17. mai-hilsen fra Dag Eigil

Dag Eigil ønske samtlige en aldeles fornydelig 17. mai, uten for mange nada- aktiviteter, men med intens flaggvifting, sprading omkring, inntak av passende mengder pølser, hamburgere og is, og, for noen, kanskje noen øller.  Eller noe slikt. :-)

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
17., en, fornydelig, mai, ønsker, samtilige

14 comments


 1. Takk i lige måde:):)
  Har ikke mye 17 mai stemning jeg da, får se om jeg ser noen bunader på strøget hehe

 2. Happy 17.Mai til deg og dine også :)

 3. Takk skal du ha….
  En riktig fin Syttende Mai. til deg og dine. Kos deg i dag…

 4. Ønsker deg og dine -velsigne dem- en super 17.mai:))

 5. avatar Dag Eigil

  Skikkelig fin 17. mai-stemning her i olebyen. Etter måten flott vær, og fin stemning i byen. Mange bunader… :-)

 6. avatar Dag Eigil

  Samme til deg/dere. Går ut fra at du har gått i tog, viftet tilbørlig med flagg og til og med drukket øl. Eller noe sånt… :-)

 7. avatar Dag Eigil

  Samme til dere! Fortsatt fin 17. mai-kveld! :-)

 8. avatar Dag Eigil

  Takk for hyggelig hilsen! Skal kose oss, ja. Går ut fra at dere også skal det… :-))

 9. Jeg sov bort mesteparten, men takk ^^

 10. avatar Dag Eigil

  Jøss. Heftig feiring den 16.? :-)

 11. Kanskje litt sent å gjengjelde lykkeønskninger for dagen, men noen timer er det dog tilbake. Og med tanke på at det er søndag i morgen så er det så absolutt mulig å avslutte med litt festiviteter.

  KingKong er sliten etter en lang dag med
  med dårlig vær, og tidenes dårligste 17.mai fest på skolen. De beste premiene på pilkast og potetløp var en kulepenn fra Gjensidige. Men iår hadde de ihvertfall sørget for halal-pølser, greit når muslim-andelen på skolen er 20%.

  Nå skal KingKong slå barna sine med noe hardt i hodet, slik at de sovner momentant og forblir rolige i 12 timer.
  Så skal han nippe til en moden rioja og røke noen ganske få sigaretter han kjøpte på en bensinstasjon i ettermiddag.

  God aften!

 12. #5.1

  Ikke SÅ heftig. Jeg bare hater 17. Mai =P

 13. No har eg trakka i tog, eg har vore sosial og slege av ein prat med både eine og hin. Det kan vere rett koseleg hadde det ikkje vore for nordavindne. Fy inni na inste svarte f kor det bles. Eg er blåfråsen over heile kroppen, andletet har kun ei mine for det er forfråse, for ikkje å snakke om håret. Det er ikkje eit hårstrå som ikkje ligg ned langs med andletet, det stend ut til sides og opp i lufta. Eg tek inn både norske og utenlandske radiobølge.

  Nei det skal eg seie deg, det vert lenge til neste gong eg lir meg gjennom ein 17 mai til. Vi bles snart bort og neste 17 mai må vi nok ha med oss hakkegrev for å halde oss faste og ikkje letne ta nordavinden.

 14. avatar Dag Eigil

  Hehehe, Storma må tydeligvis bo på et sted som ikke har blitt tilgodesett med godt og tjenligt vejr på nasjonaldagen! Her på sørvestlandet har vi hatt sol og behagelig temperatur, og vi har spradet rundt i byen iført formelt antrekk med relativt behag. Det samme sier vår hustru – velsigne henne – der hun nå sitter og inntar et glass med, vel, noe styrkende. Ha en fortsatt fin helg.. :-)

Leave a Reply