Har du ei varm høne?

Nok et minne fra 80-tallet. Vi står i kø foran delikatessedisken på Superland ved Fantoft Studentby.  Greit å gjøre det enkelt i matveien for en travel student. Enkelt og dyrt, men skitt au.  Køen beveger seg langsomt framover.  Til slutt er det kun en kunde foran oss, en noe slaskete utseende mannsperson.  Damene bak disken springer fram og tilbake, travelt opptatt.  Så blir det mannens tur til å ble ekspedert.  Så smeller det: "HAR DU EI VARM HØNE?"  Høyt og tydelig.  Jenta bak disken ble brått blussende rød.  Kunden likedan.  Allmenn latter og munterhet, høylydt sådan, bak disken og i køen.  Mannen siktet selvsagt til grillkyllingene….

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
80-tallet, delikatessedisken, fantoft, , minne, opptatt, travelt

13 comments


 1. *skratter* uffameien…..*skratter ennå mer* hohoooo

 2. avatar Dag Eigil

  Ja, det er ikke bare-bare å være i butikken, verken foran eller bak disken… :-)

 3. avatar Dag Eigil

  Ganske festlig stemning i køen, ja… :-)

 4. avatar Dag Eigil

  Den ufrivillige humoren er ofte den beste! :-)

 5. Upassende ting som blir sagt og folk som slår seg, får ikke blitt morsommere enn det!

 6. avatar Dag Eigil

  Eller for å si det med et sitat fra en bryllups-sang, fritt etter hukommelsen: “Og så ramla han ned trappa, og han slo seg mest i hjel, tralalalalala…” :-)

 7. God morgen:)) Eller som den fisefine trønderfrua sa hos slakter`n: Æ ska ha ei stor høne..Ja sier slakter`n..æ hør dem si det! Ha en flotters dag videre:))

 8. avatar Dag Eigil

  Hæ hæ hæ hæ hæ! Bra med litt humor på formiddagskvisten. En særdeles fin helg for deg også, inklusive 17. mai! :-))

 9. Men han røpet nok hva han eeegentlig tenkte på….hehe

 10. avatar Dag Eigil

  Ikke utenkelig…fnis… :-)

 11. avatar Dag Eigil

  Tihi…

Leave a Reply