Dag Eigil: Noen ord om leger

Vi har vel alle hørt om overleger.  Men hvorfor er det ingen som snakker om underlegene?  Merkelig.

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
overleger

12 comments


 1. Det må være fordi alle går med nesen i været og bare ser overlegene. Det er min teori.

 2. Ingen vil være underlegen, er mye bedre å være overlegen da ^^

 3. Du mener de underlegne :O))

  Jeg skal faktisk til legen selv i morgen tidlig, kanskje jeg bør ta dette opp med henne :O))

 4. avatar Dag Eigil

  Siden både underingeniører og underdirektører finnes, så vil vi ikke utelukke at den tilsynelatende mangelen på underleger kan ha en slik årsak, ja… :-))

 5. Nå har jeg ikke hatt meg med leger så det er vanskelig å si om det er best å være under legen eller over….tog du `an???….*fniiis*…

 6. avatar Dag Eigil

  Det kan nok være noe der, ja…hehe… :-))

 7. avatar Dag Eigil

  En underlege med dårlig selvtillit ville nok vært temmelig underlegen, ja.. :-)

 8. Æ va underlegen en gang, opp til flere ganga.. under legen..
  Så ble det slutt, og da ble æ overlegen…men har tenkt på det nu, tenk om æ må til en gynekologisk undersøkelse og han e den eneste på jobb (dæm e bare to,hehe), så da…da skal liksom æ betale han for at han skal… ja…du skjønne… litt for tidlig for sånne detalja… 😉 blir det prositusjon?

 9. avatar Dag Eigil

  Hehehe..ikke så godt å si sånn på liggende rygg, kanskje…! Man må nok prøve seg fram… :-)

 10. Heia Dag Eigil :)

  Men tenk om underlegen gifter seg med overlegen..blir det ikke da krangling hvem som skal ligge over legen og hvem som skal ligge under legen, eller er underlegen saa underlegen at han/hun alltid vil la overlegen faa siste ord??

  HAHAHAHA!

  Ha en fin kveld :)

 11. De har nok muligens utsikt til en noe…vel, en noe delikat situasjon der, ja. Hva, betale for noe slikt, med din tidligere overunderlege? Avgjort prostitusjon! Prøv å få time hos han der andre…men det blir kanskje prostitusjon uansett. Hmmm. Kinkig…:-)

 12. avatar Dag Eigil

  Det kan fort blir litt mye krøll ut av slikt, ja. Hvis ikke underlegen finner ut at h*n er overlegen overlegen likevel! Og fin fin aften til deg, også..! :-)

Leave a Reply