Dag Eigil: Ikke la dere perturbere. I alle fall ikke p

"Nei, hva i heite H… er det han tillater seg!"  Vi kom farende inn i arbeidsrommet forleden, irritert og oppbrakt til grensen av å være fly forbanna, etter at en kollega uventet hadde valgt å vise sin makt ved å framstå som et mer enn alminnelig surt rasshøl.  Inne på arbeidsrommet satt en  fredsæl og for alle formål selvbehersket kollega.  "Slapp av, du må da ikke la deg perturbere i utrengsmål her på jobben, av slike småtterier", lød hans tørre kommentar.  Trodde vi, i alle fall.  Kollegaen lot seg tydeligvis ikke affisere synderlig av vår rødsprengte inntreden.  Pokker, hva  er det han sier, har han også tørna, rolige karen?  Sier han at vi ikke skal la oss MASTURBERE i utrengsmål på jobben??  "Unnskyld, men HVA SA DU?"  "Du må ikke la deg perturbere."  Mastrurb…eh, perturbere?  Rask sjekk av ordet via elektronisk ordbok.  Perturbere:  Forstyrre, bringe ut av fatning.  Ugreit med ord av og til, selv for oss filologer! 

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
bringe, filologer, fly, forbanna, jobben, oppbrakt, ord, , perturbere, ut

12 comments


 1. Jupp!! *fniser* sånn ære bare…

  Ord kan være frøktelig vanskelig…*humrer*

 2. Jammen, jammen, nå har jeg jo oppdatert! Juks og bedrag!

 3. Mange ord har du kjært navn :)

 4. avatar Dag Eigil

  Det er ikke helt lett å følge med på alle disse ordene..hehehe.. :-)

 5. avatar Dag Eigil

  En ting er å oppdatere, en annen å være oppdatert…på alt… :-))

 6. avatar Dag Eigil

  Vi har en del ord inne, ja. Men ikke dette. Fram til nå.. :-))

 7. Æ tror æ hadde hørt feil – og hylflirt.

 8. avatar Dag Eigil

  Egentlig ganske morsomt, ja. Vi lo godt av det etter at sinnet hadde gitt seg. :-))

 9. Nei slike ting gjøres bare hjemme…øhh du mente IKKE masturbere altså??!!..beklager, men her trengs det nye briller tror jeg…Ha en nydelig natt:))

 10. avatar Dag Eigil

  Nei, det er lett å misforstå slike ting. Bra å skille mellom jobb og privatliv der. Ha en god natt.. :-))

 11. Hehe, det er alltid moro med nye ord :)

 12. avatar Dag Eigil

  Ja, ord kan man aldri lære seg for mange av, språket vårt gir stadig nye muligheter for å lære seg noe nytt… :-)

Leave a Reply