Vi erindrer et lite frustrasjonsdikt av salig Kumbel…

Uheldig er den som mister sin hanske,

men mere uheldig er den

som mister den første,

og kaster den andre,

og finner den første igjen!

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
finner, hanske, mister, sin, uheldig

8 comments


 1. Been there-done that!! Har opplevd akkurat det der ja…Not nice…:)) Ha en fin dag videre:))

 2. avatar Dag Eigil

  Problemstillingen er nok kjent for ganske mange. Også med sokker, for eksempel. Vi erindrer også en gang at vi kom til jobben iført to forskjellige sko. Riktignok to joggesko. Trøtt om morran, mørkt i gangen. Vill latter da vi kom fram, etter å ha spasert 5 kilometer. Ha en fortsatt vidunderlig dag…:-))

 3. Dette er en svært velkjent problemstilling :)

 4. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaa……kjempefrustrere nde.Jeg har en kurv på vaskerommet med ensokkinger og envottinger….Om jeg har de liggende i 5 år, så kan du banne på at har jeg kastet den ene, så dukker den andre opp…..Skulle tro noen drev gjøn med meg….Ha en deilig dag forressten…

 5. avatar Dag Eigil

  Ikke helt ukjent, nei. Heller ikke for undertegnede.. :-)

 6. avatar Dag Eigil

  Hehehehe, en hel kurv, ja. Det er best å vente med å kaste, for da vet man hva som skjer.
  Ha en fornydelig dag og helg! :-)

 7. Irriteeerandes !! :[

  Minner meg om svenskevitsen der Medelsvensson kommer inn på en norsk vegkro der de spiller “Ta av deg skorna”, og som alla svenskor pleier ved slike anledninger så hev han av seg skorna og dansade rundt tjohei. “Hei du !” sa en ved et av bordene “Du har en blå og en gul sokk, hæhæhæhæ!”. “Ja sjelvklart” svarte svensken “Jag har eksakt samma paret hemma !” 😛

 8. avatar Dag Eigil

  Hehehe, selv presterte vi en gang å komme spaserende på jobb iført to ulike joggesko! Ualminnelig trøtt og trumpen om morgenen, mørkt og j…, the lot. Men lattervekkende var det jo… :-)

Leave a Reply