Dag Eigil: Måltid i Bankgkok med innlagt homsetafsing

Vi var på ferie i Thailand, sammen med vår hustru – velsigne henne – og en singel kompis, og hadde tatt en varm, støvete og eksosfylt tur ut til selveste Patpong, Bangkoks berømte horestrøk.  Etter en del viderverdigheter der, i all uskyldighet og på dagtid, fant vi ut at vi skulle spise lunsj, og gikk inn på en restaurant.  Greit og tilforlatelig sted i og for seg, så vi bestilte mat og drikke.   Der ble vår single venn oppdaget av en skikkelig homsegutt, en dritings femihomse av rette slaget, som var ute og drakk Mekong-whisky sammen med sin onkel, som påstod at han var politimann, dog ikke på jobb denne dagen. 

Homsegutten fikk øyenkontakt, inviterte seg selv over til oss, og satte seg tett opp til vår single kompis, en streit, slank og pyntelig fyr.  Gjennom hele måltidet satt denne homseskrulla og tafset og kjente på ham på de meste utrolige steder, helt åpenlyst, mens han pratet som en foss, og overøste ham med komplimenter.  Vår kompis var noe av det lekreste han hadde sett av mannebein, og med en holdning og en søt, liten sprettrumpe som nærmest var egnet til å bringe ham nær ekstase.  Han befølte lår og tilliggende herligheter, og prøvde å klø ham litt sånn forsiktig på siden av rumpestumpen, og forsøkte til og med å pirre ham med å kile ham litt innenfor skjorten. Det hele var så absurd at vi ikke kunne annet enn å le, hvilket vi og vår hustru – velsigne henne – gjorde til gagns, tilliks med onkel politi og et par av kelnerne.  Vår kompis er en meget høflig mann, og ville spise pent opp maten sin før vi gikk, så det ble det at showet fortsatte og fortsatte helt til vi endelig hadde fått spist ferdig og betalt.  Det var i det hele tatt utrolig at vi overhodet fikk maten i oss.

Til slutt var vi, røde i toppen av latter og frustrasjon, klare til å avslutte denne kulinariske og særdeles tragikomiske høytidsstunden, og vår kompis ytret de forløsende ord: "I need some fresh air"!  Og snart stod vi atter en gang ute i Bangkoks støv, eksos og tropiske varme.

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
ferie, homse, horestrøk, hustru, kompis, måltid, patpong, thailand

16 comments


 1. Stakkars fyr!

  Kompisen altså.

 2. avatar Dag Eigil

  Ja….flireflire…spesielt ham. Men vi hadde mye latter av det der i etterkant. :-)

 3. Det er mye en kan oppleve i bangkok ,jeg var selv på ferie i Pattaya og opplevde en del der også .Du får ha en fin kveld 😉

 4. avatar Dag Eigil

  Veldig mye å oppleve, vettu. Pattaya har vi aldri besøkt, men vi har da hørt at det er temmelig mye dritt som foregår der, også. Bangkok er bedre, ja. :-)

 5. Heia Dag Eigil :)

  Oh man! Jeg kunne ikke annet enn aa le….stakkars kompisen deres! Det er jo ganske saa utrolig at noen kan vaere saa innpaasliten da.
  Ja, ja, kompisen din saa ut til aa ta det med godt humoer ihvertfall :))

  Ha en flott dag :)

 6. Huff, jeg synes synd på kompisen deres. Har selv blitt tafset på av homser, men da pleier jeg å smekke dem på fingrene og sier “fingrene av fatet!”.

  Hvorfor trådte du ikke støttende til Dag Eigil, du som er slik en gentleman?

 7. avatar Dag Eigil

  Det var nok en ubehagelig situasjon for ham, og vi var helt sikkert slemme som lo. Men vår kompis er en meget fredsæl person, som nok ikke ønsket oppstuss. Han håpet nok at homsegutten ville gi seg snart, og dessuten var han nok skeptisk til hva han der onkel politi kunne finne på. :-)

 8. avatar Dag Eigil

  Ja, det var i det hele tatt en absurd situasjon. Og komisk. Enkelte folk er meget innpåslitne, og mangler grenser etter en del inntak av alkohol.
  Og ha en ellers fornydelig tirsdag! Er det så at du oppholder deg i USA? Godt valg! :-)

 9. avatar -

  Og maten smakte?

 10. avatar Dag Eigil

  Hehehe…husker ikke hva vi spiste. Hva kan det komme av…? :-))

 11. Trenge ikkje å ver rompis bare for det du e kompis, vett du! 😉

 12. avatar Dag Eigil

  Åh, nei på ingen måte! Laaangt derifra! Men morsomt var det jo, da…hehe.. :-))

 13. He he…..ja, som det sies:

  Thailand er mer vesteliggjort enn vesten selv men likevel en forlengelse av vestens middelalder på enkelte punkter.

  Men din kompis var dog høflig som smilte på thailandsk vis eller hva? ;^)

 14. avatar Dag Eigil

  Hehehe..ja, du sier noe der. Men Thailand har så menn mye positivt å by på. Det er et meget interessant land.

  Ellers visste vi jo hvor vi var denne dagen, for å si det slik. Mange raringer og wannabe ladyboys der. Vår kompis er en høflig og pyntelig mann, som smiler og hilser. Vi også. Vi hadde nok kanskje ikke ventet en slik hendelse, men i etterkant har vi hatt mye “lått og løye” av dette.
  :-))

 15. avatar Birdie

  Så rart, det virker som om menn har vanskelig for å si fra om uønskede tilnærmelser. Selv har jeg blitt tafset på så mange ganger av heterofile gutter/menn at jeg har ikke tall på det. Og nei, jeg går ikke i miniskjørt eller spesielt utfordrende klær.

  Hvorfor klarte ikke kompisen din å sette grenser for seg selv? Likte han det innerst inne?

 16. avatar Dag Eigil

  Hehehe….han likte det så absolutt ikke! Men det dreier seg om en pyntelig og noe til tider noe beskjeden fyr, som ikke vil ha noe bråk. Dessuten er du nok ikke på det når du sier at menn gjerne ikke har så lett for å si fra om at tafsingen eller tilnærmelsene er uønsket. Før det smeller, da. :-)

Leave a Reply