikke merket noe til, men duverden så mye annet jeg har lagt merke til…..Denne tilvenningsperioden blir lang ser det ut til!

 2. # Villbåstingen

  Ja, det er mye nytt. Men vi er ikke datavegrere, er vi vel?

  Gå ellers forsøksvis inn på Mairmogs blogg, og sjekk. :-)

 3. Det kan ikke ha noe med de som har installer slik en Turbo? Er jeg treg?? Jeg har turbo 😀

 4. # Luringen

  Turbo og turbo….hmmm. Vi skal sjekke dette…! :-)

 5. Dette har jeg ikke hatt noe problemer med enda iallefall :)

  Hehehe…det er ikke tregt på alle bloggene, da. Noen utvalgte, derimot…de er trege, de. Kan hende de har satt opp siden sin med for mye stash…? :-)

 6. # Spookey

  Vel, hmmmm. Sjekk inne hos Mairmog, for eksempel. Hun er treig, hun! :-)

 7. Dag-Eigil, i all rettferdighetens navn trur æ faktisk det har mer med ytelsen på pcen din enn med bloggen 😉

 8. # Tyaces

  Skal sjekke på en annen pc. Her går man systematisk til verks, vettu! :-)

 9. avatar Bente_K

  Hm…har ikke merket dette selv…

  Anyway; velkommen tilbake!! :)

  Takker for hyggelig velkomst etter sverigeturen. Vel, det er ikke alle bloggene som er trege, og noen er bare bittelitt trege. Prøv for eksempel Mairmog, eller Breiflabben…. :-)

 10. # Bente_K

  Hmmmmm….vel, begynner vi sannelig å lure litt her…*kan det være vår feil….?* :-)

 11. Skjer dette inne hos de som har valgt (visse) temaer ? For enkelte av disse temaene har jeg sett at knapper (tilbake til bloggfront knappen) ikke virker, og jeg ser også muligheten for at kodelasset disse temaene bruker er litt mye for enkelte maskiner…men, ….

  det vet bare vgb
  og bare bare de
  ja det vet jo bare vgb
  og så går det i surr

  *tralala*

  Vi fester en viss lit til at det kan dreie seg om noe slikt, ja. Ikke det at vi vet noe som helst om slike teknikaliteter, men det virker jo litt fornuftig, da. Prøv inne hos Mairmog, for eksempel. Helt utrulig tregt. Og vi kan ikke si at vi sitter her og klaprer på en vintage-maskin, heller…! :-)

 12. Heia Dag Eigil :)

  sjalle er inne paa noe der altsaa..jeg har merket at paa noen blogger er det som om jeg skriver i sirup, markoeren flytter paa seg og det tar lang til foer kommentaren blir publisert. Dette er jo de *vises* omraade, saa det maa da vel gaa an aa faa orden paa dette!! Syntes de sa at WP var saa mye mer effektiv en det vi forlot jeg….

  Ha en fin dag..til tross for at det er mandag…snart er vinterferien kommet til Norge :)

  Joda, han kan nok ha et poeng der, ja. Interessant at du også har merket det. På noen blogger, liksom.

  Ellers ser vi fram til vinterferien, om sånn et par ukers tid. Jada, vi vet at vi har hatt juleferie også, for kort tid siden… Og ha en herlig uke fortsatt! :-)

 13. PS: Opplever du dette inne paa nin blogg ogsaa?
  Her inne hos deg gaar det raskt og smertefritt! 😀

  Hos deg går kommenteringen helt fint, vettu. Ikke så mye som en eneste sirupsklatt! :-)

 14. Jeg proevde mairmogs blogg akkurat naa..jeg opplever det samme som du..saa da er det nok ikke din pc..og ikke er det min heller!

  Det er avgjort noe der, ja. Og på en del andre blogger, også. Herunder Breiflabben. Tror egentlig ikke at det har noe med vår pc og dens ytelse å gjøre. :-)

Leave a Reply