Var ute i går…

Det må tilstås at vi var ute å byen i går.  En del øl ble det, også.  Øl er som kjent ikke spesielt slankende, heller.  På den annen side er vi jo mannfolk.  Og vi mannfolk drikker som kjent øl.  Og siden vi ikke liker fotball, ble det musikkpub i stedet, sammen med vår hustru -velsigne henne – ja, er det ikke fantastisk,dere – og en kompis.  Frode Alnæs sammen med et lokalt band.  Han var forresten blitt skikkelig slank.  hvilket er inspirerende for en noe fyldig gentleman.  Hvordan vi var i dag formiddag?  Vel, noe avdempet, kanskje.  Men det går da over…

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
byen, øl, , ute

14 comments


 1. avatar MT

  Ynskjer deg og din Fru ein god,avdempa dag:)
  Gratulere med fin anmeldelse forresten:)

 2. avatar Dag Eigil

  Vi takker for hyggelig hilsen. Joda, det var hyggelig i går, og hyggelig i dag også, da det verste gav seg. Janjan’s anmeldelse var jo skikkelig fin, opptur. Ha en fortsatt strålende helg… :-))

 3. Smiler… den som er med på leken.. :) Godt å høre du tror dere står an av!

 4. Har vi tatt tabletten vår…eller klarer man seg uten dagen derpå..:))
  Ha forøvrig en smertefri dag og nyt livet:))

 5. avatar Dag Eigil

  Vi mannfolk må jo klare oss. Vi er jo tøffe. Vi er barske. Vi har jo vært ute i den urbane jungel noen ganger før… :-))

 6. avatar Dag Eigil

  Vi måtte nok hive innpå et par kjappe Pinex til morgenkaffen, og det gikk litt sent med brødblingsen. Vår hustru – velsigne henne – var imidlertid blid. Slikt hjelper. Og så er dert jo herlig å kjenne hvordan det gir seg, da. Ha en herlig dag fortsatt… :-))

 7. Er vi bedre nå? :)
  Jeg var på fest på fredag, og er visst litt sliten ennå. Ikke drakk jeg øl en gang – bare vin. Og vann. Jeg har nok rett og slett kommet ut av trening. Det må det kanskje gjøres noe med…

 8. Så trivelig, DE ;o) !

  Selv er jeg ute hele tiden ;o)
  (tog du`an…?).

 9. avatar Dag Eigil

  Heldigvis var det ettervirkninger av den sorten som går fort over, selv om vi hadde litt startvansker her i formiddag, ja. Men det er rart med det, et par skallebanktabletter, kaffe og en frokostmatbit hjelper jo. Og litt hagearbeid. Vi drakk heldigvis bare øl, øl og mere øl i går. :-)

 10. avatar Dag Eigil

  Hehe, det finne mange måter å være ute på, noen behageligere enn andre, kanskje. Hvis man er bortimot helt ute, er det kanskje annerledes… men så ille er det nok ikke :-))

 11. Jeg var en liten tur på byen i går jeg også, så fotball.
  Hadde jeg visst at Grode Alnæs var i byen så hadde jeg nok tatt en tur innom.

  Og det ble noen øl ja 😉

 12. Vår hustru du….hehe…deler dere på henne?

 13. avatar Dag Eigil

  Vår hustru – velsigne henne – er en viktig person i en lett grånende gentleman’s liv. Selv er vi som kjent en beskjeden person, som sjelden fremhever oss selv, og vi bruker derfor det som kalles “pluralis modestie”, altså beskjedenhetens flertall…:-))

  Ellers kastet vår hustru – velsigne henne – alle hemninger på båten her på søndag, og skrev blogginnlegg om salmiakk og det som verre er her på vår side. Flink til å skrive er hun også. :-)

 14. avatar Dag Eigil

  Ja, det var nok en lørdag preget av fotball for manges vedkommende. Vi passerte Beverly’s med der var det store folkemengder og støyende storskjermer. Så vi roet det hele ned med en Guiness på Cardinal, før vi tok turen til Ovenpaa. Et lokalt band, meget dyktige, som etter hvert fikk selskap av Frode Alnæs, smilende og drivende god som vanlig. Vår hustru – velsigne henne – så annonsen i Aftenbladet. Og alle var enige om at det hadde vært en fin helg… :-)

Leave a Reply