Dag Eigil: En mystisk og presumptivt hemmelighetsfull blogger bor i vårt umiddelbare nabolag!

Vi har nylig funnet ut at det bor en mystisk og presumptivt hemmelighetsfull blogger her i vårt umiddebare nabolag, altså like ved vårt lune rede.  Muligens en kvinne. Vi velger i alle fall å tro det, sånn rent umiddelbart.  Vedkommende blogger bor faktisk talt så nært opptil residensen at hun kan observere undertegnede utføre diverse av sine nødtørftighetshandlinger, som for eksempel å gå ut med søpla.  Eller kanskje til og med når vår hustru – velsigne henne – vårt livs lys og vår sengs varmekolbe – utfører samme handling.  Det dreier seg faktisk om såpass nært naboskap at vedkommende blogger ga uttrykk for å ha observet oss i fint driv med søppelposen sist torsdag, og siden ikke sett noe til oss før muligens på lørdag, eller knapt nok da.  Hvem vet, kanskje hun har kommet til å tro at vi var syk, eller kanskje bortreist?  Vi kan uansett berolige samtlige med at vi er i fin form, forholdene tatt i betraktning.  Bortsett fra de mer permanente plager, da.  Vi er jo en moden mann, og dertil over 50, men vi klarer oss.  Vi "står hainn av" fortsatt, som nordlendingene så sjarmerende sier.  Hva nå det kan bety, både i vårt tilfelle og mer generelt.  Streikevakt, etterfulgt av en rolig og rimelig sivilisert fredagskveld, Rogafest på lørdag.  Fint opplegg, meget bra musikk, men ubegripelig lange ølkøer.  Vi opplevde forresten å tilbringe godt over to timer i nevnte kø, smmen med tusenvis av øltørste medmennesker i alle aldre, fasonger og kjønn.  Men til og det klarte vi, for ikke å snakke om hjemturen.  Men den mystiske nabobloggeren må vi finne mer ut om.  Hvis det er en kvinne, er hun vakker og dertil sjarmerende? Eller for å si det rett ut: Finnes det slike kvinner i vårt nabolag, bortsett fra vår hustru – velsigne henne – ….?  Den som lever, får se.  Hverdagslivet kan såmenn ha sine spenningsmomenter og gleder.  Uansett, vi har ikke mer moro enn vi gjør med oss selv….eh, hvordan var nå dette…?  Ha uansett en fortryllende sommeraften!

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
blogger, mystisk, nabolag, søpla, umiddelbare, vedkommende

14 comments


 1. Spennende. Det er klart at du må røyke ut denne ukjente blogger. Men ikke bokstavelig talt da, brannvesenet har nok å gjøre med skogbranner for tiden.

 2. Du må nok bli detektiv nå .du finner hun nok skal du se 😉

 3. avatar Dag Eigil

  Vi må nok prøve å finne ut av det, ja. Spennende tider… :-)

 4. avatar Dag Eigil

  Ja, vi får prøve oss. Vi har våre metoder, eller så får vi finne noen… :-)

 5. Hva med eliminasjonsmetoden? For å begynne et sted så er det ikke meg, jeg kan riktignok se naboen gå med søpla hvis jeg sniker meg rundt låvehjørnet, men han ligner lite på deg.. Håper jeg herved er sjekket ut av saken!

 6. Sikker på at det ikke er hustruen selv som leker med tankene dine?

 7. avatar Dag Eigil

  Det må nok bli noe sånt, ja. Samt vurdering om hvorvidt det dreier seg om egen gate, eller parallellgaten ovenfor, med utsikt ned. Vi tror nok ikke akkurat at det er deg… :-)

 8. avatar Dag Eigil

  Det var jo en besnærende tanke. Men vi har litt vanskelig for å tro at hun ikke så noe til oss verken fredag eller lørdag… :-)

 9. avatar Tilskuer1

  Kanskje det er naboen tvers over gata?

 10. Hm;-)

  At Mannen går ut med søpla på torsdagen – for så å forsvinne – er noe kun Hustruer opplever, mens andre kvinner blir kjent med slike søppelutbærere, det er et fenomen som farer langs hele vårt lange land.

  Jeg ble kjent med en som het Dag, og en annen som het Eigil og en tredje het Peer du lyver og den fjerde….

  NEIDA, det er en stående vits, DagEigil, her jeg bor! At mannen gikk ut med søpla torsdan og etterpå så de`n ikke før mandan..

  (Eeeh, er du min nabo i overall, med caps og hansker og veeeldig grønn gressplen?)

  *ler*

 11. avatar Dag Eigil

  Tvilsomt….meeeget tvilsomt, for å si det slik… :-)

 12. avatar Dag Eigil

  Vi ble vel lurt der, i alle fall et stund. *Føler oss dum…*
  Vi har nok ikke caps, bruker ikke slikt hodeplagg. Enn si hodeplagg i det hele tatt, selv om vi burde, i alle fall ved behov. Overall er det også dårlig med. Men plen har vi. Grønn kan den også være, men med det været vi har hatt de siste ukene, begynner grønnheten liksom å blekne, på en måte, og gå over til brunt…
  Men i dag har vi vannet en del… :-)

 13. Huh, ser vi bor i samme distriktet hvertfall, men ikke såååå nærme?

 14. avatar Dag Eigil

  I Kulturhovedstaden, ja? Men vi tror ikke at du bor her i nabolaget, akkurat… :-)

Leave a Reply