Dag Eigil: Forsiktig med analvibratoren! En liten julehistorie om sommeren

Siden det er sommer og til del sol og allslags, passer det kanskje dårlig å dra en julehistorie.  Men tøff og bask som vi er, kaster vi alle hemninger på båten, og gjør det likevel.  Vi tar turen "down memory lane", og går nok en gang tilbake til det herlige 80-tallet.  Vår fetter apotekeren var nylig ferdig med studiene, hadde fått seg jobb, og han og fruen hadde flyttet inn i sitt nybygde hus der ute på heimstadøya.  Det var følgelig helt greit og naturlig at det var de som skulle huse den store familiejulefesten det året, med tanter og onkler og mødre og søsken og bestemor og hele hurven.  Og så undertegnede, da.  Det hele begynte jo riktig så koselig, med servering av kruttsterk julegløgg som gikk sporenstreks rett i fletta, samt prøvesmaking av egenprodusert akevitt.  Stemningen var med andre ord rimelig høy da vi satte oss til bordet.  Men det gikk da greit, og praten gikk livlig. 

Så reiste plutselig verten seg opp, iført ulastelig smoking med rødt magebelte, og skulle holde en tale.  Han følte seg med ett så lysten på å berette muntre historier fra studietiden i Oslo, og  flere temmelig heftige historier ble gitt til beste, til hans mors og bestemors fortvilelse.  Men lett til sinns som han var, tok han ikke signalene.  Han avsluttet derfor med å fortelle om følgende hendelse: I studietiden hadde han tatt en del vakter ved den lokale legevakten.  En kveld var det etter måten rolige forhold, så han hadde tatt turen ut i resepsjonen for å ta en kaffe.  Med ett ble han var en mannsperson som kom inn døra, og han så rimelig lidende ut.  Han virret omkring, og fikk seg liksom ikke til å presentere problemet for damene bak skranken.  Det kom også en lyd fra ham, en slags støtvis, summende lyd.  Til slutt måtte han manne seg opp, og si fra om hva det gjaldt.  Joda, han hadde sittet hjemme alene hos seg selv, og kost seg med en batteridrevet analvibrator, og så hadde den kommet for langt inn.  Ikke hadde han hyssing i den, heller.

Raksjonen rundt bordet var fantastisk.  Først helt stille, deretter lo vi så vi holdt på å dette av stolen.  Hans mor rødmet, likeledes fruen.  Hvorvidt bestemor fattet poenget, vites ikke.  Men morsomt var det…

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
apotekeren, historier, julehistorie, legevakten, muntre, sol, sommer

18 comments


 1. Mye latter rundt slike historier .det følger julen og høytiden det og særlig hvis latteren er ekstra voldsom ;))

 2. HÆHÆHÆHÆHÆÆÆÆÆÆ
  *ser for meg og døøøør*

 3. avatar Dag Eigil

  Ja, det var litt av en situasjon. Et skikkelig bra juleminne fra den gang da. Han presterte ellers å servere multekrem basert på de multene han hadde brukt til å lage multelikør. Virkelig en overraskelse for ganen, kan man si… :-)

 4. avatar Dag Eigil

  Men det er jo herlig å le godt, også, da….
  :-)

 5. *fnis*
  Han har vel med stor sansynlighet ikke besøkt det samme apotek igjen Hehehe Stakars tulling :D)))))

  Men du? Hva sa julenissen til detta da ?

 6. avatar Dag Eigil

  Ja, det var en festlig og belivet julekveld, kan man si. Heldigvis holdt nissen seg vekke… :-))

 7. Herlig historie:)) Analvibrator kan være noe dritt…!
  Ha en festlig søndag videre:))

 8. avatar Dag Eigil

  Det var en herlig kveld, det synes i alle fall vi. Ellers burde vel den hardt prøvede mannen hatt vett til å ha en hyssing på vibratoren.
  Ha en nydelig aften! :-))

 9. Dør på meg her…hehehehehehehe

 10. avatar Dag Eigil

  Vår fetter apotekeren er en frittalende mann! :-))

 11. En gang sommerjobbet den selvsamme fetteren på det lokale apoteket der ute på øya. Der ble det til tider en noget spesiell kundebehandling. Innlegg om dette kommer… :-)

 12. PRÆHÆHÆHÆH! ;O)

 13. avatar Dag Eigil

  Ja, det ble en festlig julekveld… :-))

 14. avatar Dag Eigil

  Og en må i det hele tatt være forsiktig med det derre vibratorgreiene! :-)

 15. Hehehehehe, den var god, kniiiiis…, hohoho….. For en familie du har da, de kommer ut for de rareste ting. Ufoer, analvibratorer på ville veier, og masse mer. Helt toppers.

 16. avatar Dag Eigil

  Ja, det var en festlig julekveld! Men det var vel de som mente det var flaut, for eksempel mor hans, altså vår kjødelige tante. Kanskje også hans frue..hehe.. :-))

 17. Hæhæhæ:D Juleselskap kan i grunnen avstedkomme mange fornøyeligheter… I hvertfall i de rette familier:)

  Stakkars hans frue… men hun får nå lide litt, dette er tross alt til vår alles fornøyelse:)))

 18. avatar Dag Eigil

  En festlig kveld ble det, helt avgjort. Fruen har nok tilgitt ham blunderen, det begynner jo å bli en del år siden. Ha en fortsatt herlig aften… :-))

Leave a Reply