Dag Eigil: God formiddag!

God formiddag, med eller uten skallebank! Vi håper ellers at samtlige har stått opp på rette foten, for ikke å snakke om på rette siden av sengen.  For de av dere som har sengen inntil en vegg, burde sistnevnte valg være relativt lett.  Dersom man ikke har det med å gå på veggene, da.  Folk er jo så forskjellige, og ulike lyster og preferanser må respekteres.  Og husk for all del å smile.  Om ikke til annet, så til verden..

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
formiddag, god, sengen

56 comments


 1. avatar Dag Eigil

  Selv er vi selvfølgelig oppe med verdighet og smil om munnen… :-)

 2. Å ja, jeg måtte jo innom og administrere svar fra nattens eskapader da…
  (Et par historier å huske…)

 3. Siste rest av forkjølelsa henger igjen. Iskald vind ute og jeg venter til gubben kommer hjem fra Vikingtokt til Kyrksæterøra før vi leier ut gampene. Hodepine uvisst hvilken grunn (jeg reagerer ofte på vind) men man smiler da likevel! God morgen.

 4. God formiddag tilbake Dag Eigil!
  Siden jeg har senga inntil veggen så står jeg alltid opp på samme fot, men dagene kan svinge opp og ned likevel 😉
  Idag var imidlertid smilet på plass (tror egentlig jeg har smilt i søvne også) for igår ordnet det seg sannelig med ny leilighet for både meg og begge pusene!
  Ha en flott dag videre du også! :))))

 5. avatar Dag Eigil

  Nattens eskapader? Du verden.. :-)

 6. avatar Dag Eigil

  Ja, de der basillene henger lenge i. Selv føler vi oss rimelig bra i dag, merkelig nok. Litt snørr og hoste, men ellers greit nok.
  Hils ellers gubben og gampene og grisene. Ja, vi smiler vi også.. :-)

 7. avatar Dag Eigil

  Gratulerer med husvære for både deg selv og pusene! Vi tar turen innom siden din etter hvert. Og smil og kos deg, husk at det er siste dag med sommertid i dag. Selv om værmeldingen ikke er den beste.. :-)

 8. Her er en av gårsdagens DJ’er allerede oppe, man står opp på venstre side av sengen, dette fordi man ikke ønsker å skade den kjære laptopen som i anledning den sene natten fikk plass på en krakk ved høyre side…Selvfølgelig uten skallebank, man har da et trenet hode…dessuten inviterer ikke kaffe til særlig hodepine, dersom man da ikke avstår fra den deilige drikke…

  Utenfra har vinden forsøkt å flytte huset til til venstre i natt og i morgentimene, uten å lykkes…Og det har man all mulig grunn til å smile av…uten å bli klysete av den grunn…bank i bordet…i håp om at huset skal bestå også etter vindkulene…

  Selv ønsker jeg dere fra Kulturhovedstaden en gjennomført lørdag. Og som du selv sier. Velsigne oss!

 9. avatar Dag Eigil

  Takker for hyggelig og ikke minst velformulert kommentar.

  Her i Kulturhovedstaden har fredagsværet faktisk vært rimelig bra, forholdene tatt i betraktning. Og i tastende stund er det antakelig stille før stormen, i ordenes rette fostand. Det er varslet storm og store nedbørsmengder i kveld og natt til søndag, men vi satser på at vi også denne gangen unngår vann i kjeller og vindforflyttet residens.

  Ellers taster vi på den gode, gamle stasjonære saken her i “det gule rommet”. Den funker ennå, merkelig nok. Men så har den da også fått oppgraderinger og kjærlig pleie.

  Hva, praktiserer du som DJ? Du verden…! :-)

 10. hei der…

  takk for koselig hilsen…

  sto opp på høyre side som vanlig – den andre siden er så langt unna liksom – og forresten ligger kona der – ja ikke i dag – hun var på korøvelse til Queen-konsert når jeg sto opp – på riktig fot….husker ikke hvilken av dem..

  ønsker dem og den velsignede en god dag :)

 11. Jeg har ikke stått opp, faktisk.

 12. God morgen til deg og din velsignede fru .Her ligger vi i senga enda ;))Du får ha en forrykende fin dag ;))

 13. avatar Dag Eigil

  Hei og hopp og god lørdag ettermiddag! Bevares, er fruen involvert i forbindelse med Queen-konsert? Lurer på hva slags opplegg det er, sikkert spennende. Ha en herlig helg! :-)

 14. avatar Dag Eigil

  Ute på byen i går, kanskje…? :-)

 15. avatar Dag Eigil

  Vel, det er lov å slappe litt av på en lørdag, skulle man tro. Hils ellers husbonden, og nyt helgen. :-)

 16. avatar Dag Eigil

  Aha! Ser jo riktig så spennende ut, det der. Stort prosjektkor og greier. Vi har selv etter måten lang kor-erfaring, og dette ser sprekt ut. Hils fruen!:-)

 17. Ikke bare rett side av sengen,men rett seng og kanskje.

 18. Hei og hopp… Står alltid opp på rette foten, og smiler til verden også. Kan ikke fordra sure ansikter, så jeg prøver å gå foran med et godt eksempel :-)Ha en vidunderlig dag.

 19. God formiddag Dag Egil:o)

  Bambi våknet 8.30 og forbannet “et eller annet” ettersom hun alltid våkner tidlig de dagene hun har muligheten til å sove lenge. Hun orket imidlertid ikke å stå opp, så hun satte på en film. Til filmen måtte hun jo selfølgelig ha snacks, så i dag spiste hun potetskruer og drakk julebrus i senga. Ble nesten som å være på kino:o)

  Usj, slo meg plutselig hvor “slaskete” jeg fremstod her nå:o/

 20. God langt på dag:)

  Har hatt nattskift, så jeg hadde lov til å sove lenge idag.
  Og nå er det langfri!
  9 hele dager fri!
  JIPPI!!!

  Ha en flott helg videre:D

 21. # 5b:

  Vel ikke akkurat praktiserende, men noe kom det nå allikevel ut av det…

  http://www.vgb.no/331

 22. God morgen to you too. Ingen skallebank eller noe selvom jeg drakk vin til maten i går.
  Frisk og rask til en forandring 😉

 23. God formiddag :-)

  Arbeidslyst, kom til meg…. her skal du motstand finne. Men har fått fyrt i ovnen, og vært en tur på fjellet. Samler arbeidslyst foran dataen :-)

  Ønsker deg en fin lørdag

 24. avatar Mad

  *smiler*

  Det var jo et innlegg å bli glad av – god ettermiddag, kan jeg kanskje si nå – og så håper jeg at lørdagskvelden blir flotters :-)

 25. Jeg har stått opp på den rette foten, og føler at livet smiler litt skjevt til meg i dag :O/ hehehe….

 26. Jotakk her smiles det til den store gullmedalje. Jeg var på “party” hos Geir i går, hvor var du?? Vi (eller i det minste jeg) hadde det kjempegøy, det resulterte heller ikke i skallabank:))

 27. Har mjølka 26 kuer, bakt fire brød og en rullekake, tatt aska ut av ovnen, støvsugd 124 kvadratmeter med gulv, handla mat og diverse, drukket kaffe med en veninne OG JEG SMIIIIIIILER!!!!!

 28. Så ikke denne før nå, litt sent å si god formiddag nå, så det får bare bli – god middag. Evt ettermiddag.

  Måtte rydde opp på egen blogg først, lå jo videoer strødd over alt.

 29. avatar Dag Eigil

  Du verden, det må jo bare være kjempebra, og til og med i rett seng….eh KANSKJE..? :-))

 30. avatar Dag Eigil

  Det er den rette ånd! Det er jo tross alt helg, og sure folk er aldri bra. Nyt helgen, med samtlige sanser…! :-)

 31. avatar Dag Eigil

  Du verden, skikkelig sengekos, det der. Og sikkert hyggelig…og uskyldig. Flott at det gikk greit med deg på den der mammografigreia, og at livet atter en gang ser lyst ut! Ha en herlig helg.. :-)

 32. God ettermiddag 😉
  Smiler jeg…
  har sovet lenge, varmt under dyna, vått og høststormkast ute… en fin dag!

  Skal snart ut, en liten tur…
  handle litt..
  Og kanskje også en tur ut å gå.. i regnet, deilig;)

  LItt stusselig uten kjæresten, han er på kurs i helgen.. men jeg får finne godt selskap i regnet;) LIker regn.. så lenge det ikke kommer INN i huset!

 33. avatar Dag Eigil

  Ja, nå er det absolutt langt på dag, men det er da i det minste lørdag. Dårlig vær, men vi slipper å gå ut.

  Langfri høres bra ut, det er jo tross alt fordeler med det der skiftarbeiet… :-)

 34. avatar Dag Eigil

  Aha….. :-)

 35. avatar Dag Eigil

  Det høres jo flott ut. Godt at det går an å kose seg med vin uten de der skallebankfølgene av og til. Takker ellers for hyggelig kommentar, og håper du får en aldeles fornydelig lørdagskveld… :-)

 36. Her foretok jeg det kunsttykke å sitte oppe til kl 06:00 i dag. Skyldes en lang og deilig siesta i går. Det er jo begrenset hvor mange timer man kan sove i døgnet.

  Jeg inntok horisontalen på “sovesal B” i 2. etasje. Der kunne jeg ligge uforstyrret av Sørensens morgenrituale og eventuelle bråkmakere i gata.

  Nå, litt etter frokost… har vi vært på skandinavisk messe, og man har en jobb å gjøre i etterkant, med skriving av artikkel i den forbindelse. Kanskje drar vi på kino i kveld. Mama Mia vises på originalspråket i en naboby i helgen. Jeg foretrekker så absolutt Meryl Streep på engelsk, i stedet for spansk…

  Dagen er litt høstaktig, med regndråper og vind. Men man iførte seg shorts i dag også!

  God aften, og hils min datter og datterdøtre hvis du ser dem… De bor nemlig også i Kulturhovedstaden.

 37. avatar Dag Eigil

  Vi må nok arbeide litt med rettebunkene i kveld, men det går vel greit. Har gjort det før. Tur i fjellet, på en sådan dag? I møkkavær`? Imponerende. Ha en fin lørdag. :-)

 38. avatar Dag Eigil

  Hyggelig å bidra med en oppmuntring, vettu!
  Nå er middagen fortært, og rettebunken venter. Kjipt, men slik er det for oss pedagoger. Men kvelden blir nok bra likevel. Ha en herlig lørdag på alle vis! :-)

 39. avatar Dag Eigil

  Vi tar det som uttrykk for livsglede og generelt velbefinnende. Nyt dagen og helgen.
  :-)

 40. avatar Dag Eigil

  Kjekt med party,vettu. Spesielt når man våkner opp uten skallebank og annet ubehag dagen derpå. Det hadde vært hyggelig med fest hos Geir, men vi holder som kjent til i Stavanger. Ha en fin lørdagskveld, uten problemer søndag… :-)

 41. avatar Dag Eigil

  Bevares, for en vanvittig arbeidsinnsats! Virkelig imponerende for en urban gentleman. Og så smil, attpåtil! Ha uansett en herlig aften! :-)

 42. avatar Dag Eigil

  Men lørdag ettermiddag er jo også en fin tid på døgnet, det mener nå i alle fall vi. Skikkelig møkkavær der utenfor vinduet, men vi slipper da i det minste å gå ut. Håper lørdagskvelden blir fin…! :-)

 43. avatar Dag Eigil

  Sikkert hyggelig med en gressenkeaften eller to. Så blir det kjekkere igjen å møtes. Det er skikkelig regn og vind her også, men vi satser på en hjemmekveld, så vi skal nok vite å ha det fint. Kos deg…! :-)

 44. avatar Dag Eigil

  Vel, en gang i blant kan det vel være greit å snu litt på den der døgnrytmen. Her er det nok en helg med skybrudd og stormvarsel, med til dels store nedbørsmengder. Shorts kan vi saktens ta på oss, men det blir for innendørs bruk.

  Vi så den der Mamma Mia for noen tid tilbake, selvfølgelig med engelsk tale og norske tekster. Den var bra, mye god ABBA-musikk. Kanskje en litt tynn handling.

  Avkom og barnebarn i Kulturhovedstaden? Du verden! Ha en fornydelig lørdag…:-)

 45. Hehe:) “Partyet” ble holdt på bloggen:) Vi mimret litt rundt om her:)

 46. avatar Dag Eigil

  Hehehe..vi var visst ikke klar over det. Var inne på bloggen en del i går, men kanskje ikke på Geir sin side. En glipp… :-)

 47. avatar -

  Og god kveld!

 48. avatar Dag Eigil

  Ja, så ubetinget! God kveld til deg også! :-)

 49. Smilte hele dagen
  smiler og smiler og smiler
  life is a dream !
  Ha en god kveld Dere !

 50. avatar Dag Eigil

  Ja, er det ikke herlig…? Og nå er det attpåtil gudskjelovskvelden! :-)

 51. #7

  Nei, jeg gikk og la meg igjen.

 52. avatar Dag Eigil

  Ja, hvorfor ikke, det er jo lørdag! Men nå er det lørdagskvelden…går ut fra at du er oppegående nå…? :-)

 53. #27

  Nei, nå skal jeg hvile litt. Før lørdagskvelden blir lang.

 54. avatar Dag Eigil

  Du tar det helt med ro i dag…? Syk? Eller snarere tvert imot..? :-)

Leave a Reply