Dag Eigil: Uff da, er det noe galt med kopimaskinen?

Nei og nei, her kommer vi, stille og relativt fredelig, og skal kopiere noen papirer i forkant av fredagens pedagogiske høytidsstund udi norskfaget, men vi får en nagende følelse av at noe ikke er helt som det skal med kopimaskinen.  Vi vet ikke helt hva det er, men det er noe foruroligende ved maskinens helhetlige framtoning, på en måte.  Det er liksom noe som mangler.  Og hvis vi bøyer oss ned, så kan vi faktisk se rett igjennom den.  Vi vet ikke helt hva vi skal sette fingeren på, men det er nesten som om selve kopisjelen er vekke. 

 

Vi får nok finne en annen kopimaskin…..

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
galt, kopimaskinen, med, noe

24 comments


 1. Kongen er død, lenge leve kongen?

 2. Akk ja, det var bedre før i tiden, med de gode gamle stensileringsmaskinene. Luktet jo sprit i hele bygningen hvis man trykket opp et klassesett.

 3. Jeg tror at løsningen ligger i den lille svarte boksen i bakgrunnen. Hvis du åpner den finner du en kaffeflekket bruksanvisning, og under DEN ligger det en orange dings. Den skal puttes inn i et hull med orange “omkransing”. Og vips: Alt fungerer igjen!

  Værsågod. Oppgjøret sendes min epostadresse.

 4. Jeg ble mest bekymret over den derre ledningsstumpen som lå slengt på toppen. All kraft ser ut til å være fratatt den stakkars maskinen…

 5. avatar Dag Eigil

  Han er visst i alle fall kommet i reparasjonsalderen! :-)

 6. avatar Dag Eigil

  Ja, det var tider, det! En sak var selve lukten, men vi erindrer også enkelte eldre kollegers levende beskrivelser om det festlige arbeidet med å skrive selve stensilen! Verden har tross alt gåt litt framover. Men bare litt.. :-)

 7. avatar Dag Eigil

  Oohh! Vi iler ut til maskinen… :-))

 8. avatar Dag Eigil

  Ja, den ser i det hele tatt lite kraftfull ut! Ingen kraft eller potens, for å si det slik! :-)

 9. Huff.. Stakkars kopimaskinen..den så en tanke sjelløs ut.. :)

 10. Næmmen stakkal maskinen! Jeg tror ikke det er sunt for den å være så naken nå som det er så kaldt.
  Har denne utdanningsinstitusjonen du jobber ved virkelig fått smake finanskrisen eller, siden de til og med har begynt å strippe kontorinvetaret for ekstrautstyr?

 11. avatar Dag Eigil

  Ja, den ser jo nærmest usømmelig ut, der den står, tilnærmelsesvis naken og uten bedekning. Det later til og med til at den mangler vitale deler…! :-)

 12. avatar Dag Eigil

  Det ser helt forferdelig ut, og kan fungere på et bilde på den offentlige fattigdom…nei, så ille er det ikke, i alle fall ikke på vår arbeidsplass. Men maskinen later til å være gjenstand for gjennomgripende kirurgi! :-)

 13. Med den gjennomtrekken så har den nok fått den fryktede influensaen!

 14. *ler*

  ….og så på en fredag. Typisk *!*

 15. avatar Dag Eigil

  Ja, her har det tydeligvis vært noen alvorlige kopivirus på ferde. Et fortvilende syn sånn om formiddagen, før undervisning…men det er heldigvis andre kopimaskiner der…

  Ha en herlig helg! :-)

 16. avatar Dag Eigil

  Alltid når det minst passer, vettu!

  Ha en fornydelig helg! ;.)

 17. Heia Dag Eigil :)

  UFFDA! Det der saa ikke helt bra ut..tror den trenger aa komme seg til en sjekk den der..dersom det ikke ender opp paa kopimaskinkirkegaarden eller det kan jo hende den ogsaa blir kremert alt etter som..ser stygt ut iallefall! 😀

  Ha en flott fredag :)

 18. avatar Dag Eigil

  Den ser særdeles lite virksom ut, og framtrer absolutt som et stakkarslig syn. Et syn som i en mer presserende situasjon, uten alternative maskiner å ty til, nok er egnet til å fremkalle sterkt ubehag. Men vi erfarne pedagoger vet jo å ordne oss.

  Kos deg i helgen…! :-)

 19. Jepp, det ser ut som at det mangler noen vesentlige dibbidutter inni der.

  …har noen stjælt dem?

 20. avatar Dag Eigil

  Det ser ille ut, i alle fall! Men kanskje skolen vil beholde maskinen som reservedelsmaskin? :-))

 21. Er det ikke usømmelig å vise slike utildekkede saker i det offentlige rom?

 22. den så ikke helt frisk ut, nei.. men hva prøvde de å kopiere; en PC? Ser tydelig en sånn USBkabel.. den kommer vel fra et sted??

 23. avatar Dag Eigil

  Hehehe…det grenser til det litt usømmelige, ja. Og så tidlig på morgenen, da! :-)

 24. avatar Dag Eigil

  Heftige scener på kopirommet sånn på en årle morgen, ja. Og det pleier å være en så avansert maskin, også! Ja, den fungerer også som printer…med alle slags kabler som til faget henhører! :-)

Leave a Reply